Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Szolgáltatás beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2021/PSZ11601

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: „Kiadói szolgáltatás: olvasószerkesztés, szerkesztés, szerzői korrektúrára kiadás, átvezetés, tipográfiai tervezés, tördelés, fedélterv, nyomtatás, országos terjesztés .”
Ajánlat sorszáma: SZTE/2021/PSZ11601

Ajánlattételi határidő: 2021. június 15 13:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2021. október 31.

A beszerzés rövid ismertetője:

Letölthető állományok:
FELOLVASÓLAP_v1.docx
kotet_specifikacio_DA_TA_CA_kieg.doc


További információk:

SZTE BTK Modernkori Magyar Történeti Tanszék részére (6722 Szeged, Egyetem u. 2.) Kiadói szolgáltatás: olvasószerkesztés, szerkesztés, szerzői korrektúrára kiadás, átvezetés, tipográfiai tervezés, tördelés, fedélterv, nyomtatás, országos terjesztés .”

Sziszifuszok küzdelme. Politikai sajtó és kormányzat Magyarországon, 1860‒1875 című kötet kiadása az alábbiak szerint:

  • olvasószerkesztés,
  • szerkesztés,
  • szerzői korrektúrára kiadás,
  • korrektúra átvezetés,
  • tipográfiai tervezés,
  • tördelés,
  • borító tervezés,
  • nyomtatás 530 példányban,
  • országos terjesztés.

Formátum: 165 x 238 mm – B/5

Példányszám: 530 db

Terjedelem: 592 oldal

Belív: 80 gr ofszet, 1+1 színnel

Előzék: 140 gr ofszet, nyomatlan

Borító: 130 gr matt műnyomó, 4+0 szín, matt fóliával

Kötészet: Keménytáblás, cérnafűzött, gömbölyű gerinc, fehér oromszegő

Tábla: 2,5 mm lemez

Csomagolás: gyűjtőcsomag, zsugorfólia

Teljesítési idő: 2021. október 31.

 

A projekt száma:

NKFI K119664

A projekt címe, megnevezése:

"Államhatalom és politikai sajtó Magyarországon (1861-1875)

 

Témaszám: 1K667 1292

 

Ajánlattevővel szembeni elvárások:

  • Ajánlattevő rendelkezzen országos terjesztésre kiépített széles hálózattal. Ajánlattevő álljon szerződéses kapcsolatban minden országos bolthálózattal rendelkező terjesztővel, így a Libri-Bookline Nyrt.-vel, a Líra és Lant Kereskedelmi Zrt.-vel, a KELLO Kht.-val és a Pult Kft.-vel.

Igazolási mód: Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban nyilatkozzon, hogy szerződéses kapcsolatban áll a felsorolt országos bolthálózattal rendelkező terjesztőkkel. Ajánlatkérő fenntartja a jogát, hogy a bírálat során bekérje a szerződések másolatát a nyilatkozat valódiságtartalmának az ellenőrzésére.

 

Bírálati szempontok:

A legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás. Az ajánlati árat a kiírás tárgyát képező kötetek elkészítésére, kiadására, országos terjesztésére az Ajánlatkérő által fizetendő összegre nettó Ft+Áfa formában kérjük megadni (Áfa tartalom feltüntetésével).

 

Az ellenszolgáltatás összegét a felolvasólap (2. sz. Melléklet) kitöltésével kérjük megadni:

 

Fizetési feltételek: Vállalkozó a kiírás tárgyát képező kötet elkészítéséről, kiadásáról, országos terjesztéséről a megajánlott összeggel teljesítésigazolást követően 1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a teljesítés időpontjától számított 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít.

 
 

Számlázási cím: Szegedi Tudományegyetem

6720 Szeged, Dugonics tér 13.


Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Kuczora Attila, irodavezető-helyettes

kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Tamás Ágnes dr., tudományos munkatárs SZTE BTK Történeti Intézet Modernkori Magyar Történeti Tanszék, tel: +36 (62) 544-804, +36 (62) 544-000/4804, +36 (62) 544-464, +36 (62) 544-000/4464

email: tagnes83@yahoo.com

Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: KRONOSZ Könyvkiadó Kft.
Nyertes ajánlati ár: 743 590,-Ft+ÁFA