Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Szolgáltatás beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2020/PSZ11120

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: SZTE BBMK fafúvós és rézfúvós hangszer állományának karbantartása, javítása 2 részajánlati körben
Ajánlat sorszáma: SZTE/2020/PSZ11120

Ajánlattételi határidő: 2020. november 26 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: Felek a szerződést a szerződéskötéstől számított 20. naptári napig kötik.

A beszerzés rövid ismertetője:

A SZTE BBMK fafúvós és rézfúvós hangszer állományának karbantartása, javítása a 2. sz. melléklet alapján.

 

Teljesítés helye: SZTE Bartók Béla Művészeti Kar, 6722 Szeged, Tisza Lajos krt. 79-81.

 

Kérjük, hogy a mellékelt specifikációnak megfelelően nyújtsa be ajánlatát.

Ajánlatkérő az ajánlati áron felül egyéb költségtérítést nem nyújt, annak fedezetet kell nyújtania minden költségre.


Részekre történő ajánlattétel lehetősége: Lehetséges, minden részajánlati körre külön-külön.


Letölthető állományok:
2. sz. melléklet.xlsx
Felolvasólap.docx

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

Bírálati szempontok: A legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás részajánlati körönként. Az ellenszolgáltatás összegét a mellékelt „Felolvasólap” beárazásával kérjük megadni.

A felolvasólapon csak azokat a részajánlati köröket kérjük szerepeltetni, amelyekre az Ajánlattevő pályázni kíván. Azon részajánlati körök sorait kérjük törölni, melyekre az Ajánlattevő nem kíván pályázni.

Ajánlattevő az ajánlatában pontosan jelölje meg, hogy melyik részajánlati körre ad ajánlatot.

Ajánlatkérő a részajánlati körönként mindösszesen megadott bruttó ajánlati árakat fogja értékelni a bírálat során és részajánlati körönként a legalacsonyabb összegű ajánlatot adó Ajánlattevőt hirdeti nyertesnek.


További információk:

A SZTE Kötelezettségvállalási Szabályzata alapján amennyiben a szerződéses ajánlat értéke meghaladja a bruttó 2 mft-ot érvényes szerződés csak az SZTE Kancellár jóváhagyásával köthető. Erre tekintettel tájékoztatjuk a Szolgáltatót/Szállítót, hogy a kancellári jóváhagyás elmaradása esetén a szerződést a Megrendelőnek nem áll módjában megkötni.


Fizetési feltételek: Vállalkozó a szolgáltatás díjáról teljesítésigazolást követően az 1. részajánlati kör esetében 1 db, és a 2. részajánlati kör esetében is 1 db számlát nyújthat be, melyeket a SZTE, a számla kézhezvételétől számított 30 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít.




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Kuczora Attila, irodavezető-helyettes

kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Szélné Kónya Katalin, gazdasági referens SZTE BBMK Dékáni Hivatal, tel: +36 (62) 544-399, +36 (62) 544-000/4399

email: gr.bbmk@szte.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Goldhorn Kft. 1135 Budapest, Frangepán u. 83/B. 4/10.
Nyertes ajánlati ár: 5 300 000,-Ft+ÁFA