Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Szolgáltatás beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2021/PSZ11387

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: „Klinikai Kutatások Nyilvántartó Rendszer felületének további fejlesztése, új funkciókkal történő ellátása”
Ajánlat sorszáma: SZTE/2021/PSZ11387

Ajánlattételi határidő: 2021. március 25 13:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: Felek a szerződést a szerződéskötés időpontjától 2021. június 30-ig tartó időszakra kötik.

A beszerzés rövid ismertetője:

A SZTE Kötelezettségvállalási Szabályzata alapján amennyiben a szerződéses ajánlat értéke meghaladja a bruttó 2 mft-ot érvényes szerződés csak az SZTE Kancellár jóváhagyásával köthető. Erre tekintettel tájékoztatjuk a Szolgáltatót/Szállítót, hogy a kancellári jóváhagyás elmaradása esetén a szerződést a Megrendelőnek nem áll módjában megkötni.

 

Klinikai Kutatások Nyilvántartó Rendszer felületének további fejlesztése, új funkciókkal történő ellátása, az alábbiak szerint:

  • A HECRIN konzorcium által megvalósítás alatt álló EFOP-3.6.2-16-2017-00009 pályázat keretében fejlesztett Klinikai Kutatások Nyilvántartó Rendszer fejlesztése, személyre szabása, optimalizálása a Szegedi Tudományegyetem részére, illetve webes környezetére. Ezen felül további funkciókkal való ellátása, amely magában foglalja a készítmény nyilvántartó modul fejlesztését.
  • A vizsgálatok során felhasznált és igénybe vett készítmény, gyógyszer vagy hatóanyag adminisztrálása, meglétét vagy felhasználását tekintve.
  • A modul része a Gyógyszertáros jogkör definálása. A modul által lehetőség nyílik a beérkezett készítmények vizsgálatokhoz rendelése, ahol akár a törvényi elvárásokon túli adatok is rögzíthetőek, (pl. Sarzs, egyedi azonosító), illetve az egyes készítmények raktározási helyének megadása (pl. Központi gyógyszertár, Vizsgálati hely), valamint szállítólevél rögzítésének lehetősége a dokumentumtár funkcióval.
  • A készletről akár az űrlap kezelő segítségével sablonizált dokumentumok előállítása, melyek szintén a dokumentumtár alkalmazásával a vizsgálat dokumentumai közé kerülhetnek.
  • A nyilvántartó rendszer demó változata a https://detra-demo.unideb.hu/ linken elérhető. A belépéshez szükséges e-mail és jelszó csak külön erre irányuló e-mailes (kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu) megkeresést követően kerül megküldésre az Ajánlattevők részére.


Letölthető állományok:
Felolvasólap.docx

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

Az ellenszolgáltatás összegét a mellékelt Felolvasólap beárazásával kérjük megadni.

Ajánlatkérő a mindösszesen megadott bruttó árakat fogja értékelni a bírálat során.

Az ajánlati árnak fedezetet kell nyújtania minden a szolgáltatással kapcsolatosan felmerülő költségre.


További információk:

Fizetési feltételek: Megbízott teljesítésigazolást követően 1 db számlát nyújthat be, mely számlát a Megbízó a számla kézhezvételétől számított 30 napon belül átutalással egyenlíti ki.

 

Pályázati forrás: EFOP-3.6.2-16-2017-00009, „Klinikai Kutatások Tematikus Hálózatának

Kialakítása és Nemzetköziesítése (KLI-K-K)” projekt.


Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Kuczora Attila, irodavezető-helyettes

kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Miglinci Lídia, irodavezető SZTE MSF Klinikai Vizsgálatokat Koordináló Iroda, tel: +36 (62) 546-843, +36 (62) 544-000/6843

email: miglinci.lidia@szte.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Sightspot Network Kft., 4034 Debrecen, Vágóhíd u. 2. 6. ép. 2. em.
Nyertes ajánlati ár: 8 000 000,-Ft+ÁFA