Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Szolgáltatás beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2020/PSZ10457


Módosított ajánlattételi felhívás

Meghosszabbítva 1. alkalommal!

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Tanulmányi Osztály munkatársainak fejlesztési folyamatai, tanulmányi apparátushoz kapcsolódó fejlesztés
Ajánlat sorszáma: SZTE/2020/PSZ10457

Ajánlattételi határidő: 2020. február 20 11:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: A képzések véghatárideje: 2020. április 24. Megrendelő a Vállalkozóval a szerződéskötést követően egyezteti a képzés pontos időpontját.

A beszerzés rövid ismertetője:

Elvárások:

Három alkalommal, alkalmanként maximum 8 órás tréning szervezése alkalmanként 15 főre, mely az alábbi készségeket érintse:

  • csoportos együttműködés,
  • személyes fejlődés,
  • megfelelő kommunikációs készség,
  • egyéni fejlesztési folyamatok támogatása.

 

Az ajánlattevő az alábbi célokat vegye figyelembe:

A Tanulmányi Osztály és Dékáni Hivatala munkatársainak és vezetőjének támogatása, annak felismerésének elősegítése, hogy lényegében – de legalább részben – a szervezeti egységek és a munkatársak sales-es feladatokat látnak el. A változó feladatokra való felkészülés támogatása a személyes készségek fejlesztésén, a szervezeti működés szükséges korrekcióján keresztül.

 

Tréninghez kapcsolódó feladatok:

  • A Tanulmányi Osztály és a Dékáni Hivatal munkatársai viselkedési kompetenciáinak felmérése a RaDAr/INRO viselkedési kompetenciamodell alapján internetes teszt segítségével, a személyes visszajelzés és egyéni tanácsadás megvalósítása.
  • Csoportos bemutatás és egyéni visszajelzés; egyéni tanácsadás.

 

Produktum: Egyéni és szervezeti visszajelzés a viselkedési kompetenciák vizsgálata alapján, fejlesztő javaslatok megfogalmazása.

 

A Tanulmányi Osztály munkatársainak fejlesztési folyamatai, tanulmányi apparátushoz kapcsolódó fejlesztés lényege:

A Szegedi Tudományegyetem GTK Tanulmányi Osztály (TO) munkatársainak és vezetőjének támogatása, a változó feladatokra való felkészülés támogatása a személyes készségek fejlesztésén keresztül. A fejlesztési folyamat segítségével értékelhető legyen, hogy a tanulmányi osztály munkatársai egyénileg hogyan dolgoznak, illetve tevékenységük milyen módon fejleszthető. A tréning, illetve a fejlesztési folyamat csoportosan és egyénileg is foglalkozzon a munkatársakkal, illetve adjon visszajelzést a fejlesztendő kompetenciákról.

 

Fontos, hogy a lemorzsolódás csökkentéséhez kapcsolódjon a tréning, mivel a tanulmányi osztály egyik fő feladata a hallgatókkal való kapcsolattartás és a megfelelő kommunikáció.

Ennek hiányában a hallgatók nem kapnak hasznosítható és egyértelmű tájékoztatást, amely a tanulmányaikhoz szükséges. Továbbá fontos, hogy a tanulmányi osztály munkatársai egymással is zökkenőmentesen cseréljenek információt, amellyel hozzásegítik egymást a gördülékeny munkavégzéshez. Célunk, hogy a hallgatók átfogó, mindenre kiterjedő információval rendelkezzenek, amely a tanulmányaikat illet. Ebben kell, hogy segítséget nyújtson a tréning a tanulmányi osztálynak.

 

Képzés ideje:

Az órák 60 percesek legyenek, az órák között min. 5 perces szünetekkel, min. 40 perces ebédszünettel. A képzés kezdési időpontja délelőtt 08:00 óra, a befejezés az igényelt szünetek alapján körülbelül 16:00 óra legyen.

 

  • A képzések megvalósításának helyszíne: SZTE GTK, 6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.

 

A képzések idejére Ajánlatkérő nem biztosít szállást és étkezést. Az ajánlati árnak tartalmaznia kell minden egyéb, a szolgáltatással kapcsolatos költséget.

 

Pályázati forrás: EFOP-3.4.3-16-2016-00014, „A Szegedi Tudományegyetem oktatási és szolgáltatási teljesítményének innovatív fejlesztése a munkaerőpiaci és a nemzetközi verseny kihívásaira való felkészülés jegyében” projekt.

Letölthető állományok:
Felolvasólap.docx

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás. Az ellenszolgáltatás összegét a csatolt Felolvasólap beárazásával kérjük megadni.

Ajánlatkérő a mindösszesen megadott bruttó árakat fogja értékelni a bírálat során.


További információk:

Fizetési mód:

Vállalkozó a képzések teljesítése után, teljesítésigazolást követően, 1 db számla benyújtására jogosult, melyet a SZTE a számla kézhezvételétől számított 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással egyenlít ki.


Az ajánlat benyújtásához szükséges dokumentumok:

  • Felolvasólap
  • Cégszerű nyilatkozat: a képzés, tréning esetében csak olyan szolgáltatás vásárolható, amelynek módszertana nemzetközileg is elismert, alkalmazott.



Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Zélity Alexandra, intézeti adminisztrátor SZTE GTK Közgazdaságtani és Gazdaságfejlesztési Intézet, tel: +36 (62) 546-907, +36 (62) 544-000/6907

email: zelity.alexandra@eco.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Qualitas T&G Tanácsadó és Szolgáltató Kft., 6728 Szeged, Alkotmány u. 104.
Nyertes ajánlati ár: 1 080 000,-Ft+ÁFA