Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Szolgáltatás beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2021/PSZ11543


A kiírásban alkalmasságként előírt referenciával kapcsolatosan Ajánlattevői megkeresés érkezett. Ajánlatkérő a megkeresésben foglaltaknak megfelelően mérlegelte a kért referenciát és módosította. A módosítás alapján bármilyen uniós projektben végzett könyvvizsgálati referenciát elfogad Ajánlatkérő.

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: „A Szegedi Tudományegyetem HybridSolarFuels 716539 azonosító számú Horizon 2020 ERC típusú pályázatának könyvvizsgálata”
Ajánlat sorszáma: SZTE/2021/PSZ11543

Ajánlattételi határidő: 2021. május 20 13:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: A szolgáltatást a szerződéskötéstől 2022. február 22-ig kell teljesíteni. A szolgáltatás a záró pénzügyi elszámolás Európai Bizottság által történő elfogadását követően válik teljesítetté.

A beszerzés rövid ismertetője:

A Szegedi Tudományegyetem HybridSolarFuels 716539 azonosító számú pályázata helyszíni könyvvizsgálói auditja, könyvvizsgálói jelentés elkészítése magyar és angol nyelven az IFAC (Könyvvizsgálók Nemzetközi Szövetsége) által kihirdetett, kapcsolódó szolgáltatásokról szóló nemzetközi standarddal (ISRS) 4400 összhangban (Megbízások megállapodás szerinti eljárások végrehajtására pénzügyi tájékoztatással kapcsolatban), az IFAC által kiadott Hivatásos könyvvizsgálók etikai kódexének megfelelően. A pénzügyi ellenőrnek az Európai Bizottság által előírt Hivatásos könyvvizsgálók etikai kódexének függetlenségre vonatkozó követelményét is teljesítenie kell.

Figyelem!!! Nyertes Ajánlattevőnek a könyvvizsgálói auditról angol nyelvű jelentést is kell készítenie.

 

A pályázat auditjának határidejét és a becsült könyvvizsgálói díjat az alábbi táblázat tartalmazza:

Projekt-azonosító

Projekt címe

SZTE főösszeg (EUR)

Projekt tervezett záró időpontja

Könyvvizsgálat becsült díja (bruttó Ft)

HybridSolarFuels 716539

Efficient Photoelectrochemical Transformation of CO2 to Useful Fuels on Nanostructured Hybrid Electrodes

1.498.750

2021. 12. 31.

1.500.000,-

 



Letölthető állományok:
Felolvasólap.docx
Szerz tervezet.doc

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

Az ellenszolgáltatás összegét a mellékelt „Felolvasólap” beárazásával kérjük megadni.

Ajánlatkérő a megajánlott bruttó könyvvizsgálói díjakat fogja értékelni a bírálat során.

Ajánlatkérő a korábbi pályázati eljárásokban szerzett információi és a piaci viszonyok alapján határozta meg a pályázat becsült könyvvizsgálati díját, amelynél magasabb díjat nem tud elfogadni.

Figyelem! Az ajánlati árnak tartalmaznia kell a könyvvizsgálókra előírt jogszabályi és szakmai szabályok szerinti teljes szolgáltatást. A helyszínen elvégzendő audit kiszállási díját és minden egyéb a szolgáltatással kapcsolatos költséget az Ajánlattevő visel.


További információk:

Ajánlattevővel szembeni elvárások:

  • Ajánlattevő nyilatkozzon, hogy kötelezettséget vállal a felhívásban lévő szerződéstervezet megkötésére és teljesítésére, melynek tartalmát megismerte és fenntartások nélkül elfogadja. A szerződéstervezet a felhívás csatolmányaként megtekinthető.
  • Ajánlattevő csatoljon egyszerű referencianyilatkozatot az ajánlattételi felhívás megjelentetését megelőző 36 hónap időszakban minimum 1 db uniós projektben teljesített könyvvizsgálói szolgáltatásáról. Figyelem! A referencianyilatkozat formailag akkor megfelelő, ha tartalmazza legalább a teljesítés idejét (év és hónap), a szerződést kötő másik fél megnevezését és a részéről információt adó személy nevét, elérhetőségét, továbbá a szolgáltatás tárgyát. Továbbá adja meg az uniós projekt azonosítószámát és címét, amelynél a könyvvizsgálatot végezte.
  • Ajánlattevő csatolja az érvényes szakmai felelősségbiztosítása, valamint a legutolsó aktuális díj befizetéséről szóló igazolása másolatát.

 

Fizetési feltételek: Megbízott teljesítésigazolást követően 1 db számlát nyújthat be, melynek az összegét a SZTE a számla kézhezvételétől számított 30 napon belüli fizetési határidővel, banki átutalással egyenlíti ki.


Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Kuczora Attila, irodavezető-helyettes

kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Földesiné Ábrahám Katalin, irodavezető GINOP, EFOP, NKA, NTP SZTE GF Pályázatkezelői Iroda, tel: +36 (62) 546-374, +36 (62) 544-000/6374

email: foldesine.abraham.katalin@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Juhász Péter e.v., 6100 Kiskunfélegyháza, Bercsényi M. u. 19. és Focus Audit Kft., 1139 Budapest, Petneházy u. 52. II/238. közös ajánlattevők
Nyertes ajánlati ár: 950 000,-Ft+ÁFA