Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Anyag/eszköz beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2022/PB12258

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: SZTE Gyakorló Gimnázium és Általános Iskola általános iskolásai részére iskolagyümölcs és iskolazöldség-program
Ajánlat sorszáma: SZTE/2022/PB12258

Ajánlattételi határidő: 2022. április 30 23:59

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: A 2022/2023 -es tanévtől 20024/2025-es tanévig

A beszerzés rövid ismertetője:

Igénylés tárgya: "SZTE Gyakorló Gimnázium és Általános Iskola általános iskolásai részére iskolagyümölcs és iskolazöldség-program" - a jelen felhívás mellékleteként megtekinthető ajánlattételi felhívásban részletezettek szerint


Feladatellátási hely: Szegedi Tudományegyetem Gyakorló Gimnázium és Általános Iskola - 6722 Szeged, Szentháromság utca 2.Letölthető állományok:
Ajánlattételi felhívás - 1207.pdf

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás


További információk:

Felhívjuk a Tisztelt Ajánlattevők figyelmét, hogy az elektronikus felületen részletezett ajánlatbenyújtási móddal ellentétben az ajánlatokat a mellékelt ajánlattételi felhívásban részletezettek szerint - elekronikus formában, a farkas.beata@gmf.u-szeged.hu e-mail elérhetőségre megküldve - szükséges benyújtani!
Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Kuczora Attila, irodavezető-helyettes

kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Farkas Beáta Karolina, beszerzési ügyintéző SZTE Beszerzési Igazgatóság, tel: +36 (62) 544-057, +36 (62) 544-000/4057

email: farkas.beata@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Szappanos Gábor EV
Nyertes ajánlati ár: 0,-Ft+ÁFA