Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Szolgáltatás beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2018/PSZ09171

Meghosszabbítva 1. alkalommal!

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: „SZTE Közoktatási Vezetőképző és Továbbképző Intézet oktatói értekezletének a lebonyolításához szállás és egyéb kapcsolódó szolgáltatások biztosítása”
Ajánlat sorszáma: SZTE/2018/PSZ09171

Ajánlattételi határidő: 2018. augusztus 29 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2018. szeptember 20-22.

A beszerzés rövid ismertetője:

Oktatói értekezlet a lebonyolításához szállás és egyéb kapcsolódó szolgáltatások biztosítása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Oktatói értekezlet”
  • Időpontja: 2018. szeptember 20-22.
  • Helyszínnel szembeni elvárások: A helyszín Budapesten az V., vagy a VIII., vagy a XIII. kerületben, autóval és tömegközlekedési eszközzel könnyen megközelíthető helyen helyezkedjen el;
  • Figyelem!!! Az Ajánlattevő által biztosított helyszín megnevezése, címének és elérhetőségének a megadásával kötelező! A fenti paramétereknek nem megfelelő helyszín megadása esetén Ajánlatkérő az ajánlatot érvénytelennek tekinti, és nem veszi figyelembe az értékelés során!
  • A fenti paramétereknek megfelelő helyszínen elvárt szolgáltatások:
    • Terembérlet:
      • Résztvevők száma 50 fő/nap
      • 2018. szeptember 20.: 11:00-19:30 óra közötti időszakra
      • 2018. szeptember 21.: 09:00-19:30 óra közötti időszakra
      • 2018. szeptember 22.: 09:00-15:00 óra közötti időszakra
      • A helyszín rendelkezzen tágas 80-100 fő befogadására alkalmas beltéri teremmel, ahol csoportos munka lehetősége biztosított. Berendezés: legyen széksoros rész az értekezlet lebonyolításához és a csoportmunkához asztalokkal berendezett rész. Igényelt eszközök biztosítása: projektor, vetítő felület, hangosítás, internet kapcsolat a résztevőknek, minden asztalhoz hosszabbító, flipchart táblák;
    • Szállás:
      • 35 fő részére 2 éjszakára (2018. 09. 20-21.), szobánként maximum 2 fő elhelyezésével
      • Ellátás: reggeli
    • Étkezés:
      • 3 alkalommal svédasztalos büféebéd, valamint 4 alkalommal kávészünet biztosítása, alkalmanként tervezetten 50 fő részére.
      • Büféebéd: *2 féle leves; *2 féle főétel; *salátabár; *gyümölcstál; *2 féle desszert (összesen 10 dkg/fő); *1 adag/fő frissen főzött kávé, tea vegyesen hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi Cola, narancs).
      • Kávészünet: *15 dkg/fő frissen sütött vegyes édes és sós aprósütemény; *1 adag/fő frissen főzött kávé, tea vegyesen hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes); *0,5 l/fő üdítő (rostos üdítő: őszibarack, narancs 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi Cola, narancs)..
      • Vállalkozó köteles biztosítani tárolóedényt/zacskót az esetleges ételmaradék elszállításához.
      • Vállalkozó köteles az étkezést/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.


Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

Az ellenszolgáltatás összegét lehetőség szerint az alábbi táblázat kitöltésével kérjük megadni:

 

Ajánlati ár

Áfa %-os értéke

Terem bérleti díj (bruttó Ft/3 nap):

 

 

Büféebéd (helyben készített tételeinek) díja (bruttó Ft/fő/alk.):

 

 

Büféebéd (egyéb tételeinek) díja (bruttó Ft/fő/alk.):

 

 

Kávészünet (helyben készített tételeinek) díja (bruttó Ft/fő/alk.):

 

 

Kávészünet (egyéb tételeinek) díja (bruttó Ft/fő/alk.):

 

 

Reggeli (helyben készített) díja (bruttó Ft/fő/alk.):

 

 

Szoba díja 2 fő elhelyezésével (bruttó Ft/szoba/éj):

 

 

Szoba díja 1 fő elhelyezésével (bruttó Ft/szoba/éj):

 

 

IFA (Ft/vendégéjszaka):

 

 

Mindösszesen (bruttó Ft/terem 3 napra; büféebéd 3*50 főre; kávészünet 4*50 főre; reggeli 2*35 főre; 2 fős szoba 2 éj*17 db; 1 fős szoba 2 éj*1 db; IFA 70 vendégéjszakára):

 

 

A fentitől eltérő ár táblázat is alkalmazható, de tekintve, hogy tervezett létszámról van szó mindenképp tartalmaznia kell a bruttó egységárakat is a tételes elszámolás miatt, valamint eltérő Áfa tartalmú tételek esetében mindenhol kérjük %-os formában feltüntetni, hogy hány százalék az adott tétel Áfa tartalma.

Ajánlatkérő a mindösszesen megadott bruttó árakat fogja értékelni a bírálat során.

Az étkezések/kávészünetek alkalomszámai, az étkezéseken és kávészüneteken résztvevők számai, valamint a szobák számai tervezettek, melyek változhatnak. Megrendelő az esetleges eltéréseket legkésőbb a rendezvényt megelőző 3 napon belül jelzi a Vállalkozó felé. Az elszámolás a megadott egységárak alapján a legkésőbb a rendezvényt megelőző 3 napon belül megadott számoknak megfelelően történik. Felek kötelesek az esetleges változások szerinti számokat a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Ajánlatkérő az ajánlati áron felül egyéb költségtérítést nem nyújt, annak fedezetet kell nyújtania minden a szállás, helyszín és étkezés biztosításával kapcsolatban felmerülő költségre beleértve a szervizdíjat is.


További információk:

Fizetési feltételek: Vállalkozó a szolgáltatások díjáról teljesítésigazolást követően 1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE, a számla kézhezvételétől számított 30 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít.




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Török Erika, irodavezető SZTE Közoktatási Vezetőképző és Továbbképző Intézet, tel: +36 (62) 544-299, +36 (62) 544-000/4299

email: terika@kovi.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Premium Vendéglátó Kft., 1139 Budapest, Országbíró u. 44-46.
Nyertes ajánlati ár: 1 970 621,-Ft+ÁFA