Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Szolgáltatás beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2021/PSZ11473

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: „LDR és HDR brachyterápiás műtéti terv kidolgozásához a 3D modell kidolgozása 2D valósághű fantom adatokból szolgáltatás”
Ajánlat sorszáma: SZTE/2021/PSZ11473

Ajánlattételi határidő: 2021. április 30 13:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: szerződés aláírásától számított 2021. június 20-áig.

A beszerzés rövid ismertetője:

Letölthető állományok:
Felolvasólap.docx
SPECIFIKÁCIÓ szolgaltatas_beszerzes_specifikacio.DOCX

További információk:

A SZTE Kötelezettségvállalási Szabályzata alapján, amennyiben a szerződéses ajánlat értéke meghaladja a bruttó 2 millió Forintot, érvényes szerződés csak az SZTE Kancellár jóváhagyásával köthető. Erre tekintettel tájékoztatjuk a Szolgáltatót/Szállítót, hogy a kancellári jóváhagyás elmaradása esetén a szerződést a Megrendelőnek nem áll módjában megkötni.

SZTE Stratégiai és Fejlesztési Főigazgatóság részére (6720 Szeged, Dugonics tér 13.) „LDR és HDR brachyterápiás műtéti terv kidolgozásához a 3D modell kidolgozása 2D valósághű fantom adatokból szolgáltatás”, az alábbiak szerint

 

A szolgáltatás ismertetése:

A feladat 2D valósághű fantom adatok (képek) alapján olyan 3 dimenziós modell kinyerése, amelyen szegmentálva és regisztrálva vannak a gyógyítandó szerv, a megkímélendő szomszédos szervek és a háttér. Az eredményt az alkalmazott markerekhez viszonyított elhelyezkedésnek megfelelően kell megadni milliméter pontossággal.

 

A szolgáltatás teljesítésének részei:

1. Olyan beolvasó eljárások kidolgozása és tesztelése, amelyek alkalmasak a valósághű fantom adatok információinak értelmezésére.

2. A képek alapján az egyes szeletek információi összevonása, a szeletek közti térrész interpolációja.

3. A fenti adatok birtokában a 3 dimenziós modell előállítása és megadása a határoló felületek részletes leírásával a gyógyítandó és a megkímélendő szövetek elkülönítésével.

 

Ajánlattevővel szembeni elvárások:

  • Adattárolásra alkalmas struktúrált SQL adatbázis kialakításában szerzett tapasztalat, adatok kezelésében való jártasságok (adatkinyerés, elemzés vagy feldolgozás)

Igazolási mód:

  • Referencia nyilatkozat csatolása az elmúlt 3 év időtartamból. Az önálló dokumentumként csatolt referencia nyilatkozat kötelező tartalmi elemei: referencia adó személy neve, elérhetősége, szolgáltatás leírása, összege, kinek nyújtották.
  • Rövid szakmai bemutatkozás, a projektbe bevonandó szakemberek bemutatása.

 

Bírálati szempont: A legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás.

Kérjük, hogy Ajánlattevő az ellenszolgáltatás összegét a Felolvasólap 2. sz. Melléklet kitöltésével adja meg.

 

Ajánlatkérő a „LDR és HDR brachyterápiás műtéti terv kidolgozásához a 3D modell kidolgozása 2D valósághű fantom adatokból szolgáltatásra összesen megadott bruttó árakat fogja értékelni a bírálat során.

 

Fizetési feltételek:

A szolgáltatás díja átutalással, egy összegben kerül kifizetésre a számla kézhezvételétől számított 30 napos fizetési határidővel, a Szegedi Tudományegyetem Stratégiai és Fejlesztési Főigazgatóság által igazolt teljesítést követően.

 

Pályázat címe, megnevezése:

 

A projekt száma:

2019-1-2-1-EGYETEMI-ÖKO-2019-00018

A projekt címe, megnevezése:

Hatékony egyetemi innovációs ökoszisztéma fejlesztése és működtetése a Szegedi Tudományegyetemen- „Műtéti tervezés optimalizálása brachyterápiához” című Proof of Concept Alap Pályázat

Témaszám: 0W707 2501

Ajánlatkérő az ajánlati áron felül egyéb költségtérítést nem nyújt, az ajánlati árnak fedezetet kell nyújtania minden a szolgáltatással kapcsolatosan felmerülő költségre.


Teljesítés helye:

SZTE Stratégiai és Fejlesztési Főigazgatóság

(6720 Szeged, Dugonics tér 13.)


Számlaküldési cím:

SZTE Stratégiai és Fejlesztési Főigazgatóság

(6720 Szeged, Dugonics tér 13.)


 

Számlázási cím: Szegedi Tudományegyetem

6720 Szeged, Dugonics tér 13.

 

Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Kuczora Attila, irodavezető-helyettes

kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Koppány Enikő, üzletfejlesztési menedzser SZTE Kutatás-fejlesztési és Innovációs Igazgatóság, tel: +36 (62) 546-701, +36 (62) 544-000/6701

email: koppany.eniko@szte.hu

Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Redink Kft.
Nyertes ajánlati ár: 2 360 000,-Ft+ÁFA