Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Szolgáltatás beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2017/PSZ08264

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: „SZTE részére a 9/2015. (III.25.) BM rendelet előírása alapján tűzvédelmi szaktevékenység szolgáltatásként történő ellátása, felsőfokú tűzvédelmi végzettséggel”
Ajánlat sorszáma: SZTE/2017/PSZ08264

Ajánlattételi határidő: 2017. október 03 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: Felek a szerződést 2017. október 10-től számított 12+12+12 hónap időtartamra kötik. Az első 12 hónap lejártát megelőző 30 napig bármelyik fél jogosult a szerződést felmondással megszűntetni a 12. hónap végére. Amennyiben ilyen felmondás nem történik, úgy a szerződés automatikusan további 12 hónappal meghosszabbodik. A második 12 hónap (azaz összesen 24 hónap) lejártát megelőző 30 napig bármelyik fél jogosult a szerződést rendes felmondással megszüntetni a 24. hónap végére. Amennyiben ilyen felmondás nem történik, úgy a szerződés automatikusan további 12 hónappal meghosszabbodik. A szerződést a 36. hónap lejártával meghosszabbítani nem lehet.

A beszerzés rövid ismertetője:

A 2/2015. (IV.16.) sz. rektori-kancellári együttes utasítás alapján a jelen eljárásban – bruttó 1 millió Ft feletti értékű - érvényes szerződés csak az SZTE Gazdasági Szervezet Főigazgatójának jóváhagyásával köthető. Erre tekintettel tájékoztatjuk az ajánlattevőket, hogy jelen eljárásban Ajánlatkérő csak a főigazgatói jóváhagyás megtörténtét követően hirdet eredményt. Ajánlatkérő a főigazgatói jóváhagyás elmaradása esetén az eljárást eredménytelenné nyilvánítja.

 

SZTE részére a 9/2015. (III.25.) BM rendelet előírása alapján tűzvédelmi szaktevékenység szolgáltatásként történő ellátása, felsőfokú tűzvédelmi végzettséggel az 1. számú mellékletben részletezve, mely a felhívás csatolmányaként megtekinthető.

 

Vállalkozó köteles heti 10 órában a Szegedi Tudományegyetem Védelmi és Szállítási Iroda Szeged, Tisza L. krt. 47. sz. alatti épületében. személyes jelenlétet biztosítani kapcsolattartás céljából.

 

Ajánlattevő minősüljön átlátható szervezetnek az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. törvény 41. (6) bekezdésében foglaltak alapján. Ajánlatkérő az ajánlatok értékelésekor ellenőrzi, hogy az átláthatóság igazolására szolgáló dokumentum a nyilvántartásában rendelkezésre áll-e, szükség esetén az átláthatósági nyilatkozatot hiánypótlásban kéri be.

Letölthető állományok:
1._sz._melleklet.docx

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

Az ellenszolgáltatás összegét, az alábbi táblázat tételes beárazásával kérjük megadni:

 

Ajánlati ár

Tűzvédelmi szaktevékenység ellátásának díja (nettó Ft/hó):

 

Mindösszesen díj (nettó Ft/36 hó):

 

Áfa

 

Mindösszesen díj (bruttó Ft/36 hó):

 

Ajánlatkérő a 36 hónapra mindösszesen megadott bruttó árakat fogja értékelni a bírálat során.


További információk:

Ajánlattevővel szembeni elvárások:

  • Ajánlattevő legalább 1 fő teljesítést végző szakembere rendelkezzen felsőfokú tűzvédelmi végzettséggel.

Igazolási mód: Ajánlattevő csatolja a teljesítést végző szakembere szakmai önéletrajzát, valamint a felsőfokú tűzvédelmi végzettségét igazoló dokumentuma másolatát.

  • Ajánlattevő nem vonhat be a teljesítésbe alvállalkozót.
Igazolási mód: Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban nyilatkozzon, hogy a teljesítésbe nem von be alvállalkozót.

Fizetési feltételek: Vállalkozó teljesítésigazolást követően havonta 1 db számla benyújtására jogosult az adott hónapot követő hónap 15-ig, melyeket a SZTE a számla kézhezvételétől számított 60 napos fizetési határidővel, átutalással teljesít.



Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Farkas Imre, munkavédelmi munkatárs SZTE Műszaki Igazgatóság Védelmi és Szállítási Iroda, tel: +36 (62) 544-837, +36 (62) 544-000/4837

email: farkas.imre@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Horváth László egyéni vállalkozó (Szeged Tűzvédelem), 6786 Rúzsa, Kodály Z. u. 75.
Nyertes ajánlati ár: 10 080 000,-Ft+ÁFA