Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Szolgáltatás beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2020/PSZ10623

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: „SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ részére, audiovizuális rendszer berendezéseinek átalánydíjas karbantartása/javítása”
Ajánlat sorszáma: SZTE/2020/PSZ10623

Ajánlattételi határidő: 2020. május 07 10:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: Felek a szerződést a szerződéskötés időpontjától számított 12+12+12 hónap időtartamra kötik. Az első 12 hónap lejártát megelőző 30 napig bármelyik fél jogosult a szerződést felmondással megszűntetni a 12. hónap végére. Amennyiben ilyen felmondás nem történik, úgy a szerződés automatikusan további 12 hónappal meghosszabbodik. A második 12 hónap (azaz összesen 24 hónap) lejártát megelőző 30 napig bármelyik fél jogosult a szerződést rendes felmondással megszüntetni a 24. hónap végére. Amennyiben ilyen felmondás nem történik, úgy a szerződés automatikusan további 12 hónappal meghosszabbodik. A szerződést a 36. hónap lejártával meghosszabbítani nem lehet.

A beszerzés rövid ismertetője:

SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ részére audiovizuális rendszer berendezéseinek átalánydíjas karbantartása/javítása, az alábbiak szerint:

  • Feladatellátás helye: SZTE TIK - 6722 Szeged, Ady tér 10.
  • Vállalkozó feladata az épületben jelenleg működő rendszer teljes körű karbantartása és a működéshez szükséges úgynevezett fogyó eszközök beszerzése és pótlása
  • Videó átvitel technikai rendszer: analóg, digitális extender, SDI és HDBaseT alapú nyomvonalak, csatlakozók, csatlakozási pontok, fix és mobil projektorok és egyéb vetítéstechnikai eszközök.
  • Videó felvétel technikai rendszer: kézi kamera, recorder, SDI nyomvonal, csatlakozók, csatlakozási pontok
  • Hangtechnikai rendszer: nyomvonalak, fix és mobil hangfalak, erősítők, analóg és digitális pultok, bejátszó eszközök, vezetékes és vezeték nélküli mikrofonok, kábelek.
  • Ügyelői rendszer: nyomvonalak, vonalerősítők vezérlőegysége – 6 zóna.
  • RF alapú zárt kábelhálózat: nyomvonalak, erősítők.
  • A helyszíni bejárás helye és időpontja: SZTE TIK főbejárat (Szeged, Ady tér 10.) 2020. május 05. 1100 óra. Figyelem! Ajánlatot csak az nyújthat be, aki a fenti időpontban az épületben tartandó személyes bejáráson és konzultáción részt vesz, melyet a jelenléti íven aláírásával igazol! Ajánlatkérő a helyszíni bejáráson részt nem vett ajánlattevők ajánlatát érvénytelennek tekinti és nem veszi figyelembe az értékelés során!
  • Ajánlattevő köteles a pályázatát a mellékelt Felolvasólapon benyújtani!


Letölthető állományok:
felolvasólap.docx

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

Az ajánlati árat a mellékelt Felolvasólap beárazásával kérjük benyújtani:

Ajánlatkérő a 3 évre mindösszesen megajánlott átalánydíjakat fogja értékelni a bírálat során.

Az átalánydíjnak tartalmazni kell a szolgáltatás ellátásához szükséges valamennyi költséget, amely előre tervezhető, és amely az ajánlattevő szakmai előrelátása alapján tervezhető.


További információk:

Alkalmassági feltétel:

  • Ajánlattevő csatoljon referencianyilatkozatot az ajánlattételi felhívás megjelentetését megelőző 36 hónap során minimum két különböző szerződés alapján végzett audiovizuális rendszer karbantartásról, mely szerződések ellenértéke szerződésenként legalább nettó 300.000,- Ft.

Figyelem! A referencia formailag akkor megfelelő, ha tartalmazza legalább a teljesítés idejét (év és hónap), a szerződést kötő másik fél megnevezését és a részéről információt adó személy nevét, telefonszámát, a szolgáltatás tárgyát rövid leírással, továbbá az ellenszolgáltatás összegét.


Fizetési feltételek: Vállalkozó a szerződéses időszak alatt évente 1 db számla benyújtására jogosult az éves átalánydíjának megfelelő összegről. A SZTE a számlák összegét a számla kézhezvételétől számított 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással fizeti ki. Vállalkozó az átalánydíját a szerződés időtartama alatt nem változtathatja meg.




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Sulyok Tibor, audiovizuális főmunkatárs SZTE TIK - József Attila Tanulmányi és Információs Központ, tel: +36 (62) 546-615, +36 (62) 544-000/6615

email: sulyok.tibor@tik.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Interton Elektroakusztikai Kft., 1119 Budapest, Major u. 63.
Nyertes ajánlati ár: 1 350 000,-Ft+ÁFA