Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Szolgáltatás beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2019/PSZ10114

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: „Online adatfelvétel lebonyolítása országos mintán a rovarcsípést követő viszkető érzés enyhítésére használt megoldások, kezelések tárgyában”
Ajánlat sorszáma: SZTE/2019/PSZ10114

Ajánlattételi határidő: 2019. szeptember 09 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: Szerződéskötés időpontjától számított 20 nap.

A beszerzés rövid ismertetője:

Online adatfelvétel lebonyolítása országos mintán a rovarcsípést követő viszkető érzés enyhítésére használt megoldások, kezelések tárgyában, az alábbiak szerint.

 

A szolgáltatás tartalma:

  • Új szúnyogcsípés utáni viszketést kezelő készítmény piaci bevezetését megelőző online kérdőíves adatfelvétel lebonyolítása a legalább egy 15 évnél fiatalabb gyermeket nevelő magyar felnőtt lakosság körében.
  • Minta jellemzői:
    • Az ország felnőtt lakosságát területi jellemzők (településtípus és régiós elhelyezkedés) szerint reprezentáló, 500 fős elemszámú minta.
    • A minta a legalább egy 15 évnél fiatalabb gyermeket nevelő válaszadókból áll.
  • Kérdések száma: 30 felvételre kerülő kérdés, kiegészítve szocio-demográfiai háttérváltozókkal:
    • regionális elhelyezkedés,
    • település jellege és nagysága,
    • a háztartás létszáma (ebből 15 évnél fiatalabb gyermekek száma), jövedelme, tartós fogyasztási cikkekkel való ellátottsága,
    • a válaszadó neme, életkora, iskolai végzettsége, foglalkozása, családi állapota, médiahasználati szokásai.
  • Feldolgozottság mértéke, típusa az adatok átadásakor:
    • A felvett adatok tisztított, elemzésre kész formában (a rögzített változók nevének tartalmaznia kell a változóhoz tartozó kérdés kérdőíven belüli sorszámát/jelölését, a változókat és a válaszlehetőségeket címkézve kérjük megadni) kerülnek átadásra Megrendelő részére SPSS adatbázis file (.sav) formátumban.
  • A kutatás megtervezésének és lebonyolításának időszakában Vállalkozónak a Megrendelő rendelkezésére kell állnia, személyes konzultációk keretében.

 

Egyéb szabályok:

  • Vállalkozó vállalja a fentiekben részletezett szempontok betartását, s a végterméket képviselő adatbázisnak határidőre történő átadását
  • Megrendelő és Vállalkozó vállalják, hogy a feladat elvégzése során szakmai együttműködésben járnak el
  • Vállalkozó biztosítja, hogy Megrendelő képviselője szükség esetén betekinthessen az adatfelvételi, ellenőrzési és adatrögzítési folyamatba
  • Vállalkozó vállalja, hogy harmadik személy részére nem biztosít hozzáférést sem a kérdőívi blokk tartalmát, sem pedig a végterméket képező adatbázist illetően
  • Vállalkozó szavatossággal tartozik azért, hogy a feladat eredményére vonatkozóan harmadik személynek nincsen olyan joga, amely az SZTE felhasználási jogát akadályozná vagy korlátozná, továbbá az SZTE jelen szerződés szerinti jogainak gyakorlása harmadik személy jogait vagy törvényes érdekeit nem sérti. Vállalkozó kijelenti és szavatosságot vállal, hogy a szerződés tárgyával kapcsolatban szerzői jogi vagy más jellegű igényt az SZTE-vel szemben harmadik személy nem jogosult támasztani, illetőleg vállalja, hogy az ilyen jellegű – SZTE-vel szemben felmerülő – igények esetén az SZTE-t teljes mértékben kártalanítja.


Letölthető állományok:
Felolvasólap.docx
Vállalkozói szerződés.doc

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

Az ajánlatot a teljes szolgáltatásra a mellékelt Felolvasólap beárazásával kérjük megadni.

Ajánlatkérő a mindösszesen megadott bruttó árakat fogja értékelni a bírálat során.

Ajánlatkérő az ajánlati áron felül egyéb költségtérítést nem nyújt, annak fedezetet kell nyújtania minden, a szolgáltatás kapcsán felmerülő költségre.


További információk:

Alkalmassági feltétel:

  • Ajánlattevő csatoljon referencianyilatkozatot az ajánlattételi felhívás megjelentetését megelőző 36 hónap során legalább 1 db magyarországi legalább 400 fős mintán kivitelezett survey adatfelvétel tervezéséről és lebonyolításáról.

Figyelem! A referencianyilatkozat formailag akkor megfelelő, ha tartalmazza legalább a teljesítés idejét (év és hónap), a szerződést kötő és a részéről információt adó személy nevét, telefonszámát, valamint a szolgáltatás tárgyát.

  • Ajánlattevő mutassa be az adatfelvételi folyamat ellenőrzésére működtetett rendszerét, meggyőzően támassza alá a felvett adatok valódiságát.

Fizetési feltételek: Vállalkozó a kiírás tárgyát képező szolgáltatás elvégzéséről teljesítésigazolást követően 1 db számla benyújtására jogosult, melyet a SZTE a számla kézhezvételétől számított 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít.



Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Révész Balázs dr., egyetemi docens SZTE GTK Üzleti Tudományok Intézete Marketing-Menedzsment Szakcsoport, tel: +36 (62) 544-500, +36 (62) 544-000/4500

email: reveszb@eco.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Four Creation Kft., 6771 Szeged, Magyar u. 86.
Nyertes ajánlati ár: 444 900,-Ft+ÁFA