Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Szolgáltatás beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2021/PSZ11617

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: „humán széklet mikrobiom szekvenálást követő bioinformatikai analízis és humán transzkriptóma szekvenálást követő bioinformatikai analízis”
Ajánlat sorszáma: SZTE/2021/PSZ11617

Ajánlattételi határidő: 2021. június 22 13:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: minta átadásától számított 30 napon belül, de legkésőbb 2021. 08. 31.

A beszerzés rövid ismertetője:

Letölthető állományok:
FELOLVASÓLAP_v2 kt.docx
szolgáltatás beszerzés specifikáció.docx


További információk:

A beszerzés rövid ismertetése:

 

A SZTE Kötelezettségvállalási Szabályzata alapján, amennyiben a szerződéses ajánlat értéke meghaladja a bruttó 2 millió Forintot, érvényes szerződés csak az SZTE Kancellár jóváhagyásával köthető. Erre tekintettel tájékoztatjuk a Szolgáltatót/Szállítót, hogy a kancellári jóváhagyás elmaradása esetén a szerződést a Megrendelőnek nem áll módjában megkötni.

 

SZTE Gyermekklinika B Részleg részére (6726 Szeged, Temesvári krt. 35-37.) humán széklet mikrobiom szekvenálást követő bioinformatikai analízis (1x 50 minta) és humán transzkriptóma szekvenálást követő bioinformatikai analízis (1x21 minta)

  • mellékelt műszaki specifikáció szerint

 

Teljesítés helye:

SZTE Gyermekklinika B Részleg

(6726 Szeged, Temesvári krt. 35-37.)


Mennyiségi adat:

  1. feladat:humán széklet mikrobiom szekvenálást követő bioinformatikai analízis (1x 50 minta) és
  2. feladat: humán transzkriptóma szekvenálást követő bioinformatikai analízis (1x21 minta)”

 

 Pályázat címe, megnevezése:A projekt száma:

EFOP-3.6.1-16-2016-00008

A projekt címe, megnevezése:

Intelligens élettudományi technológiák, módszertanok, alkalmazások fejlesztése és innovatív folyamatok, szolgáltatások kialakítása a szegedi tudásbázisra építve


témaszám: 0U112 2412Bírálati szempont: A legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás. Az ellenszolgáltatás összegét a mellékelt „Felolvasólap” beárazásával kérjük megadni.

 

  1. Ajánlatkérő az 1. feladat: humán széklet mikrobiom szekvenálást követő bioinformatikai analízis (1x 50 minta) és humán transzkriptóma szekvenálást követő bioinformatikai analízis (1x21 minta)” mindösszesen bruttó árakat fogja értékelni a bírálat során.

 

Ajánlatkérő az ajánlati áron felül egyéb költségtérítést nem nyújt, annak fedezetet kell nyújtania minden költségre.

 

Számlázási cím: Szegedi Tudományegyetem

6720 Szeged, Dugonics tér 13.

 

Szállítási helye, és számlaküldés helye:

SZTE Gyermekklinika B Részleg

(6726 Szeged, Temesvári krt. 35-37.)


Fizetési mód: Vállalkozó a szolgáltatás díjáról teljesítésigazolást követően 1 db számlát nyújthat be, melyeket a SZTE, a számla kézhezvételétől számított 30 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít.

 


Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Kuczora Attila, irodavezető-helyettes

kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kalmár Tibor dr., tudományos főmunkatárs SZTE ÁOK Gyermekgyógyászati Klinika, tel: +36 (62) 341-711, +36 (62) 544-000/1711, +36 (62) 545-331, +36 (62) 544-000/5331

email: kalmar.tibor@med.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Az aktuális beszerzési eljárás értékelés alatt áll.