Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Anyag/eszköz beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2012/PB01107


Meghosszabbítva!!!

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: Vákuumpumpa és szívóoldali vákuumcsapda
Ajánlat sorszáma: SZTE/2012/PB01107

Ajánlattételi határidő: 2012. május 16 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: a megrendeléstől számított 4-6 héten belül

A beszerzés rövid ismertetője:

1 db Vákuumpumpa Büchi R-215 típusú ROTAVAPOR készülékhez (Büchi V-700 típus)

Teljesen zárt, vegyszerálló teflonmembránpumpa üveg fejjel. Végvákuum<10mbar, szívásteljesítmény 2,0 m3/h, 2m vákuumcső, hangtompító, GL14 csőcsatlakozók, V-850 vákuumszabályzó ráépíthető legyen.


1 db Szívóoldali vákuumcsapda (Woulff bottle, Valve unit complete, incl. holder)

R-215 típusú vákuumpumpához illeszkedő.Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás


További információk:

Az ajánlatkérő a megadott ajánlati áron felül egyéb költségtérítést nem nyújt be az ajánlattevő részére, az ajánlati árnak tartalmaznia kell az összes adó, illeték, szállítási vagy egyéb járulékos költségeket is, a hatályos magyar jogszabályok szerint. Az ajánlati árnak tartalmaznia kell a helyszínre történő szállítást.

Egyetemünk a számlát csak utólag, az Önök által megadott számlaszámra fizeti ki!
Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Regdon Géza dr. ifj., egyetemi docens SZTE GYTK Gyógyszertechnológiai Intézet, tel: +36 (62) 545-574, +36 (62) 544-000/5574, fax:

email: geza.regdon@pharm.u-szeged.hu

Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Donau Lab Kft.
Nyertes ajánlati ár: 442 395,-Ft+ÁFA