Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Szolgáltatás beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2021/PSZ11482

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: „Shotgun könyvtárkészítés metagenom analízishez”
Ajánlat sorszáma: SZTE/2021/PSZ11482

Ajánlattételi határidő: 2021. május 04 13:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: minta átadásától számított 30 naptári napon belül, de legkésőbb 2021. 06. 30.

A beszerzés rövid ismertetője:

Letölthető állományok:
FELOLVASÓLAP_v2 kt.docx
szakmaspecifikus leiras_Balint Anita.pdf


További információk:

SZTE ÁOK Belgyógyászati Klinika részére (6725 Szeged, Kálvária sgt. 57.) Shotgun könyvtárkészítés metagenom analízishez”

 

  • mellékelt műszaki specifikáció szerint

 

  • Shotgun könyvtárkészítés metagenom analízishez ( 33 db)
  • Illumina szekvenálás 2x150 PE leolvasással 3M leolvasás ( 33 db)
  • Bioinformatikai analízis ( 33 db)

 

Teljesítés helye:

SZTE ÁOK Népegészségtani Intézet

(6720 Szeged, Dóm tér 10. 2. emelet, jobb szárny)


Pályázat címe, megnevezése:A projekt száma:

FK 129266

A projekt címe, megnevezése:

„A mikrobióta kvalitatív összetétele alapján végzett célzott és standard széklet mikrobióta transzplantáció terápiás jelentősége gyulladásos bélbetegségben”


Témaszám: 5K239 A302


Bírálati szempont: A legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás. Az ellenszolgáltatás összegét a mellékelt „Felolvasólap” beárazásával kérjük megadni.

 

Ajánlatkérő az Shotgun könyvtárkészítés metagenom analízishez ( 33 db), Illumina szekvenálás 2x150 PE leolvasással 3M leolvasás ( 33 db) ,Bioinformatikai analízisre (33 db) mindösszesen bruttó árakat fogja értékelni a bírálat során.

 

Ajánlatkérő az ajánlati áron felül egyéb költségtérítést nem nyújt, annak fedezetet kell nyújtania minden költségre.


Alkalmassági feltételek


  • Legalább 2 éves szakmai tapasztalat shotgun metagenom könyvtárkészítés és szekvenálás területén.

Igazolási mód: Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban nyilatkozzon, hogy rendelkezik 2 éves szakmai tapasztalattal a shotgun metagenom szekvenálás területén.Számlázási cím: Szegedi Tudományegyetem

6720 Szeged, Dugonics tér 13.

 

Szállítási helye, és számlaküldés helye:

SZTE ÁOK Belgyógyászati Klinika

(6725 Szeged, Kálvária sgt. 57.)


Fizetési mód: Vállalkozó a szolgáltatás díjáról teljesítésigazolást követően 1 db számlát nyújthat be, melyeket a SZTE, a számla kézhezvételétől számított 30 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít.

 

Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Kuczora Attila, irodavezető-helyettes

kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Sáriné Konczos Zsuzsanna, asszisztems SZTE ÁOK Belgyógyászati Klinika, tel: +36-62-342-873

email: sarine.konczos.zsuzsanna@med.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Delta Bio 2000 Kft.
Nyertes ajánlati ár: 761 310,-Ft+ÁFA