Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Szolgáltatás beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2020/PSZ10392

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2019/PSZ09606 számú keret-megállapodás keretében indított hatvankilencedik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
Ajánlat sorszáma: SZTE/2020/PSZ10392

Ajánlattételi határidő: 2019. november 27 13:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2019. december 4-5.; 2. részajánlati kör: 2019. december 6.; 3. részajánlati kör: 2019. december 19.

A beszerzés rövid ismertetője: 1. részajánlati kör:
SZTE BTK Kulturális Örökség és Humán Információtudományi Tanszék részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
Rendezvény: Etnicitás és szakralitás műhelytalálkozó
• Időpont: 2019. december 4-5.
• 2019. december 4-én tervezetten az esti órákban 1 alkalommal svédasztalos hideg állófogadás (vacsora) lebonyolítása tervezetten 10 fő részére
• 2019. december 5-én 1 alkalommal svédasztalos hideg állófogadás (ebéd) és 1 alkalommal kávészünet lebonyolítása alkalmanként tervezetten 10 fő részére
• Helyszín: SZTE BTK, I. em. Informatórium – Szeged, Egyetem u. 2.
• Vállalkozónak az étkezésekhez/kávészünethez legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania, folyamatos rendelkezésre állással.
Svédasztalos hideg állófogadás: *hideg saláták (2 féle; francia saláta, cézár saláta); *hidegtálak (csabai töltött karaj, gyümölcsös csirkemell, krémmel töltött sonkatekercs, mini kaszinótojás, mini fasírt); *10 dkg/fő vegyes édes sütemény (zserbó; mini képviselőfánk, gyümölcsös szelet); *10 dkg/fő sós aprósütemény (kapros túrós falatkák, csavart mini masnik, apró pogácsa); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
Kávészünet: * 10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény; 10 dkg/fő sós aprósütemény; *1 adag/fő frissen főzött kávé vagy tea hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
• Vállalkozó köteles az étkezéseket/kávészünetet megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

2. részajánlati kör:
SZTE ÁOK Reumatológiai és Immunológiai Klinika részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
• Rendezvény: „Prof. Andrew Cope (Head of the Centre for Rheumatic Diseases, King’s College, London, UK) meghívott vendég „Rheumatoid arthritis prevention strategieselőadása” című előadása
• Időpont: 2019. december 6.
• 2019. december 6-án tervezetten 10:00-12:30 óra között kávészünet lebonyolítása, tervezetten 25 fő részére
• Helyszín: SZTE Rektori Hivatal, fszt. 5. terem - Szeged, Dugonics tér 13.
• Vállalkozónak a kávészünethez nem kell kiszolgáló személyzetet biztosítania. Csak a tételek kiszállításáról és elszállításáról kell gondoskodnia a vállalkozónak.
Kávészünet: *10 dkg/fő édes aprósütemény (zserbó; fornetti); *10 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *1 adag/fő frissen főzött kávé, hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással. • Vállalkozó köteles a kávészünetet megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

3. részajánlati kör:
SZTE Fogorvostudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
• Rendezvény: „Karácsonyi parti”
• Időpont: 2019. december 19.
• 2019. december 19-én tervezetten 14:00 órától 1 alkalommal svédasztalos hideg állófogadás lebonyolítása, tervezetten 70 fő részére
• Helyszín: SZTE Fogorvostudományi Kar (6720 Szeged, Tisza L. krt. 83.)
• Vállalkozónak az étkezéshez legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania, folyamatos rendelkezésre állással.
Svédasztalos hideg állófogadás: *hidegtálak, az alábbi tartalommal: aszalt gyümölcsökkel töltött pulykamell tekercs, BBQ jércemell csíkok szezámmagos bundában, koktél fasírtgolyók, mozzarellagolyók nyárson, baconba göngyölt csirkecomb filé csibemájjal töltve, tormakrémmel töltött sonkatekercs, négymagvas rántott jércemell, tűzdelt pick karaj színesbors köntösben, nyársra húzott sült csirkemell, sajtok vegyesen aszalt gyümölcsökkel, dióval, mandulával, szőlővel; *Saláták (francia saláta, snidlinges burgonyasaláta, görög saláta); *15 dkg/fő vegyes édes sütemény (pld.: mini zserbó szeletek vegyesen, makronok, linzer, kókuszgolyók, piték:-meggyes,-barackos, szilvás, mini rétesek: túrós, diós, meggyes, almás); *0,2 l/fő Törley pezsgő (alkoholos és alkohol mentes); *1 adag/fő frissen főzött kávé, hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min 25% gyümölcstartalmú). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
• Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével. Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mindhárom részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.


Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2019/PSZ09606 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.


További információk: Az ellenszolgáltatás megfizetésének módja:
Vállakozó teljesítésigazolást követően a catering szolgáltatásáról részajánlati körönként 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 6: 130. § (3) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.

Pályázati forrás:
1. részajánlati kör: EFOP-3.6.2-16-2017-00007, "Az intelligens, fenntartható és inkluzív társadalom fejlesztésének aspektusai" projekt.



Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Szemenyei Gréta, ügyvivő szakértő SZTE BI Szolgáltatás, tel: +36 (62) 343-164, +36 (62) 544-000/3164

email: szemenyei.greta@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Waldorf 2000 Kft., 6722 Szeged, Rákóczi tér 1.
Nyertes ajánlati ár: 94 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Waldorf 2000 Kft., 6722 Szeged, Rákóczi tér 1.
Nyertes ajánlati ár: 35 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Waldorf 2000 Kft., 6722 Szeged, Rákóczi tér 1.
Nyertes ajánlati ár: 280 000,-Ft+ÁFA