Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Szolgáltatás beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2018/PSZ08850

Meghosszabbítva 1. alkalommal!

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: „A Szegedi Tudományegyetem Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alapból finanszírozott pályázatainak könyvvizsgálata”
Ajánlat sorszáma: SZTE/2018/PSZ08850

Ajánlattételi határidő: 2018. április 25 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: A könyvvizsgálat elvégzésének határideje az adott pályázat tervezett záró időpontjától számított 24. nap. A pályázatok megadott, tervezett záró időpontjai változhatnak. A záró időpontok esetleges változásáról Megbízó a Közreműködő Szervezet jóváhagyását követően tájékoztatja Megbízottat. Amennyiben a projekt hosszabbításra kerül, akkor Vállalkozónak igazodnia kell Megrendelő ütemezéséhez, és a szerződés teljesítési határideje automatikusan meghosszabbodik az új záró időpont függvényében. A szolgáltatás a pénzügyi elszámolás Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal által történő elfogadását követően a Szegedi Tudományegyetem által kiállított Elfogadó nyilatkozattal válik teljesítetté.

A beszerzés rövid ismertetője:

A Szegedi Tudományegyetem Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alapból finanszírozott pályázatainak helyszíni vizsgálata, jelentés elkészítése, a pénzügyi elszámolás könyvvizsgálói ellenjegyzése. A könyvvizsgálat a projektben elszámolható valamennyi költség felhasználását alátámasztó számlára, számviteli bizonylatra kiterjed a Magyar Könyvvizsgálói Kamara standardja alapján (4400-as), mely az alábbiakra van különös tekintettel:

  • A megbízás az alább részletezésre kerülő valamennyi projekt esetében a konkrét pályázati projekt pénzügyi számviteli információi, dokumentumai megállapodás szerinti vizsgálatának végrehajtására vonatkozik, ideszámítva azt a tényt is, miszerint az elvégzendő vizsgálat nem minősül könyvvizsgálatnak vagy átvilágításnak.
  • A vizsgálat az alább részletezésre kerülő valamennyi projekt esetében a konkrét pályázati projekt futamideje alatt felhasznált támogatás valamennyi költségtételét alátámasztó pénzügyi-számviteli dokumentumokra kiterjed
  • Megbízó minden, a megbízás teljesítéséhez szükséges információt hozzáférhetővé tesz a Megbízott számára és nem tart vissza semmilyen információt, a Megbízott által kért minden információt megfelelő időben megad. Megbízó köteles a könyvvizsgáló rendelkezésére bocsátani a projekt elszámolása kapcsán készített pénzügyi összesítő kimutatásokat, az abban szereplő tételekhez kapcsolódó és alapjául szolgáló bizonylatokat, a tételek pénzügyi teljesítését, valamint a teljesítéshez kapcsolódó bizonylatokat. Megbízó a jelentés kiadása előtt teljességi nyilatkozatban igazolja az átadott adatok helyességét és teljes körűségét.

 

A pályázatok tervezett záró időpontjai az alábbiak:

  • Projektazonosító: VKSZ_14-1-2015-0225

Projekt címe: Új kutatási, diagnosztikai és terápiás célpontok azonosítása és elemzése a hazai neurobiológia és sejtbiológia területein, szuperrezolúciós immun-jelöléses eljárásokkal

SZTE főösszege (bruttó Ft): 31.641.000,-

Tervezett záró időpont: 2018. 07. 31.

  • Projektazonosító: TÉT_16-1-2016-0035

Projekt címe: Perovszkit szerkezetű multiferroikus anyagok oldatfázisú előállítása

SZTE főösszege (bruttó Ft): 1.992.000,-

Tervezett záró időpont: 2018. 09. 30.

  • Projektazonosító: TÉT_15_IN-1-2016-0068

Projekt címe: Mátrix-metalloproteináz-2 gátló molekulák szintézise, kemoinformatikai fejlesztése, optimalizálása és preklinikai tesztelése kardioprotekció indikációra

SZTE főösszege (bruttó Ft): 10.046.630,-

Tervezett záró időpont: 2018. 10. 30.

  • Projektazonosító: TÉT_15_IN-1-2016-0013

Projekt címe: Új típusú BiOX (X=C1, Br, I) kompozitok környezetbarát előállítása, immobilizálása aktív szénszál/kerámiapapír felületen hatékony és újrahasznosítható fotokatalitikus felületek kialakítása

SZTE főösszege (bruttó Ft): 15.496.000.,-

Tervezett záró időpont: 2018. 11. 30.

  • Projektazonosító: TÉT_16-1-2016-0062

Projekt címe: Elektroporáción alapuló, bőrön keresztüli hatóanyag bevitel terápiás lehetőségei

SZTE főösszege (bruttó Ft): 1.774.720,-

Tervezett záró időpont: 2018. 12. 31.

  • Projektazonosító: TÉT_16-1-2016-0027

Projekt címe: Bevándorlásos elágazó folyamatok statisztikai vizsgálata

SZTE főösszege (bruttó Ft): 1.956.000,-

Tervezett záró időpont: 2018. 12. 31.

  • Projektazonosító: TÉT_16-1-2016-0167

Projekt címe: Porlasztva szárításos technológia alkalmazása természetes eredetű kivonatokból történő innovatív termékek előállítására magyar-szerb régiókban hasznosítható gyógyhatású készítmények készítése céljából

SZTE főösszege (bruttó Ft): 1.995.000,-

Tervezett záró időpont: 2018. 12. 31.

  • Könyvvizsgálat becsült díja (bruttó Ft): 150.000,-

Figyelem! Amennyiben bármely projekt hosszabbításra kerül, akkor Ajánlattevőnek igazodnia kell Ajánlatkérő ütemezéséhez.

Letölthető állományok:
Szerződés tervezet.doc

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

Az ellenszolgáltatás összegét az alábbi táblázat kitöltésével bruttó Ft-ban kérjük megadni:

Projektazonosító

Könyvvizsgálat becsült díja (bruttó Ft)

Könyvvizsgálat ajánlati díja (bruttó Ft)

VKSZ_14-1-2015-0225,

TÉT_16-1-2016-0035,

TÉT_15_IN-1-2016-0068, TÉT_15_IN-1-2016-0013,

TÉT_16-1-2016-0062,

TÉT_16-1-2016-0027,

TÉT_16-1-2016-0167

150.000

 

Ajánlatkérő a megajánlott bruttó könyvvizsgálói díjat fogja értékelni a bírálat során és a legalacsonyabb összegű ajánlatot adó Ajánlattevőt hirdeti nyertesnek.

Figyelem! Az ajánlati árnak tartalmaznia kell a könyvvizsgálókra előírt jogszabályi és szakmai szabályok szerinti teljes szolgáltatást. A helyszínen elvégzendő audit kiszállási díját és minden egyéb a szolgáltatással kapcsolatos költséget az Ajánlattevő visel. A pályázatok auditjára a Magyar Könyvvizsgálói Kamara által elfogadott standardok az irányadók.


További információk:

Ajánlattevővel szembeni elvárások:

  • Ajánlattevő nyilatkozzon, hogy kötelezettséget vállal a felhívásban lévő szerződéstervezet megkötésére és teljesítésére, melynek tartalmát megismerte és fenntartások nélkül elfogadja. A szerződéstervezet a felhívás csatolmányaként megtekinthető.
  • Ajánlattevő csatoljon referencianyilatkozatot az ajánlattételi felhívás megjelentetését megelőző 36 hónap időszakban teljesített könyvvizsgálói szolgáltatásairól.

Figyelem! A referencianyilatkozat formailag akkor megfelelő, ha tartalmazza legalább a teljesítés idejét (év és hónap), a szerződést kötő másik fél megnevezését és a részéről információt adó személy nevét, telefonszámát, a szolgáltatás tárgyát, továbbá az ellenszolgáltatás összegét. Továbbá adja meg a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alap terhére megvalósított projekt azonosítószámát és címét, amelynél a könyvvizsgálatot végezte.

Alkalmatlanság: Ajánlattevő szakmai szempontból alkalmatlan, ha nem rendelkezik az ajánlattételi felhívás megjelentetését megelőző 3 évben lezárult illetve folyamatban lévő legalább 1 db Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alap terhére megvalósított projektben végzett könyvvizsgálói szolgáltatással.

  • Ajánlattevő csatolja az érvényes szakmai felelősségbiztosítása, valamint a legutolsó aktuális díj befizetéséről szóló igazolása másolatát.

Alkalmatlanság: Ajánlattevő pénzügyi és gazdasági szempontból alkalmatlan, ha nem rendelkezik érvényes szakmai felelősségbiztosítással.

  • Ajánlattevő rendelkezzen legalább 2 fő, bejegyzett Magyar Könyvvizsgáló Kamarai tag könyvvizsgáló szakemberrel, akik közül
    • 1 fő legalább 5 éves költségvetési gazdasági vagy számviteli gyakorlattal rendelkező, a Magyar Könyvvizsgáló Kamara tagja, „költségvetési minősítésű bejegyzett kamarai könyvvizsgáló” szakember, továbbá
    • 1 fő oktatási és/vagy egészségügyi intézményben végzett Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alap terhére megvalósított projektre vonatkozó könyvvizsgálói audit készítés gyakorlatával rendelkező szakember.

(Az alkalmasságnak megfelelhet úgy is, hogy a 2 féle kompetenciával akár csak az egyik szakember rendelkezik, a másik szakember pedig legalább Magyar Könyvvizsgáló Kamarai tag könyvvizsgáló)

Igazolási mód: Mutassa be legalább 2 fő szakemberét, a szakember önéletrajza és a kamarai hatályos bejegyzés igazolása csatolásával, aki a felhívás tárgyát képező szolgáltatást személyesen végzi.

 

Fizetési feltételek: Nyertes ajánlattevő a pályázatok könyvvizsgálatáról teljesítésigazolást követően 1 db számla benyújtására jogosult, melyet ajánlatkérő a számla kézhezvételét követő 60 napon belül átutalással teljesít. Az ajánlatkérő előleget nem biztosít.


Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Földesiné Ábrahám Katalin, irodavezető GINOP, EFOP, NKA, NTP SZTE GF Pályázatkezelői Iroda, tel: +36 (62) 546-374, +36 (62) 544-000/6374

email: foldesine.abraham.katalin@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: East-Audit Zrt., 4025 Debrecen, Széchenyi u. 15.
Nyertes ajánlati ár: 102 362,-Ft+ÁFA