Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Szolgáltatás beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2020/PSZ10922

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: „Belvárosi temető XXV. parcella terület rendezése”
Ajánlat sorszáma: SZTE/2020/PSZ10922

Ajánlattételi határidő: 2020. szeptember 11 08:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: A szerződéskötés időpontjától 2021. augusztus 30-ig. Megrendelő előteljesítést elfogad.

A beszerzés rövid ismertetője:

A SZTE Kötelezettségvállalási Szabályzata alapján amennyiben a szerződéses ajánlat értéke meghaladja a bruttó 2 mft-ot érvényes szerződés csak az SZTE Kancellár jóváhagyásával köthető. Erre tekintettel tájékoztatjuk a Szolgáltatót/Szállítót, hogy a kancellári jóváhagyás elmaradása esetén a szerződést a Megrendelőnek nem áll módjában megkötni.

 

Belvárosi temető XXV. parcella terület rendezése, az alábbiak szerint:

  • 80,36*15 m = 12054 m2 síkfelület kialakítása, zöldhulladék elszállítása, háromszori gyomirtózás, füvesítés
  • 65 m2 térburkolat lerakása 25 cm mélységben (szegély, beton alap, sóder vagy zúzott kő ágy, terítő homok, szegély, térkő)
  • 3 db rododendron kiültetés
  • 4 db azonos méretű gránit oszlop kivitelezése (2 db mobil és 2 db fix)
    • Helyszínen összeállított 2 db Royal Black fekete gránit oszlop alappal, fedővel
    • 2 db emlékoszlop 4 db kivehető lappal Royal Black fekete gránitból, rozsdamentes anyagból készült kerettel a felhívás mellékleteként megtekinthető tervek alapján
  • 75 db sírpárna 35*35 cm-es MŰKŐVEL a felhívás mellékleteként megtekinthető tervek alapján beton alappal
  • Betűvésés emlékoszlopra (2459 db betű)
  • Szám vésés sírpárnára (141 db szám)
Keresztvésés sírpárnára (75 db kereszt)





Letölthető állományok:
Felolvasólap.docx
Tervek_parcella.pdf

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

Az ellenszolgáltatás összegét a mellékelt „felolvasólap” kitöltésével kérjük megadni.

Ajánlatkérő a területrendezésre mindösszesen megajánlott bruttó ajánlati árakat fogja értékelni a bírálat során.


További információk:

Fizetési mód: Vállalkozó a szerződés hatálybalépését követően a bruttó vállalkozási díja 50 %-ának megfelelő előlegre jogosult díjbekérő alapján. Vállalkozó vállalja, hogy az előleg elszámolásra a pénzügyi és számviteli előírások szerinti előlegszámlát állít ki.

Vállalkozó teljesítésigazolást követően 1 db végszámla benyújtására jogosult a fennmaradó összegről, amelyben az előleg összegét rendezi. Megrendelő a számla ellenértékét annak kézhezvételétől számított harminc (30) naptári napon belül átutalással egyenlíti ki.

Megrendelő az ajánlati áron felül egyéb költségtérítést nem nyújt, annak fedezetet kell nyújtania minden felmerülő költségre.


Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Csókásiné Tóth-Kása Matild, ügyintéző SZTE ÁOK Anatómiai, Szövet- és Fejlődéstani Intézet, tel: +36 (62) 545-877

email: csokasine.toth-kasa.matild@med.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Gránit 96’ Kft., 6792 Zsombó, Szent Mihály u. 30.
Nyertes ajánlati ár: 8 600 043,-Ft+ÁFA