Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Szolgáltatás beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2021/PSZ11286

Meghosszabbítva 1. alkalommal!

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: Centrifuga kalibrációja és hűtött centrifuga kalibrációja.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2021/PSZ11286

Ajánlattételi határidő: 2021. február 23 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: szerződéskötéstől számított 15 naptári nap

A beszerzés rövid ismertetője:

Letölthető állományok:
Centrifuga_2021 (003).pdf
Hűtött centrifuga_2021 (003).pdf
FELOLVASÓLAP_v1_rmj.docx

További információk:
  1. Centrifuga helyszíni kalibrációja (fordulatszám ellenőrzése időkijelzéssel 2 különböző értéken)
  2. Hűtött centrifuga helyszíni kalibrációja (fordulatszám ellenőrzése időkijelzéssel 2 különböző értéken és hőmérséklet ellenőrzése 2 különböző értéken

 

A szolgáltatás tartalma:

 

  1. Centrifuga helyszíni kalibrációja: (fordulatszám ellenőrzése időkijelzéssel 2 különböző értéken), kalibrálási bizonyítvánnyal, amelyen újrakalibrálási dátumot nem szeretnénk, ha feltüntetnének.

 

  1. Hűtött centrifuga kalibrációja: (fordulatszám ellenőrzése időkijelzéssel 2 különböző értéken és hőmérséklet ellenőrzése 2 különböző értéken), kalibrálási bizonyítvánnyal, amelyen újrakalibrálási dátumot nem szeretnénk, ha feltüntetnének.

 

Mennyiség:

1. 10 db

2. 4 db

 

Kapcsolattartó: Rekecki Major Judit minőségbiztosítási felelős, SZTE Minőségfejlesztési és Stratégiai Főigazgatóság, Klinikai Vizsgálatokat Koordináló Iroda, tel: +36-30-626-5908 e-mail: rekecki.major.judit@szte.hu

 

Bírálati szempont: A legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás a fent megnevezett feladatok ellátására.


Az ellenszolgáltatás összegét a felolvasólap (2. sz. Melléklet) kitöltésével kérjük megadni:

 

Ajánlatkérő a megadott (10 db centrifuga helyszíni kalibrációjára, és a 4 db hűtött centrifuga helyszíni kalibrációjára megadott) mindösszesen bruttó összegét fogja értékelni a bírálat során.

 


Ajánlatkérő az ajánlati áron felül egyéb költségtérítést nem nyújt, az ajánlati árnak fedezetet kell nyújtania minden a szolgáltatással kapcsolatosan felmerülő költségre.Teljesítés helye:

SZTE Klinikái (pontos címek a mellékelt táblázatban)Számlaküldési cím:

SZTE Minőségfejlesztési és Stratégiai Főigazgatóság,

Klinikai Vizsgálatokat Koordináló Iroda,

6720 Szeged, Dugonics tér 13.Számlázási cím: Szegedi Tudományegyetem

6720 Szeged, Dugonics tér 13.


 

Fizetési feltételek: Vállalkozó teljesítésigazolást követően 1 db számla benyújtására jogosult, melyet a SZTE a számla kézhezvételétől számított 30 napos fizetési határidővel, átutalással teljesít.

 

Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Kuczora Attila, irodavezető-helyettes

kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Rekecki Major Judit, minőségbiztosítási munkatárs SZTE MSF Klinikai Vizsgálatokat Koordináló Iroda, tel: +36 (62) 546-841, +36 (62) 544-000/6841

email: rekecki.major.judit@rekt.szte.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Kvalifik Kft.
Nyertes ajánlati ár: 745 000,-Ft+ÁFA