Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Szolgáltatás beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2021/PSZ11648

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: Konferencia lebonyolításához alkalmas terem és ehhez kapcsolódó catering szolgáltatás, valamint szállás biztosítása kb 30 fő részére
Ajánlat sorszáma: SZTE/2021/PSZ11648

Ajánlattételi határidő: 2021. július 07 13:30

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2021.07.14-16.

A beszerzés rövid ismertetője:

SZTE TTIK Bolyai Intézet részére konferencia lebonyolításához alkalmas terem és ehhez kapcsolódó catering szolgáltatás, valamint szállás biztosítása, az alábbiak szerint:

 

  • Időpont: 2021. július 14-16., 3 nap, 2 éj
  • Helyszínnel szembeni elvárások: Szeged város 145 km-es vonzáskörzetében, de annak területén kívül eső, tervezetten 30 fős konferencia megtartására alkalmas, székekkel, asztalokkal berendezett terem, internet hozzáféréssel, flip chart-tal vagy whiteboard táblával, vetítési lehetőséggel rendelkező teremmel, étkezés lebonyolítására alkalmas helyiséggel, valamint tervezetten 30 fős létszám elszállásolására alkalmas szállással rendelkező helyszínt kell biztosítani. Egyéb a helyszínnel kapcsolatos elvárás: nyugodt, pihentető környezet, természet közeli elhelyezkedés.
  • Konferencia terem biztosítása: 2021.07.14-én 10-19 óráig, 2021.07.15-én 9-19 óráig, 2021.07.16-án 9-12 óráig
  • Szállás:

Tervezetten 30 fő elhelyezése a konferencia helyszínén 2 éjszakára: 2021. 07.14. és 07.15 éjszaka

- 20 fő elhelyezése 20 db 1 ágyas szobában, 2 éjszakára

- 10 fő elhelyezése 5 db 2 ágyas szobában, 2 éjszakára.

- minden szobának kell rendelkeznie fürdőszobával, vagy tusolóval

- szobákhoz biztosítani kell ingyenes internet hozzáférést.

 

  • Ellátás:
  • 2021. július 14-én tervezetten 30 fő részére 2 alkalommal kávészünet, valamint 1 alkalommal menüebéd és 1 alkalommal fogadás biztosítása.
  • 2021. július 15-én tervezetten 30 fő részére 1 alkalommal reggeli, 2 alkalommal kávészünet, 1 alkalommal svédasztalos ebéd és egy svédasztalos vacsora biztosítása.
  • 2021. július 16-án tervezetten 30 fő részére 1 alkalommal reggeli, 1 alkalommal kávészünet és 1 alkalommal hidegtálas svédasztalos ebéd biztosítása.

 

  • Kávészünetek: 1 adag/fő automatás kávé/capuccino/tea; édes- sós aprósütemények 5-5 dkg/fő
  • Italcsomag a rendezvény időtartama alatt (3 nap): naponta 1 l ásványvíz/fő/nap (ásványvíz: szénsavas és mentes); és 1 l üdítő/fő/nap (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca, vagy pepsi cola, narancs),
  • Reggeli: büféreggeli
  • Menü ebéd: leves + meleg főétel körettel + desszert
  • Svédasztalos ebéd: meleg főétel (3 féle választási lehetőséggel, pl. szárnyas, sertés, valamint vegetáriánus étel) + 2 féle leves + desszert 2 választási lehetőséggel, saláta
  • Hidegtálas svédasztalos ebéd: hidegkonyhai készítmények (3 választási lehetőséggel, pl.: kolbásszal töltött karaj, roston csirkecomb, mini fasírt golyók), hideg saláták (pl.: francia, görögsaláta), sajttál, baguette, gyümölcs, 1 szelet sütemény/fő
  • Fogadás: meleg vacsora 6 féle választási lehetőség biztosítása. Meleg főételek, desszert, saláta, gyümölcs
  • svédasztalos vacsora: meleg főétel (3 féle választási lehetőséggel, pl. szárnyas, sertés, valamint vegetáriánus étel) + desszert

 

Pályázati forrás: „EFOP-3.6.1-16-2016-00008 Intelligens élettudományi technológiák, módszertanok, alkalmazások fejlesztése és innovatív folyamatok, szolgáltatások kialakítása a szegedi tudásbázisra építve” projekt.


A résztvevők száma tervezett létszám, mely változhat. Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést legkésőbb a rendezvényt megelőző napon jelzi a nyertes Vállalkozó felé. Az elszámolás a megadott egységárak alapján a legkésőbb a rendezvényt megelőző napon megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Ajánlatkérő az ajánlati áron felül egyéb költségtérítést nem nyújt, annak fedezetet kell nyújtania minden a helyszín és étkezés biztosításával kapcsolatban felmerülő költségre beleértve a szervizdíjat is.



Letölthető állományok:
Felolvasólap_0702.docx
Specifikáció SZTE TTIK Bolyai Intézet konferenció_legújabb_0702.docx

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

Bírálati szempont: A legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás. Az ellenszolgáltatás összegét a mellékelt Felolvasólapon kérjük megadni.

A felolvasólapon található táblázattól eltérő ár táblázat is alkalmazható, de tekintve, hogy tervezett létszámról van szó mindenképp tartalmaznia kell az eltérő Áfa tartalmú tételek egységárait is a tételes elszámolás miatt.

Ajánlatkérő a mindösszesen megadott bruttó árakat fogja értékelni a bírálat során.



További információk:

Az SZTE Kötelezettségvállalási Szabályzata alapján amennyiben a szerződéses ajánlat értéke meghaladja a bruttó 2 mft-ot érvényes szerződés csak az SZTE Kancellár jóváhagyásával köthető. Erre tekintettel tájékoztatjuk a Szolgáltatót/Szállítót, hogy a kancellári jóváhagyás elmaradása esetén a szerződést a Megrendelőnek nem áll módjában megkötni.


Fizetési feltételek: Vállalkozó teljesítésigazolást követően 1 darab számlát nyújthat be, mely számlát a SZTE a számla kézhezvételétől számított 30 napon belül átutalással egyenlíti ki.




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Kuczora Attila, irodavezető-helyettes

kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Czakó Kata, projekt asszisztens SZTE Rektori Hivatal Projektmenedzsment Igazgatóság, tel: +36 (62) 544-838, +36 (62) 544-000/4838

email: czako.kata@szte.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: B-Well Kft.
Nyertes ajánlati ár: 2 030 429,-Ft+ÁFA