Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Szolgáltatás beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2018/PSZ09049

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2017/PSZ07456 számú keret-megállapodás keretében indított ötvenkilencedik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
Ajánlat sorszáma: SZTE/2018/PSZ09049

Ajánlattételi határidő: 2018. április 17 11:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2018. április 21.

A beszerzés rövid ismertetője:

SZTE GYTK Dékáni Hivatal részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Herba Medica Tanulmányi Versenyeny”
  • Időpont: 2018. április 21.
  • 2018. április 21-én tervezetten 12:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 30 fő részére.
  • Vállalkozónak az étkezéshez szükséges számú kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE GYTK épület - 6720 Szeged, Eötvös u. 6.
  • Svédasztalos meleg állófogadás: *Leves: Tárkonyos pulyka ragu leves; *Főételek: Óvári sertésborda /roston sertésborda, hagyma, gomba, sonka, sajt/ párolt rizzsel, Pulykamell steak magvas bundában /lenmag, szezámmag, tökmag, napraforgómag, mandula/ burgonyapürével, Szűzérmék „Bakonyi” módra magyaros gombaraguval és galuskával, Párolt brokkoli besamel mártással és sajttal csőben sütve pirított mandulával; *Desszert: Fahéjas almával töltött palacsinta karamell öntettel; *1 adag/fő frissen főzött kávé: nem termoszos, mellé cukor, tej, kávétejszín, édesítőszer; *0.5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (szénsavas és szénsavmentes ásványvíz; szénsavas üdítők: Coca vagy Pepsi-cola, narancs; rostos üdítők: min. 25 %-os narancs, barack). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozónak a rendezvény idejére a létszámnak megfelelő számú könyöklőt is kell biztosítania.
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2017/PSZ07456 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Az ellenszolgáltatás megfizetésének módja:

Vállalkozó teljesítésigazolást követően a catering szolgáltatásáról 1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 6: 130. § (3) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.


Pályázati forrás: Bethlen Gábor alap „A magyar kultúráért és oktatásért” pályázata.




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kiss Tivadar, tanársegéd SZTE GYTK Farmakognóziai Intézet, tel: +36 (62) 545-641, +36 (62) 544-000/5641

email: kiss.tivadar@pharmacognosy.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: HungaroGoods Rendezvényszervező és Vendéglátó Kft., 6630 Mindszent, Rákóczi F. u. 16.
Nyertes ajánlati ár: 67 500,-Ft+ÁFA