Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Szolgáltatás beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2017/PSZ08150

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2017/PSZ07456 számú keret-megállapodás keretében indított huszadik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
Ajánlat sorszáma: SZTE/2017/PSZ08150

Ajánlattételi határidő: 2017. június 29 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2017. július 05.; 2. részajánlati kör: 2017. július 07.; 3. részajánlati kör: 2017. július 09.; 4. részajánlati kör: 2017. július 14.; 5. részajánlati kör: 2017. július 15-16.; 6. részajánlati kör: 2017. július 12., 2017. július 13-14., 2017. július 17-18., 2017. július 20-21.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE Mérnöki Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „A Duális és kooperatív képzés fejlesztés koncepciója a Szegedi Tudományegyetemen”
  • Időpont: 2017. július 05.
  • 2017. július 05-én tervezetten 9:30 órától 1 alkalommal kávészünet, valamint tervezetten 11:45 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása tervezetten 50 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünethez legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Mérnöki Kar, F13. terem - 6724 Szeged, Moszkvai krt. 09.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó; fornetti); *10 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Szendvicsebéd: *2 féle hideg saláta (pld.: francia saláta, cézár saláta); *3 db mini szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus) 1 kg-os kiszerelésű formakenyérből; *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (mini rétesek: almás, meggyes, túrós); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést/kávészünetet megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

2. részajánlati kör:

SZTE Gyógyszerésztudományi Kar Dékáni Hivatal részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Időpont: 2017. július 07.
  • 2017. július 07-én tervezetten 15:00 órától 1 alkalommal kávészünet lebonyolítása tervezetten 35 fő részére
  • Vállalkozónak a kávészünethez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Gyógyszerésztudományi Kar Dékáni Hivatal - 6720 Szeged, Zrínyi u. 9.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (mini rétesek: almás, meggyes, túrós, valamint egyéb aprósütemény is); *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (pld.: kapros túrós falatkák, csavart mini masnik, apró pogácsa); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack min. 25 %, narancs 100 % gyümölcstartalmú). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles a kávészünetet megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

3. részajánlati kör:

SZTE Bölcsészettudományi Kar Dékáni Hivatal részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Diplomaosztó - fogadás”
  • Időpont: 2017. július 09.
  • 2017. július 09-én tervezetten 12:15 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 30 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE TIK Alagsor I. terem - Szeged, Ady tér 10.
  • Meleg állófogadás: *előétel: tonhalsaláta; *legalább 3 féle meleg főétel (tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből készült, valamint vegetáriánus ételt); *köretek: rizi-bizi, texas burgonya; *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel; *1 dl Törley pezsgő/fő (félszáraz, édes és alkoholmentes vegyesen); *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca-cola, vagy pepsi- cola, narancs); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles a létszámnak megfelelő számú borospoharat biztosítani a rendezvény idejére.
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

4. részajánlati kör:

SZTE Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Oklevélátadó ünnepség”
  • Időpont: 2017. július 14.
  • 2017. július 14-én tervezetten 11:00 órától kávészünet lebonyolítása tervezetten 70 fő részére
  • Vállalkozónak a kávészünethez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE TIK - Szeged, Ady tér 10.
  • Kávészünet: *15 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (pld.: sajtos, kapros túrós, tepertős) – NEM FORNETTI; *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,4 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles a kávészünetet megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

5. részajánlati kör:

SZTE Állam- és Jogtudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Diplomaátadó ünnepség”
  • Időpont: 2017. július 15-16.
  • 2017. július 15-én tervezetten 11:15 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 40 fő, és tervezetten 14:30 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 15 fő részére, valamint pezsgő biztosítása tervezetten 50 fő részére (11:15 órától tartandó állófogadáson) és kávé biztosítása tervezetten 40 fő részére
  • 2017. július 16-án tervezetten 11:15 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 40 fő, és tervezetten 14:30 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 15 fő részére, valamint pezsgő biztosítása tervezetten 50 fő részére (11:15 órától tartandó állófogadáson) és kávé biztosítása tervezetten 40 fő részére.
  • Vállalkozónak az étkezésekhez/kávézáshoz a szükséges számú személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE TIK, I. előadóterem - Szeged, Ady tér 10.
  • Svédasztalos meleg állófogadás 2017. július 15.: *3 féle meleg főétel: csikós tokány galuskával, hawai szelet (csirkemell, sonka, ananász, sajt) rizi-bizivel és steak burgonyával, zöldséges lasagne; *savanyúság: vegyes savanyúság, csemegeuborka; *kenyér; *1 db/fő pohárdesszertek: tiramisu és feketeerdő pohárdesszert; *0,5 l/fő hűtött ásványvíz (szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Svédasztalos meleg állófogadás 2017. július 16.: *3 féle meleg főétel: marhapörkölt galuskával, sajttal-sonkával töltött csirkemell baconba tekerve, rántott gomba/sajt/karfiol tartármártással; *savanyúság: vegyes savanyúság, csemegeuborka; *kenyér; *desszert: túrós-citromos felfújt; *0,5 l/fő hűtött ásványvíz (szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Kávé: *1 adag/fő frissen főzött presszó és hosszú kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos)
  • Pezsgő: *1 pohár Törley pezsgő/fő (édes, félszáraz és alkoholmentes)
  • A felszolgáláshoz szükséges üvegpoharakat (vizes, pezsgős, kávés: presszó és hosszú kávénak), tányérokat, tálaló- és szedőeszközöket (nem papír, nem műanyag), terítőket és szalvétákat a szolgáltatónak kell biztosítania.
  • Vállalkozó köteles az étkezéseket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

6. részajánlati kör:

SZTE ÁOK Orvosi Fizikai és Orvosi Informatikai Intézet részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Nyári Egyetem”
  • Időpontok: 2017. július 12., 2017. július 13-14., 2017. július 17-18., 2017. július 20-21.
  • 2017. július 12-én tervezetten 14:30-14:45 óra között 1 alkalommal kávészünet lebonyolítása tervezetten 30 fő részére
  • 2017. július 13, 14, 17, 18, 20, 21-én tervezetten 10:30-10:45 és 15:15-15:30 óra között, naponta 2 alkalommal (mindösszesen a 6 napon 12 alkalommal) kávészünet lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 30 fő részére
  • Vállalkozónak a kávészünetekhez legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE TTIK Budó Ágoston terem - 6720 Szeged, Dóm tér 9.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó, fornetti); *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (pld.: pogácsa, fornetti); *gyümölcs: (pld.: alma, szilva); *1 adag/fő frissen főzött kávé/tea hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos), citromlé; *0,5 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • A csészéket, poharakat, tányérokat, kávés/teás kanalakat, terítőket, és papírszalvétát a Vállalkozónak kell biztosítania.
  • Vállalkozó köteles a kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mind a hat részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2017/PSZ07456 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Az ellenszolgáltatás megfizetésének módja:

Vállalkozó teljesítésigazolást követően a catering szolgáltatásáról 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 6: 130. § (3) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.


Pályázati forrás: 1. részajánlati kör: EFOP-3.5.1-16-2017-00004, „Duális és kooperatív képzések és azokat támogató szolgáltatások fejlesztése a Szegedi Tudományegyetemen” projekt.




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, szolgáltatási szakreferens SZTE GSZ Létesítménygazdálkodási Igazgatóság Beszerzési és Szolgáltatási Iroda, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 87 500,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: HungaroGoods Rendezvényszervező és Vendéglátó Kft., 1203 Budapest, Kossuth L. u. 9.
Nyertes ajánlati ár: 32 200,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: HungaroGoods Rendezvényszervező és Vendéglátó Kft., 1203 Budapest, Kossuth L. u. 9.
Nyertes ajánlati ár: 46 350,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: HungaroGoods Rendezvényszervező és Vendéglátó Kft., 1203 Budapest, Kossuth L. u. 9.
Nyertes ajánlati ár: 45 500,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: HungaroGoods Rendezvényszervező és Vendéglátó Kft., 1203 Budapest, Kossuth L. u. 9.
Nyertes ajánlati ár: 161 100,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: HungaroGoods Rendezvényszervező és Vendéglátó Kft., 1203 Budapest, Kossuth L. u. 9.
Nyertes ajánlati ár: 307 710,-Ft+ÁFA