Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Szolgáltatás beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2019/PSZ09949

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2019/PSZ09606 számú keret-megállapodás keretében indított huszadik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
Ajánlat sorszáma: SZTE/2019/PSZ09949

Ajánlattételi határidő: 2019. május 07 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2019. május 16.; 2. részajánlati kör: 2019. május 28-31.; 3. részajánlati kör: 2019. május 28-29.; 4. részajánlati kör: 2019. május 31.; 5. részajánlati kör: 2019. június 07.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE ÁJTK Üzleti Jogi Intézet részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Új kutatási irányok az agrár- és környezetvédelmi jog területén” c. országos konferencia
  • Időpont: 2019. május 16.
  • 2019. május 16-án tervezetten 9:30 órától 1 alkalommal kávészünet I., tervezetten 14:45 órától 1 alkalommal kávészünet II., valamint tervezetten 12:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 50 fő részére. Továbbá 20 db 0,5 l-es kiszerelésű mentes ásványvíz biztosítása a fő asztalra üvegpoharakkal.
  • Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünetekhez szükséges számú kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Rektori Hivatal, fszt. Átrium bal oldala - 6720 Szeged, Dugonics tér 13.
  • Ásványvíz a fő asztalra: *20 db 0,5 l-es kiszerelésű mentes ásványvíz
  • Kávészünet I.: *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *10 dkg/fő sós pogácsa vagy stangli; *0,5 l ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Kávészünet II.: *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos)
  • Meleg állófogadás: *Leves: meleg csigatésztás tyúkhúsleves; *Főételek és köretek: Marhapörkölt galuskával, Rántott csirkemell sajttal-sonkával töltve burgonyapürével, Natúr csirkemell rizzsel, Rántott sajt, gomba, karfiol zöldségkörettel; *Savanyúság: csemege uborka; *Desszert: apró sütemény: mini zserbó, mini isler, mini képviselőfánk, mini rétesek: túrós, meggyes, almás; *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel; *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca, vagy pepsi cola, narancs); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • A felszolgáláshoz és az étkezéshez asztal, könyöklő és valamennyi szükséges felszerelés (tányér, pohár, szalvéta, stb.) biztosítása az ajánlattevő feladata.
  • Vállalkozó köteles az étkezést/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

2. részajánlati kör:

SZTE Kutatás-fejlesztési és Innovációs Igazgatóság részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Innovációs Hét programsorozat”
    • 2019. május 28.: „Üzleti kommunikáció PR a gyakorlatban” c. workshop
    • 2019. május 29.: „Innováció menedzsment és Üzleti kommunikáció a gyakorlatban” c. workshop
    • 2019. május 30.: „SZTE Innovációs Nap”
    • 2019. május 31.: „Business Incubator Novi Sad bemutatkozása”
  • Időpont: 2019. május 28-31.
  • 2019. május 28-án tervezetten 9:30 és 12:00 órától 1-1 alkalommal (mindösszesen 2 alkalommal) kávészünet, valamint tervezetten 12:00 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 40 fő részére
  • 2019. május 29-én tervezetten 9:30, 12:00 és 14:00 órától 1-1 alkalommal (mindösszesen 3 alkalommal) kávészünet, valamint tervezetten 12:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 60 fő részére
  • 2019. május 30-án tervezetten 9:00, 12:00 és 14:00 órától 1-1 alkalommal (mindösszesen 3 alkalommal) kávészünet, valamint tervezetten 12:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 100 fő részére
  • 2019. május 31-én tervezetten 9:00 és 12:00 órától 1-1 alkalommal (mindösszesen 2 alkalommal) kávészünet lebonyolítása tervezetten 40 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezésekhez/kávészünetekhez az 1. napon legalább 1 fő, a 2. és 4. napon legalább 2 fő, a 3. napon legalább 4 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszínek:
    • 1. 2. és 3. nap: SZTE Rektori Hivatal, 5. terem és aula terem felé eső területe - 6720 Szeged, Dugonics tér 13.
    • 4. nap: SZTE Rektori Hivatal, Díszterem - 6720 Szeged, Dugonics tér 13.
  • Kávészünet: *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín, csészében (nem műanyag pohárban); *10 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *0,5 l/fő ásványvíz és üdítő (ásványvíz: szénsavas és mentes, üdítő: Coca Cola/Pepsi Cola, Sprite/Canada Dry, Fanta/Mirinda, min. 25%-os rostos narancs és őszibarack). Az ásványvíznek, üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Szendvicsebéd: *5 db/fő mini szendvics friss bagettből! (legalább 3 féle: a) sajtkrém, vajkrém, szalámi, sajt, b) sajtkrém, vajkrém, sonka, sajt, c) vegetáriánus: valamilyen zöldségkrémmel); *0,5 l üdítő/fő (Coca Cola/Pepsi Cola, Sprite/Canada Dry, Fanta/Mirinda, Min. 25%-os rostos narancs és őszibarack); *0,5 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Meleg állófogadás: *4 féle meleg főétel (tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből, halból készült, valamint vegetáriánus ételt); *köretek: rizs, burgonya, grill zöldség; *3 féle saláta: franciasaláta, burgonyasaláta, görög saláta; *legalább 2 fajta desszert: somlói galuska, gundel palacsinta; *0,5 l üdítő/fő (Coca Cola/Pepsi Cola, Sprite/Canada Dry, Fanta/Mirinda, min. 25%-os rostos narancs és őszibarack); *0,5 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezéseket/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

3. részajánlati kör:

SZTE TTIK Éghajlattani és Tájföldrajzi Tanszék részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Éghajlatváltozás Magyarországon: Nemzeti Értékelő Jelentés” jelentés előkészítő (scoping) konferencia
  • Időpont: 2019. május 28-29.
  • 2019. május 28-án tervezetten 8:50-9:00, 15:30-16:00 és 17:00-17:15 óra között 1-1 alkalommal (mindösszesen 3 alkalommal) kávészünet, tervezetten 11:30-13:00 óra között 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd, valamint tervezetten 19:00-21:00 óra között 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 100 fő részére
  • 2019. május 29-én tervezetten 11:15-11:30 óra között 1 alkalommal kávészünet, tervezetten 13:00-14:00 óra között 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd, valamint tervezetten 16:00-17:00 óra között 1 alkalommal svédasztalos hideg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 100 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezésekhez/kávészünetekhez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE TTIK Éghajlattani és Tájföldrajzi Tanszék – 6723 Szeged Egyetem u. 2.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó; fornetti); *10 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Szendvicsebéd: *hideg saláták (2 féle; pld.: francia saláta, cézár saláta); *3 db mini szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus) 0,5 kg-os kiszerelésű formakenyérből; *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (mini rétesek: almás, meggyes, túrós); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Hideg állófogadás: *hideg saláták (2 féle; pld.: francia saláta, cézár saláta); *hidegtálak (csabai töltött karaj, gyümölcsös csirkemell, krémmel töltött sonkatekercs, mini kaszinótojás, mini fasírt); *10 dkg/fő vegyes édes sütemény (pld.: zserbó; mini képviselőfánk, gyümölcsös szelet); *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (pld.: kapros túrós falatkák, csavart mini masnik, apró pogácsa); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és az üdítőnek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Meleg állófogadás: *legalább 3 féle meleg főétel (tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből készült, valamint vegetáriánus ételt); *köretek (rizs, burgonya, angol); *legalább 3 féle saláta (pl. franciasaláta, burgonyasaláta, görög saláta); *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel; *Desszert (pld.: somlói galuska, gundel palacsinta); *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca, vagy pepsi cola, narancs); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezéseket/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

4. részajánlati kör:

SZTE ÁJTK Nemzetközi jogi és Európa-jogi Tanszék részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Régi és új kihívások a nemzetközi szerződési jogban Konferencia az 1969. évi bécsi egyezmény elfogadásának 50. évfordulója alkalmából”
  • Időpont: 2019. május 31.
  • 2019. május 31-én tervezetten 10:45-11:00 és 14:45-15:00 óra között 1-1 alkalommal (mindösszesen 2 alkalommal) kávészünet, valamint tervezetten 12:30-13:30 óra között 1 alkalommal svédasztalos hideg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 40 részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünetekhez szükséges számú kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Rektori Hivatal, fszt. Átrium bal oldal - 6720 Szeged, Dugonics tér 13.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény; *1 adag/fő frissen főzött presszó és hosszú kávé hozzá való cukor, tejszín, tej, tejszínhab, édesítőszer (nem termoszos); *1 adag/fő fekete/gyümölcs/zöld tea hozzá való cukor, édesítőszer, citromlé; *0,5 l/fő hűtött és nem hűtött ásványvíz és rostos üdítő (ásványvíz: szénsavas és mentes; 2 féle rostos üdítő). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Hideg állófogadás: *hideg saláták (3 féle; pld.: francia saláta, görög saláta); *hidegtálak (csabai töltött karaj, göngyölt húsok, kaszinótojás, különböző húsos és zöldséges fasírt golyók); *10 dkg/fő vegyes édes sütemény (pld.: rétesek, zserbó, kókuszgolyó); *1 adag/fő frissen főzött presszó és hosszú kávé hozzá való cukor, tejszín, tej, tejszínhab, édesítőszer (nem termoszos); *1 adag/fő fekete/gyümölcs/zöld tea hozzá való cukor, édesítőszer, citromlé; *0,5 l/fő hűtött és nem hűtött ásványvíz és rostos üdítő (ásványvíz: szénsavas és mentes; 2 féle rostos üdítő). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Tárgyi feltételek:
    • Üveg vizes/üdítős poharak és presszó és hosszú kávéhoz szükséges csészék
    • tányérok (nem papír, nem műanyag)
    • tálaló- és szedő eszközök, hagyományos evőeszközök (nem papír, nem műanyag)
    • terítő, jó minőségű, kétrétegű szalvéta biztosítása, NEM éttermi egyrétegű
    • megfelelő számú könyöklő
    • az esetlegesen megmaradt ételek elcsomagolásához tároló dobozok
  • Vállalkozó köteles a svédasztalos fogadással kapcsolatos részleteket személyesen vagy telefonon egyeztetni legkésőbb 2019. 05. 27-ig az SZTE ÁJTK Nemzetközi jog és Európa-jogi Tanszéken (6720 Szeged, Bocskai u. 10-12. fszt. 21.). Kapcsolattartó: Takács Judit, tel.: +36 (62) 544-422, nemzetk.eujog@juris.u-szeged.hu.

 

5. részajánlati kör:

SZTE Gazdaságtudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „ÚNKP Kutatási fórum”
  • Időpont: 2019. június 07.
  • 2019. június 07-én tervezetten 9:00 órától 1 alkalommal kávészünet, valamint tervezetten 12:30 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 40 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünethez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Gazdaságtudományi Kar – Szeged, Kálvária sgt. 1.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes mini sütemény (nem bolti előre csomagolt, frissen sütött); *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (sós vegyes töltött mini hasék, pogácsa nem bolti előre csomagolt, frissen sütött); *1 adag/fő frissen főzött kávé (nem termoszos); *1 adag/fő tea (filteres fekete és gyümölcs) tejszín/cukor/citromlé/méz; *0,3 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes); *0,3 l/fő üdítő (rostos üdítő: őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: coca cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Meleg állófogadás: *min. 2 fajta meleg leves, min. 0,3 l/fő (pl.: tárkonyos pulykaragu leves; gyümölcsleves); *Főételek min. 15 dkg/fő/össz. fajta, az alábbiak szerint 2/3 része húsos főétel, 1/3 része vegetáriánus főétel: (pl.: milánói morzsabundás hústekercs, grillezett szárnyas húsok, sertés tarja, sült és bundázott zöldségek: szezámos gombafejek, rántott karfiol, brokkoli sörtésztában, mini camembert sajt rántva áfonya öntettel); *köretek min. 7 dkg/fő/fajta: zöldséges rizs, almás burgonyakrokett; *saláta: min. 7 dkg/fő/fajta (idény jellegű saláta); *2 féle desszert fele-fele arányban összesen 1 db/fő (pld. pohárkrém variációk, házi vegyes mini rétes); *1 adag/fő frissen főzött kávé (nem termoszos; Douwe Egberts Omnia kávé); *0,3 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes); *0,3 l/fő üdítő (rostos üdítő: őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: coca-cola, fanta narancs, gyömbér). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Tárgyi feltételek:
    • Üveg vizes/üdítős talpas poharak
    • Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lennie
    • Porcelán kis-és nagytányérok biztosítása, hagyományos evőeszközökkel
    • Porcelán kávéscsésze, kiskanállal, cukor, tej, és tejszín adagoló/kiöntő
    • Frissen főzött kávé, így kávégép
    • Megfelelő mennyiségű cséving biztosítása
    • Jó minőségű, kétrétegű szalvéta biztosítása, NEM éttermi egyrétegű
    • Keletkező hulladék összegyűjtése és elszállítása
  • Vállalkozó köteles az étkezést/kávészünetet megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mind az öt részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2019/PSZ09606 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Az ellenszolgáltatás megfizetésének módja:

Vállalkozó teljesítésigazolást követően a catering szolgáltatásáról részajánlati körönként 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 6: 130. § (3) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.


Pályázati forrás:

2. részajánlati kör: EFOP-3.6.1-16-216-00008, „Intelligens élettudományi technológiák, módszertanok, alkalmazások fejlesztése és innovatív folyamatok, szolgáltatások kialakítása a szegedi tudásbázisra építve” projekt.


Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, szolgáltatási szakreferens SZTE BI Szolgáltatás, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Csongrádi sgt. 81.
Nyertes ajánlati ár: 194 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: HungaroGoods Kft., 6630 Mindszent, Rákóczi F. u. 16.
Nyertes ajánlati ár: 782 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Csongrádi sgt. 81.
Nyertes ajánlati ár: 1 149 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: HungaroGoods Kft., 6630 Mindszent, Rákóczi F. u. 16.
Nyertes ajánlati ár: 138 800,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Csongrádi sgt. 81.
Nyertes ajánlati ár: 143 600,-Ft+ÁFA