Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Anyag/eszköz beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2012/PB01306


Meghosszabbítva!!!

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: Vertikális protein elektroforézis rendszer, tápegységgel és tartozékokkal
Ajánlat sorszáma: SZTE/2012/PB01306

Ajánlattételi határidő: 2012. július 11 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: megrendeléstől számított: 2-4 héten belül

A beszerzés rövid ismertetője:Vertikális protein elektroforézis rendszer, tápegységgel és tartozékokkal.


- egyszerre 1-4 gél futtatása

- a gél dimenziója kb. 8.5+/-0.5 cm (szélesség) x 7.0+/-0.5 cm

(magasság) x 1.0 mm (vastagság)

- egyszerre legalább négy gél önthető

- 1 mm-es gélvastagság

- 10 és 15-zsebes fésűkészlet és loadolási segéd

- 20 tartalék üveglap készlet


Az Intézet előnyben részesíti a jelenlegi rendszerükkel kompatibilis terméket.


Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás


További információk:Az ajánlatkérő a megadott ajánlati áron felül egyéb költségtérítést nem nyújt be az ajánlattevő részére, az ajánlati árnak tartalmaznia kell az összes adó, illeték, szállítási vagy egyéb járulékos költségeket is, a hatályos magyar jogszabályok szerint. Az ajánlati árnak tartalmaznia kell a helyszínre történő szállítást, a helyszíni üzembehelyezést és betanítást is.


A kiírt tételre és tartozékaira csak együttes ajánlat tehető, az ajánlatkérő részajánlatot nem értékel, ajánlattevőnek minden, a felhívásban részletezett termékre és tartozékra ajánlatot kell adnia.


Fizetési mód: utólagosan, átutalással szállítástól számított 60 nap.
Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Vass Gábor, tudományos munkatárs SZTE ÁOK Anatómiai, Szövet- és Fejlődéstani Intézet, tel: +36 (62) 545-733, +36 (62) 544-000/5733, fax:

email: molnar.gergely@med.u-szeged.hu

Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Bio-Rad Magyarország Kft.
Nyertes ajánlati ár: 395 705,-Ft+ÁFA