Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Szolgáltatás beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2021/PSZ11647

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: EFOP-3.6.2-16-2017-00005 projektzáró rendezvény lebonyolításához helyszín és étkezés biztosítása
Ajánlat sorszáma: SZTE/2021/PSZ11647

Ajánlattételi határidő: 2021. július 07 10:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2021.07.19.

A beszerzés rövid ismertetője:

EFOP-3.6.2-16-2017-00005 projektzáró rendezvény lebonyolításához helyszín és étkezés biztosítása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Projektzáró rendezvény”
  • Időpontja: 2021. július 19.
  • Termek bérlésének időtartama: 9.00-17.00 óráig
  • Helyszínnel szembeni elvárások:
    • A helyszín Szegeden nagykörúton belül, Újszegeden Temesvári körúton belül helyezkedjen el, legalább 4*-os szállodában;
    • A helyszín rendelkezzen:
      • 1 db 60 fő befogadására alkalmas beltéri teremmel:
        • Berendezés: széksorosan.
        • Egyéb: alaphangosítás, projektor, vetítővászon.
      • 1 db kb. 10 db posztertartó állvány elhelyezésére alkalmas beltéri teremmel
  • 1 alkalommal 3 fogásos menüebéd, 2 alkalommal kávészünet biztosítása, alkalmanként tervezetten 60 fő részére az alábbiak szerint:
    • 3 fogásos menüebéd: *leves; *főétel hozzá illő körettel; *desszert (minimum 2 féle választási lehetőséggel); 1 adag/fő kávé/cappucino
    • Kávészünet/alk.: *5 dkg/fő vegyes édes aprósütemény; *5 dkg/fő vegyes sós aprósütemény; *5 dkg/fő gyümölcs; *1 adag/fő kávé/tea/cappucino;
  • Alkoholmentes italcsomag biztosítása tervezetten 60 fő részére az alábbiak szerint:
    • Italcsomag (alkoholmentes): 1 l/fő ásványvíz; 1 l/fő üdítő (szénsavas/rostos)

 

Pályázati forrás: „EFOP-3.6.2-16-2017-00005 Ultragyors fizikai folyamatok atomokban, molekulákban, nanoszerkezetekben és biológiai rendszerekben” projekt.


A résztvevők száma tervezett létszám, mely változhat. Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést legkésőbb a rendezvényt megelőző napon jelzi a nyertes Vállalkozó felé. Az elszámolás a megadott egységárak alapján a legkésőbb a rendezvényt megelőző napon megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Ajánlatkérő az ajánlati áron felül egyéb költségtérítést nem nyújt, annak fedezetet kell nyújtania minden a helyszín és étkezés biztosításával kapcsolatban felmerülő költségre beleértve a szervizdíjat is.



Letölthető állományok:
Ajánlattételi helyszín és étkezés.doc
Felolvasólap.docx

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

Bírálati szempont: A legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás. Az ellenszolgáltatás összegét a mellékelt Felolvasólapon kérjük megadni.

 

A felolvasólapon található táblázattól eltérő ár táblázat is alkalmazható, de tekintve, hogy tervezett létszámról van szó mindenképp tartalmaznia kell az eltérő Áfa tartalmú tételek egységárait is a tételes elszámolás miatt.

Ajánlatkérő a mindösszesen megadott bruttó árakat fogja értékelni a bírálat során.



További információk:

Fizetési feltételek: A szerződés aláírását követően a Megrendelő a Vállalkozó által kibocsátott előlegbekérő/proforma alapján bruttó 750.000,- forint előleget fizet meg vállalkozó bankszámlája javára teljesített átutalással. Vállalkozó tudomásul veszi, hogy a vonatkozó számviteli szabályok szerint az előlegről, annak pénzügyi teljesítésekor az Megrendelő felé előlegszámlát köteles kiállítani. Vállalkozó a szolgáltatás teljesülését és annak Egyetem általi írásban való elfogadását követően 1 darab végszámlát köteles kiállítani, amelyben az előlegek összegét rendezi.




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Kuczora Attila, irodavezető-helyettes

kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Dajka Rita, tudományos segédmunkatárs SZTE TTIK Fizikai Intézet, tel: +36 (62) 544-047, +36 (62) 544-000/4047

email: drita@physx.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Hunguest Hotels Zrt. Hotel Forrás
Nyertes ajánlati ár: 732 913,-Ft+ÁFA