Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Szolgáltatás beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2019/PSZ09795

Meghosszabbítva 1. alkalommal!

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: „SZTE BTK Régészeti Tanszék részére (6722 Szeged, Egyetem utca 2.) Kovács László Magyarhomorog–Kónya-dombi 10. századi szállási és 11–12. századi falusi temető című kötetének kiadása (kiadói tevékenység) szolgáltatás a hozzá kapcsolódó nyomdai munkák elvégzésével.”
Ajánlat sorszáma: SZTE/2019/PSZ09795

Ajánlattételi határidő: 2019. április 30 12:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2019. június 21.

A beszerzés rövid ismertetője:

Letölthető állományok:
Specifikáció.docx


További információk:

Kovács László Magyarhomorog–Kónya-dombi 10. századi szállási és 11–12. századi falusi temető című kötetének kiadása (kiadói tevékenység), az alábbiak szerint:

 

 A kötet paraméterei:

Méret: A4 (202 x 285 mm)

Darabszám: 500

Terjedelem: 896 oldal

Belív: 448 oldal 1+ 1 szín, 448 oldal 4+4 szín, 100 grammos volumenizált Claro Bulk papír

Borító: 135 grammos műnyomó, 4+0 + uv lakk

Előzék: 150 grammos papír, 1+0 szín

Kötészet: cérnafűzött, keménytáblás, egyenes gerincű

+ CD-melléklet, 500 db

 

A könyv műszaki specifikációja csatolva.

 

Mennyiségi adat: 500 példány előállítása, könyvesbolti terjesztése, marketingje stb.

 

Pályázati forrás: Árpád-ház program 39507/2018/KULTIG Pályázat Kovács László Magyarhomorog–Kónya-dombi 10. századi szállási és 11–12. századi falusi temető című kötetének kiadása (kiadói tevékenység).

 

Ajánlattevővel szembeni elvárások:

 • Ajánlattevő rendelkezzen országos terjesztésre kiépített széles hálózattal. Ajánlattevő álljon szerződéses kapcsolatban az országos bolthálózattal rendelkező terjesztőkkel, így a Libri, Líra, Könyvtárellátóval, és a kötet terjesztése történjen saját boltjában és webáruházában
 •  
 • Igazolási mód: Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban nyilatkozzon, hogy szerződéses kapcsolatban áll országos bolthálózattal rendelkező terjesztőkkel. Ajánlatkérő fenntartja a jogát, hogy a bírálat során bekérje a szerződések másolatát a nyilatkozat valódiságtartalmának az ellenőrzésére.

 

 az ajánlattevő a speciálisan régészeti könyvkiadó voltát, illetve tapasztalatát nyilatkozat formájában, valamint az utóbbi 2 évben kiadott könyvek bibliográfiai adatainak listájával kérjük igazolni

   

  Teljesítés helye:

  SZTE BTK Régészeti Tanszék

  6722 Szeged, Egyetem utca 2.

   

  Bírálati szempontok:

  A legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás. Az ajánlati árat a kiírás tárgyát képező könyv elkészítésére, kiadására, országos terjesztésére az Ajánlatkérő által fizetendő összegre nettó Ft+Áfa formában kérjük megadni (Áfa tartalom feltüntetésével).

  Ajánlatkérő ezen megadott bruttó összeget fogja értékelni a bírálat során. Az 500 db könyv elkészítésének, kiadásának, országos terjesztésének a fenti összegen túli finanszírozásáról Ajánlattevő köteles gondoskodni.

   

  Fizetési feltételek: Vállalkozó a kiírás tárgyát képező kötet elkészítéséről, kiadásáról, országos terjesztéséről a megajánlott összeggel teljesítésigazolást követően 1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a teljesítés időpontjától számított 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít.

   

  Számlázási cím: Szegedi Tudományegyetem

  6720 Szeged, Dugonics tér 13.


  Ajánlat benyújtásának módja:
  Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
  ( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
  A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

  További információ kérhető:

  Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

  szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

  Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kiss-Bíró Gyöngyvér, tudományos segédmunkatárs SZTE BTK Régészeti Tanszék, tel: 06-30/954-9016

  email: gyongyver.br@gmail.com

  Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

  Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

  A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

  Nyertes ajánlattevő: Martin Opitz Kiadó Bt.
  Nyertes ajánlati ár: 5 270 000,-Ft+ÁFA