Ajánlat sorszáma:
SZTE/2020/PSZ10395
Ajánlattételi határidő: 2019. november 20 13:00
Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2. részajánlati kör: 2019. november 26.; 3. részajánlati kör: 2019. december 2.
A beszerzés rövid ismertetője:
1. részajánlati kör:
SZTE ÁJTK Nemzetközi Magánjogi Tanszék részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: Könyvbemutató - Prof. Dr. Várady Tibor
- Időpont: 2019. november 26.
- 2019. november 26-án tervezetten 10:30-11:00 között 1 alkalommal kávészünet, valamint várhatóan 12:00-tól 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 25 fő részére
- Helyszín: MTA SZAB Székház I. emelet díszterem előtt (6720 Szeged. Somogyi utca 7.)
- Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünethez szükséges számú kiszolgáló személyzetet kell biztosítania, folyamatos rendelkezésre állással.
-
Kávészünet: *0,3 l/ fő ásványvíz (szénsavas és mentes); *0,3 l/ fő üdítő (szénsavas és rostos üdítő vegyesen); *1 adag/fő frissen főzött kávé; *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (sós pogácsa, sajtos stangli). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
-
Svédasztalos szendvicsebéd: *3 db/fő szendvicsek vegyesen (legalább 3 féle: szalámis, sonkás, vegetáriánus); *10 dkg/fő édes aprósütemények (túrós, meggyes-mákos rétes); *1 adag/fő frissen főzött presszó és hosszú kávé: nem termoszos, mellé cukor, tej, kávétejszín, tejszínhab és édesítőszer; *0,3 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes); *0,3 l/fő üdítő (szénsavas és rostos üdítő vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
-
Tárgyi feltételek:
- felszolgáláshoz üvegpoharakat (vizes, presszó-, és hosszú kávés csésze alátéttel),
- lapostányért (szendvicsekhez), desszertes tányért (nem papír, nem műanyag),
- tálaló- és szedőeszközöket, evőeszközöket (nem papír, nem műanyag),
- terítőket és szalvétákat,
- az esetlegesen megmaradt ételek elcsomagolásához tároló dobozokat
- Vállalkozó köteles az étkezést/kávészünetet megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
2. részajánlati kör:
SZTE Kancellári Kabinet részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: Területi Információs Platformok programsorozat
- Időpont: 2019. november 26.
- 2019. november 26-án tervezetten 9:00-10:00 óra között kávészünet I., tervezetten 11:10 órától kávészünet II., valamint tervezetten 12:25 órától svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 100 fő részére
- Helyszín: SZTE Rektori Épület, Átrium (6720 Szeged, Dugonics tér 13.)
- Vállalkozónak a kávészünetekhez legalább 2 fő, az állófogadáshoz legalább 3 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania, folyamatos rendelkezésre állással.
-
Kávészünet I.: *5 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó; fornetti); *5 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *1 adag/fő frissen főzött presszókávé, hosszúkávé és cappuccino, (a vendégek választhatnak) hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *1 adag/fő tea hozzá való cukor, citrom/vagy citromlé (vegyesen fekete, fehér, zöld, gyümölcstea-válogatás); *0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
-
Kávészünet II.: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó; fornetti); *10 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *1 adag/fő frissen főzött presszókávé, hosszúkávé és cappuccino, (a vendégek választhatnak) hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *1 adag/fő tea hozzá való cukor, citrom/vagy citromlé (vegyesen fekete, fehér, zöld, gyümölcstea-válogatás); *0,25 l üdítő/fő (cola és narancs szénsavas üdítő: Coca, vagy Pepsi termék; legalább 2 fajta rostos üdítő: őszibarack, alma min. 25% gyümölcstartalommal); *0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
-
Meleg állófogadás: *legalább 3 féle húsétel (1 rántott, 1 natúr, 1 töltött hús) és legalább 2 féle vegetáriánus étel (rántott sajt, rántott zöldség); *legalább 2 féle köret (burgonya, zöldköret); *tartármártás; *1 féle saláta; *1 féle desszert; *0,25 l ásványvíz/fő (ásványvíz: szénsavas és mentes); *0,25 l üdítő/fő (cola és narancs szénsavas üdítő: Coca, vagy Pepsi termék; legalább 2 fajta (őszibarack, alma) rostos üdítő min. 25% gyümölcstartalommal); *1 adag/fő frissen főzött presszókávé, hosszúkávé és cappuccino, (a vendégek választhatnak) hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
-
Tárgyi feltételek:
- Porcelán kávéscsésze, kiskanállal, cukor és tejszín adagoló/kiöntő
- Porcelán tányérok
- Üveg vizes/üdítős talpas poharak
- Frissen főzött kávé, így kávégép
- Svédasztal felkasírozása, terítő felrakása dekorációval/vagy asztalközéppel
- 12 db könyöklő biztosítása (oda és visszaszállítása), valamint azokra a könyöklő lábát eltakaró terítő biztosítása, dekorációval/vagy asztalközéppel
- Ételek kiírása étlapon vagy a melegítők előtt egyesével
- Sós és vegyes édes sütemény NEM papír tányéron, hanem, kis kosár, ill. porcelán tányéron történő felszolgálása
- Jó minőségű, kétrétegű szalvéta biztosítása, NEM éttermi egyrétegű
- Keletkező hulladék összegyűjtése és elszállítása
- Vállalkozó köteles a megrendelés után 48 órán belül, de legkésőbb a rendezvény előtt 24 órával egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
3. részajánlati kör:
SZTE ÁOK Sebészeti Műtéttani Intézet részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: konzorciumi megbeszélés
- Időpont: 2019. december 2.
- 2019. december 2-án tervezetten 11:00-13:00 között 1 alkalommal szendvicsebéd lebonyolítása tervezetten 25 fő részére
- Helyszín: Sebészeti Műtéttani Intézet (6724 Szeged, Pulz u. 1.)
- Vállalkozónak az étkezéshez 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania, folyamatos rendelkezésre állással.
- Vállalkozónak az előkészítést/terítést 9:00 óráig kell teljesítenie.
- Vállalkozónak biztosítania kell asztalokat, amelyekre kitálal.
- Vállalkozónak biztosítania kell evőeszközöket: tányér, pohár, kávéscsésze, szalvéta.
-
Szendvicsebéd: *3 db mini szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus) 0,5 kg-os kiszerelésű teljes kiőrlésű formakenyérből; *10-10 dkg/fő vegyes édes és sós aprósütemény (pl mini ischler, túrós rétes, túrós pogácsa, sajtos pogácsa); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, laktózmentes tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással
- Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mindhárom részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.
Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás
„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2019/PSZ09606 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.
További információk:
Az ellenszolgáltatás megfizetésének módja:
Vállalkozó teljesítésigazolást követően a catering szolgáltatásáról részajánlati körönként 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 6: 130. § (3) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.
Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.
További információ kérhető:
Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető
szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu
Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Szemenyei Gréta, ügyvivő szakértő SZTE BI Szolgáltatás, tel: +36 (62) 343-164, +36 (62) 544-000/3164
email:
szemenyei.greta@gmf.u-szeged.hu
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.
Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.
A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.
Nyertes ajánlattevő: -
Nyertes ajánlati ár: 0,-Ft+ÁFA
Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft.
Nyertes ajánlati ár: 455 000,-Ft+ÁFA
Nyertes ajánlattevő: HungaroGoods Kft.
Nyertes ajánlati ár: 46 750,-Ft+ÁFA