Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Szolgáltatás beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2020/PSZ10395

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2019/PSZ09606 számú keret-megállapodás keretében indított hatvannyolcadik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
Ajánlat sorszáma: SZTE/2020/PSZ10395

Ajánlattételi határidő: 2019. november 20 13:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2. részajánlati kör: 2019. november 26.; 3. részajánlati kör: 2019. december 2.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE ÁJTK Nemzetközi Magánjogi Tanszék részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: Könyvbemutató - Prof. Dr. Várady Tibor
  • Időpont: 2019. november 26.
    • 2019. november 26-án tervezetten 10:30-11:00 között 1 alkalommal kávészünet, valamint várhatóan 12:00-tól 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 25 fő részére
    • Helyszín: MTA SZAB Székház I. emelet díszterem előtt (6720 Szeged. Somogyi utca 7.)
    • Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünethez szükséges számú kiszolgáló személyzetet kell biztosítania, folyamatos rendelkezésre állással.
  • Kávészünet: *0,3 l/ fő ásványvíz (szénsavas és mentes); *0,3 l/ fő üdítő (szénsavas és rostos üdítő vegyesen); *1 adag/fő frissen főzött kávé; *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (sós pogácsa, sajtos stangli). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Svédasztalos szendvicsebéd: *3 db/fő szendvicsek vegyesen (legalább 3 féle: szalámis, sonkás, vegetáriánus); *10 dkg/fő édes aprósütemények (túrós, meggyes-mákos rétes); *1 adag/fő frissen főzött presszó és hosszú kávé: nem termoszos, mellé cukor, tej, kávétejszín, tejszínhab és édesítőszer; *0,3 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes); *0,3 l/fő üdítő (szénsavas és rostos üdítő vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Tárgyi feltételek:
    • felszolgáláshoz üvegpoharakat (vizes, presszó-, és hosszú kávés csésze alátéttel),
    • lapostányért (szendvicsekhez), desszertes tányért (nem papír, nem műanyag),
    • tálaló- és szedőeszközöket, evőeszközöket (nem papír, nem műanyag),
    • terítőket és szalvétákat,
    • az esetlegesen megmaradt ételek elcsomagolásához tároló dobozokat
  • Vállalkozó köteles az étkezést/kávészünetet megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

2. részajánlati kör:

SZTE Kancellári Kabinet részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: Területi Információs Platformok programsorozat
  • Időpont: 2019. november 26.
  • 2019. november 26-án tervezetten 9:00-10:00 óra között kávészünet I., tervezetten 11:10 órától kávészünet II., valamint tervezetten 12:25 órától svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 100 fő részére
  • Helyszín: SZTE Rektori Épület, Átrium (6720 Szeged, Dugonics tér 13.)
  • Vállalkozónak a kávészünetekhez legalább 2 fő, az állófogadáshoz legalább 3 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania, folyamatos rendelkezésre állással.
  • Kávészünet I.: *5 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó; fornetti); *5 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *1 adag/fő frissen főzött presszókávé, hosszúkávé és cappuccino, (a vendégek választhatnak) hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *1 adag/fő tea hozzá való cukor, citrom/vagy citromlé (vegyesen fekete, fehér, zöld, gyümölcstea-válogatás); *0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Kávészünet II.: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó; fornetti); *10 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *1 adag/fő frissen főzött presszókávé, hosszúkávé és cappuccino, (a vendégek választhatnak) hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *1 adag/fő tea hozzá való cukor, citrom/vagy citromlé (vegyesen fekete, fehér, zöld, gyümölcstea-válogatás); *0,25 l üdítő/fő (cola és narancs szénsavas üdítő: Coca, vagy Pepsi termék; legalább 2 fajta rostos üdítő: őszibarack, alma min. 25% gyümölcstartalommal); *0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Meleg állófogadás: *legalább 3 féle húsétel (1 rántott, 1 natúr, 1 töltött hús) és legalább 2 féle vegetáriánus étel (rántott sajt, rántott zöldség); *legalább 2 féle köret (burgonya, zöldköret); *tartármártás; *1 féle saláta; *1 féle desszert; *0,25 l ásványvíz/fő (ásványvíz: szénsavas és mentes); *0,25 l üdítő/fő (cola és narancs szénsavas üdítő: Coca, vagy Pepsi termék; legalább 2 fajta (őszibarack, alma) rostos üdítő min. 25% gyümölcstartalommal); *1 adag/fő frissen főzött presszókávé, hosszúkávé és cappuccino, (a vendégek választhatnak) hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Tárgyi feltételek:
    • Porcelán kávéscsésze, kiskanállal, cukor és tejszín adagoló/kiöntő
    • Porcelán tányérok
    • Üveg vizes/üdítős talpas poharak
    • Frissen főzött kávé, így kávégép
    • Svédasztal felkasírozása, terítő felrakása dekorációval/vagy asztalközéppel
    • 12 db könyöklő biztosítása (oda és visszaszállítása), valamint azokra a könyöklő lábát eltakaró terítő biztosítása, dekorációval/vagy asztalközéppel
    • Ételek kiírása étlapon vagy a melegítők előtt egyesével
    • Sós és vegyes édes sütemény NEM papír tányéron, hanem, kis kosár, ill. porcelán tányéron történő felszolgálása
    • Jó minőségű, kétrétegű szalvéta biztosítása, NEM éttermi egyrétegű
    • Keletkező hulladék összegyűjtése és elszállítása
  • Vállalkozó köteles a megrendelés után 48 órán belül, de legkésőbb a rendezvény előtt 24 órával egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

3. részajánlati kör:

SZTE ÁOK Sebészeti Műtéttani Intézet részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: konzorciumi megbeszélés
  • Időpont: 2019. december 2.
  • 2019. december 2-án tervezetten 11:00-13:00 között 1 alkalommal szendvicsebéd lebonyolítása tervezetten 25 fő részére
  • Helyszín: Sebészeti Műtéttani Intézet (6724 Szeged, Pulz u. 1.)
  • Vállalkozónak az étkezéshez 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania, folyamatos rendelkezésre állással.
  • Vállalkozónak az előkészítést/terítést 9:00 óráig kell teljesítenie.
  • Vállalkozónak biztosítania kell asztalokat, amelyekre kitálal.
  • Vállalkozónak biztosítania kell evőeszközöket: tányér, pohár, kávéscsésze, szalvéta.
  • Szendvicsebéd: *3 db mini szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus) 0,5 kg-os kiszerelésű teljes kiőrlésű formakenyérből; *10-10 dkg/fő vegyes édes és sós aprósütemény (pl mini ischler, túrós rétes, túrós pogácsa, sajtos pogácsa); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, laktózmentes tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mindhárom részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2019/PSZ09606 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Az ellenszolgáltatás megfizetésének módja:

Vállalkozó teljesítésigazolást követően a catering szolgáltatásáról részajánlati körönként 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 6: 130. § (3) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.


Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Szemenyei Gréta, ügyvivő szakértő SZTE BI Szolgáltatás, tel: +36 (62) 343-164, +36 (62) 544-000/3164

email: szemenyei.greta@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: -
Nyertes ajánlati ár: 0,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft.
Nyertes ajánlati ár: 455 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: HungaroGoods Kft.
Nyertes ajánlati ár: 46 750,-Ft+ÁFA