Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Szolgáltatás beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2018/PSZ08780

Meghosszabbítva 2. alkalommal!

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: „SZTE ÁJTK Politológiai Tanszék által megrendezésre kerülő CEECOM 2018 – Communicative Space – Political Space c. konferencia külföldi vendég előadói részére szállás biztosítása”
Ajánlat sorszáma: SZTE/2018/PSZ08780

Ajánlattételi határidő: 2018. április 12 13:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2018. május 28-tól 2018. június 02-ig.

A beszerzés rövid ismertetője:

SZTE ÁJTK Politológiai Tanszék által megrendezésre kerülő CEECOM 2018 – Communicative Space – Political Space c. konferencia külföldi vendég előadói részére szállás biztosítása, az alábbiak szerint:

  • Időpont: 2018. május 28-tól 2018. június 02-ig
  • Szállással szembeni elvárások: Szeged belvárosában, tömegközlekedéssel jól megközelíthető helyen elhelyezkedő min. ***Szálloda a teljes létszám elszállásolására.
  • Tervezett éjszakák száma, elhelyezés:
    • szoba 1 fő részére 5 éjszakára (2018. május 28-tól 2018. június 02-ig),
    • szoba 3 fő részére, szobánként 1 fő elhelyezésével 4 éjszakára (2018. május 29-től 2018. június 02-ig),
    • szoba 1 fő részére 3 éjszakára (2018. május 29-től 2018. június 01-ig),
    • szoba 1 fő részére 2 éjszakára (2018. május 30-tól 2018. június 01-ig),
    • Mindösszesen, tervezetten 22 vendégéjszaka.
  • Minden szobának kell rendelkeznie fürdőszobával, vagy tusolóval.
  • Ellátás: reggeli
  • Figyelem! Ajánlattevő köteles a megadott, tervezett mindösszesen létszámot 1 db min. ***Szállodában elhelyezni.

 

Pályázati forrás: EFOP-3.6.2-16-2017-00007, "Az intelligens, fenntartható és inkluzív társadalom fejlesztésének aspektusai" projekt.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

Az ellenszolgáltatás összegét az alábbi formában kérjük megadni:

 

Ajánlati ár

Áfa %-os értéke

Szállás díja (bruttó Ft/vendégéjszaka):

 

 

Reggeli (bruttó Ft/vendégéjszaka):

 

 

Ifa(bruttó Ft/vendégéjszaka):

 

 

Mindösszesen (bruttó Ft/terv. 22 vendégéjszaka, reggelivel):

 

 

A fentitől eltérő ár táblázat is alkalmazható, de tekintve, hogy tervezett létszámról van szó mindenképp tartalmaznia kell a bruttó egységárakat is a tételes elszámolás miatt, valamint eltérő Áfa tartalmú tételek esetében mindenhol kérjük %-os formában feltüntetni, hogy hány százalék az adott tétel Áfa tartalma.

Ajánlatkérő a mindösszesen megadott bruttó árakat fogja értékelni a bírálat során.

Megrendelő a tényleges vendég éjszakák számát legkésőbb a szállás igénybevételét megelőző 1 héttel jelzi Vállalkozó felé. Az elszámolás a megadott egységárak alapján a tényleges lejelentett éjszakák számának megfelelően történik. Felek kötelesek a ténylegesen eltöltött éjszakák számát a teljesítésigazolásban rögzíteni.


További információk:

Fizetési mód: Vállalkozó a szerződés aláírását követően, a szállás igénybevételét megelőzően a bruttó vállalkozói díj 50 %-ának megfelelő összegű előlegre jogosult. Vállalkozó vállalja, hogy az előleg elszámolásra a pénzügyi és számviteli előírások szerinti előlegszámlát állít ki. Vállalkozó a szerződés szerinti szállás igénybevétele után, igazolt teljesítést követően 1 db végszámla benyújtására jogosult egyben, a végszámlában feltünteti az előleggel való elszámolást, mely számlát a SZTE a számla kézhezvételétől számított 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással egyenlít ki. A végszámlában levonásra kerül a kifizetett előleg összege.




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Molnár Judit dr., egyetemi docens SZTE ÁJTK Politológiai Tanszék, tel: +36 (62) 343-202, +36 (62) 544-000/3202, +36 (62) 544-386, +36 (62) 544-000/4386

email: mjudy@polit.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Hotel Tisza Gold Kft., 6720 Szeged, Széchenyi tér 3.
Nyertes ajánlati ár: 298 119,-Ft+ÁFA