Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Anyag/eszköz beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2022/PB12641

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: 1 GHz-es oszcilloszkóp és tartozékai
Ajánlat sorszáma: SZTE/2022/PB12641

Ajánlattételi határidő: 2022. október 25 12:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: nincs meghatározva

A beszerzés rövid ismertetője:

Igénylés tárgya: 1 GHz-es oszcilloszkóp és tartozékai

Igényelt mennyiség: 1 db

Részletes termékleírás, ajánlati feltételek: ld a mellékelt specifikációt


Igénylő egység: SZTE TTIK Informatikai Intézet Műszaki Informatika Tanszék
Tervezett szállítási cím: H- 6725 Szeged, Tisza L krt 103., Magyarország


Tervezett számlán szereplő cím: Szegedi Tudományegyetem, 6720 Szeged, Dugonics tér 13.
Kérjük, hogy az ajánlaton vevő címszó alatt kizárólag a SZTE kerüljön feltüntetésre (Szegedi Tudományegyetem, 6720 Szeged, Dugonics tér 13. - adószám 15329815-2-06, VAT: HU19308650).


Szakmai kérdésekben kapcsolattartó: Mellár János, +36-62-54-40-68, mellar@inf.u-szeged.hu .
Kérjük, ha az eljárás alatt szakmai vagy eljárásrendi kérdésük van, akkor ezt a beszerzési ügyintéző részére is
(farkasne.antal.aniko@gmf.u-szeged.hu) küldjék meg, így eljárásrendileg is megfelelő tájékoztatást tudunk közvetíteni.


Ajánlat benyújtásának módja:

Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni. A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Az ajánlat lehetséges nyelve: magyar vagy angol.

Kérjük, hogy csak a kiírásban meghatározott paraméterekkel rendelkező termékre, a meghatározott kiszerelésben adjon be ajánlatot, vagy ezzel műszaki tartalmában teljesen egyenértékű illetve jobb helyettesítő termékre.


Kérjük, a beadott ajánlaton a következő paraméterek szerepeljenek:


  • Az ajánlattevő cég pontos adatai. Kérjük, az ajánlattevő cégneve, címe ugyanaz legyen az árajánlaton, amely a megrendelés után kiállítandó számlán is szerepel majd. Ha ez nem megoldható, kérjük minél hamarabb jelezni felénk.
  • A termék (termékek) pontos neve és leírása,
  • A termékek ára a kiírásban szereplő mennyiségre
    • A termékek árán kívül, kérjük, tüntessék fel a szállítási és csomagkezelési költségeket is.
    • Kérjük, adja meg a mindösszesen árat is (nettó, magyar ajánlattevők esetén: ÁFA és bruttó összeg is). Az Ajánlattevő a megadott ajánlati áron felül egyéb költségtérítést nem nyújthat be az Ajánlatkérő részére, az ajánlati ár fix, annak tartalmaznia kell az összes adó, illeték, helyszínre történő szállítási vagy egyéb járulékos költségeket is (pl. EUR/Ft árfolyamváltozás miatti kockázat), a hatályos magyar jogszabályok szerint. Ha az ajánlaton nem szerepel egyértelműen, hogy a végösszeg tartalmazza-e a helyszínre szállítás költségeit, Ajánlatkérő úgy fogja értelmezni, hogy a végösszeg tartalmazza a szállítási, kezelési költséget.
    • Az árképzésnél, kérjük, vegyék figyelembe azt is, hogy a megrendelés leadása NEM webáruházon keresztül történik majd.
    • Kérjük a pénznemet is szerepeltetni az ajánlaton. Elfogadott pénznemek: HUF, EUR, USD, GBP, SEK, CHF, NOK, DKK, CAD, AUD, JPY, CZK
    • Az ajánlati ár a rész-, illetve a végösszesen tekintetében is meg kell, hogy egyezzen a teljesítés napján kiállítandó számlán szereplő összegekkel.
  •  Szállítás módja és a szállítási határidő
  • Fizetési feltételek. Kérjük, a feltöltött árajánlaton olyan fizetési feltételt tüntessenek fel, amely a megrendelés után kiállítandó számlán is szerepel majd.
  • Az ajánlat érvényessége. Az ajánlat érvényességének legalább 30 napnak kell lennie, figyelembe véve a beszerzési folyamat elhúzódását. Az ajánlat dátuma és az ajánlat érvényessége nem lehet korábbi, mint az ajánlattételi felhívás kezdete
  • A pecséten ne szerepeljen az ajánlattevő cégnevétől eltérő cégnév


Letölthető állományok:
PB12641 Specifikacio.docx

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás


További információk:


Bírálati szempont : legalacsonyabb nettó ajánlati ár.
Az ajánlattevő a megadott ajánlati áron felül egyéb költségtérítést nem nyújt be az ajánlatkérő részére, az ajánlati ár fix, az összevethetőség miatt az ajánlatnak tartalmaznia kell az összes adó, illeték, szállítási vagy egyéb járulékos költségeket is - a hatályos magyar jogszabályok szerint.


Kérjük, hogy legalább a specifikációban meghatározott paraméterekkel vagy jobb paraméterekkel, a meghatározott kiszereléssel és mennyiséggel rendelkező termékekre adjon be ajánlatot. Más gyártmányt, más gyártói kóddal rendelkező terméket el tudunk fogadni.
Kérjük a beadott ajánlaton szerepeltessék a termékek kiírásban meghatározott paramétereit, gyártmányát, gyártói kódját, kiszerelését és a mennyiségeket valamint a megfelelő teljesítési határidőt, hogy az értékelés elvégezhető legyen.


Ajánlattevő minősüljön átlátható szervezetnek az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. törvény 41. (6) bekezdésében foglaltak alapján.
Ajánlatkérő az ajánlatok értékelésekor ellenőrzi, hogy az átláthatóság igazolására szolgáló dokumentum nyilvántartásában rendelkezésre áll-e, szükség esetén az átláthatósági nyilatkozatot hiánypótlásban kéri be.


Ajánlati kötöttség a bontás napjától számított 30 nap.



Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Kuczora Attila, irodavezető-helyettes

kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Mellár János, tanszéki mérnök SZTE TTIK Informatikai Intézet Műszaki Informatika Tanszék, tel: +36 (62) 544-068, +36 (62) 544-000/4068

email: mellar@inf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: ELSINCO Budapest Kft.
Nyertes ajánlati ár: 12 571 455,-Ft+ÁFA