Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Szolgáltatás beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2021/PSZ11337


Az ajánlattételi felhívásra tisztázó kérdés érkezett

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: Weboldal és azon e-learning platform létrehozása és folyamatos frissítése a projekt végéig az SZTE ÁOK Sebészeti Klinika és az SZTE ÁOK Arc-, Állcsont- és Szájsebészeti Klinika részére a ROHUNOVATION (ROHU400) projekt keretében
Ajánlat sorszáma: SZTE/2021/PSZ11337

Ajánlattételi határidő: 2021. március 08 10:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: szerződéskötéstől számított 45 nap/folyamatos frissítés/karbantartás – tervezetten a projekt záró időpontjáig, amely 2022.06.30. Amennyiben a projekt meghosszabbításra kerül, a teljesítési határidő automatikusan a projekt záró időpontjáig meghosszabbodik.

A beszerzés rövid ismertetője:

Teljesítési határidők:


1. Weboldal létrehozása és folyamatos frissítése/karbantartása

 

1.1 Weboldal létrehozása – szerződéskötéstől számított 45 nap

 

1.2 Weboldal folyamatos frissítése/karbantartása – tervezetten a projekt záró időpontjáig, amely 2022.06.30. Amennyiben a projekt meghosszabbításra kerül, a teljesítési határidő automatikusan a projekt záró időpontjáig meghosszabbodik.


2. E-learning platform létrehozása és folyamatos frissítése/karbantartása

 

2.1 E-learning platform létrehozása – szerződéskötéstől számított 45 nap

 

2.2. E-learning platform folyamatos frissítése/karbantartása – tervezetten a projekt záró időpontjáig, amely 2022.06.30. Amennyiben a projekt meghosszabbításra kerül, a teljesítési határidő automatikusan a projekt záró időpontjáig meghosszabodik.

 

Amennyiben az Ajánlattevő - annak ellenére, hogy saját maga is el tudná látni a feladatot - alvállalkozót von be a teljesítésbe, úgy azt az ajánlatában köteles jelezni. Amennyiben az alvállalkozók bevonása a szerződés teljesítése során válik szükségessé, úgy az csak a megrendelő részére való bejelentést követően lehetséges. Minden esetben szükséges ajánlatkérő részére megadni a bevonni kívánt alvállalkozóval kötendő szerződés tartalmát, összegét és kifizetési feltételeit.

 

Kérjük, hogy a mellékelt részletes leírásnak megfelelően nyújtsa be ajánlatát.

 

Teljesítés helye: SZTE ÁOK Sebészeti Klinika, 6725 Szeged, Semmelweis u. 8.

Az ajánlattételi felhívásra tisztázó kérdés érkezett, ami az alábbiakban olvasható a válasszal együtt:

Kérdés: A funkcionális követelményeknél felsorolásra került: ,, nyílt forráskódú, biztonságos, elterjedt, közösségi támogatással rendelkező, tartalomkezelő rendszer alapú dinamikus weboldal". A kérdésem a projekttel kapcsolatban, hogy a weboldal és az E-learning platform megvalósítható Wordpress weboldal motor alatt is?


Válasz: A kiírás elvárt eredménye két külön kódbázison üzemelő oldal, tehát a projekt weboldalba nem építhető bele az e-learning portál.

 

Mindkét oldal teljes kódbázisára érvényes a "nyílt forráskódú, biztonságos, elterjedt, közösségi támogatással rendelkező" feltétel.

 

Ezen paraméterek kiértékelésének főbb szempontjai az alábbiak:

 

- Nyílt forráskódú, tehát publikusan elérhetőnek kell lennie és nem tartalmazhat egyik komponens sem védett/elfedett (pl.: ionCube, Zend Guard, Sourceguardian) kódot, továbbá a komponensek funkcionalitása nem lehet letiltott vagy korlátozott (pl.: licenszköteles komponens ingyenes verziója).

 

- Biztonságos, tehát aktívan fejlesztett és rendelkezik a kornak megfelelő biztonsági intézkedésekkel, továbbá nincs jelenleg ismert biztonsági hibája.

 

- Elterjedt, tehát nem egyedi fejlesztésű és legalább 50e élő oldal használja.

 

- Közösségi támogatással rendelkező, tehát rendelkezik olyan támogatással, amely nem licenszköteles vagy előfizetéshez kötött.

 

A projekt weboldal esetében használható a WordPress, ha konkrét megvalósítás minden komponense megfelel a paramétereknek. Az elterjedtség értelemszerűen nem vonatkozik a komponensekre.


Az e-learning portál esetében elvárás az oktatáskezelő rendszer (LMS), a WordPress alapvetően tartalomkezelő (CMS), viszont megfelelő módosításokkal elfogadható LMS-ként, ha megfelel a fenti paramétereknek és rendelkezik a kiírásban ismertetett funkciókkal.



Letölthető állományok:
Felolvasólap.docx
Részletes leírás.pdf

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás. Az ellenszolgáltatás összegét a csatolt Felolvasólap beárazásával kérjük megadni.

Ajánlatkérő a mindösszesen megadott bruttó árakat fogja értékelni a bírálat során.

 

Ajánlatkérő az ajánlati áron felül egyéb költségtérítést nem nyújt, annak fedezetet kell nyújtania minden költségre.


További információk:

Fizetési mód:

 

1.1 Vállalkozó az ajánlati ár 50%-áról határidőre történő teljesítés (szerződéskötéstől számított 45 nap) után, teljesítésigazolást követően 1 db részszámlát nyújthat be, mely számlát az SZTE a számla kézhezvételétől számított 30 napon belül átutalással egyenlíti ki.


1.2 Vállalkozó az ajánlati ár 50%-áról teljesítésigazolást követően a projekt tervezett záró időpontja, 2022.06.30. után, 1 db végszámlát nyújthat be, mely számlát az SZTE a számla kézhezvételétől számított 30 napon belül átutalással egyenlíti ki. Amennyiben a projekt meghosszabbításra kerül, a teljesítési határidő automatikusan a projekt záró időpontjáig meghosszabbodik.


2.1 Vállalkozó az ajánlati ár 50%-áról határidőre történő teljesítés (szerződéskötéstől számított 45 nap) után, teljesítésigazolást követően 1 db részszámlát nyújthat be, mely számlát az SZTE a számla kézhezvételétől számított 30 napon belül átutalással egyenlíti ki.


2.2 Vállalkozó az ajánlati ár 50%-áról teljesítésigazolást követően a projekt tervezett záró időpontja, 2022.06.30. után, 1 db végszámlát nyújthat be, mely számlát az SZTE a számla kézhezvételétől számított 30 napon belül átutalással egyenlíti ki. Amennyiben a projekt meghosszabbításra kerül, a teljesítési határidő automatikusan a projekt záró időpontjáig meghosszabbodik.




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Kuczora Attila, irodavezető-helyettes

kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Bajusz János dr., projektmenedzser SZTE Rektori Hivatal Projektmenedzsment Igazgatóság, tel: +36 (62) 546-711, +36 (62) 544-000/6711

email: bajusz.janos@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: King Media Kft.
Nyertes ajánlati ár: 2 420 000,-Ft+ÁFA