Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Szolgáltatás beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2017/PSZ08060

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: „SZTE GTK távoktatási képzési rendszerének modernizációja, 2017 szeptemberében indításra kerülő MOOC és SPOC alapú online kurzuskínálat továbbfejlesztése”
Ajánlat sorszáma: SZTE/2017/PSZ08060

Ajánlattételi határidő: 2017. július 21 13:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: Felek a szerződést a szerződéskötés időpontjától számított 2 éves időtartamra kötik. Amennyiben a szerződéses időszak lejártát megelőzően a szerződés keretében beszerzett szolgáltatás mindösszesen ellenértéke eléri a nettó 14,4 mFt-os értékhatárt a szerződés automatikusan megszűnik.

A beszerzés rövid ismertetője:

A 2/2015. (IV.16.) sz. rektori-kancellári együttes utasítás alapján a jelen eljárásban – bruttó 1 millió Ft feletti értékű - érvényes szerződés csak az SZTE Gazdasági Szervezet Főigazgatójának jóváhagyásával köthető. Erre tekintettel tájékoztatjuk az ajánlattevőket, hogy jelen eljárásban Ajánlatkérő csak a főigazgatói jóváhagyás megtörténtét követően hirdet eredményt. Ajánlatkérő a főigazgatói jóváhagyás elmaradása esetén az eljárást eredménytelenné nyilvánítja.

 

SZTE GTK távoktatási képzési rendszerének modernizációja, 2017 szeptemberében indításra kerülő MOOC és SPOC alapú online kurzuskínálat továbbfejlesztése, az alábbiak szerint:

1) Az online oktatási tananyagok fejlesztéséhez audiovizuális és informatikai támogatás nyújtása, a felhívás csatolmányaként megtekinthető felolvasólapon részletezettek szerint:

  • Kurzus, modul és intézményi digitális intrók készítése
  • Tanári videófelvételek készítése, nyers oktatói videók utómunkája
  • Vizuális, infografikai és animációs szolgáltatás;
  • Ütemezés: 2017. II. félévétől folyamatosan

A fejlesztés tárgyköre: maximum 35 kurzus 24 hónap alatt, az „SZTE GTK gazdálkodás és menedzsment alapszak, távoktatás tagozat” mintatanterve szerint.

 

2) Platformszolgáltatás, a felhívás csatolmányaként megtekinthető felolvasólapon részletezettek szerint:

  • Elektronikus tananyagok futtatása, lejátszása, közzéttéle a szolgáltató által üzemeltetett webes platformon
  • A megbízó által nevesített felhasználók teljeskörű „user menedzsment”-je
  • Online tudásellenőrzés támogatása (tesztek generálása és a kiértékelés biztosítása)
  • Ütemezés: 2017. II. félévétől folyamatosan

A szolgáltatás volumene: évfolyamonként átlagosan 90 fő, felmenő rendszerben.

Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét, hogy az 1-2 munkaszakaszok párhuzamosan végzendő feladatok.

 

Alkalmazott munkamódszer:

Az Egyetemen belül az SZTE GTK a feladatok elvégzésére a Távoktatás-fejlesztési Bizottság keretében belső munkacsoportot alakít. Vállalkozó feladata a munkacsoporttal történő együttműködés, részvétel a munkacsoport megbeszéléseken kéthetente legalább egy alkalommal személyesen, Szegeden, átlagosan másfél órás időtartamban. Vállalkozó vállalja, hogy ezen rendszeresített és előre egyeztetett időpontban, személyesen biztosítja a Távoktatási Bizottság munkájának támogatását, valamint e-mailben hétköznaponként 24 órás válaszadási határidőre képes.

Eredménytermékek:

  • Elkészült modulok, virtuális kurzusok
  • Hibamentesen működő platform.
  • Személyes szolgáltatói jelenlét
  • e-mail-es ügyfélszolgálat


Letölthető állományok:
Felolvasólap GTK.docx
Részletes árajánlat.pdf

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

Az ajánlatot a mellékelt felolvasólap szerinti táblázat tételes beárazásával kérjük megadni.

Az árajánlatban feltüntetett összegeknek tartalmazniuk kell a kiszállási díjat, az külön nem számolható el.

Ajánlatkérő a soronkénti feladatokra megadott bruttó összegek súlyszámok alapján számított súlyozott mindösszesen összegét fogja értékelni a bírálat során.


További információk:

Ellenszolgáltatás megfizetésének módja: Vállalkozó teljesítésigazolást követően negyedévente 1 db számla benyújtására jogosult az adott negyedévben ténylegesen elvégzett feladatok darabszámai/óraszámai alapján az egységárai szerint. (darabszám/óraszám*egységár). A SZTE a számlákat a számla kézhezvételétől számított 60 napos fizetési határidővel, átutalással teljesíti. Amennyiben a szerződéses időszak lejártát megelőzően a szerződés keretében beszerzett szolgáltatás mindösszesen ellenértéke eléri a nettó 14,4 mFt-os értékhatárt a szerződés automatikusan megszűnik.

 

Ajánlattevővel szembeni elvárások:

  • Ajánlattevő csatoljon a vállalkozásáról maximum 3 oldalas (A/4) bemutatást, az alábbi kötelező tartalommal:
    • Ajánlattevő adjon meg az ajánlattételi felhívás megjelentetését megelőző 36 hónap során teljesített, vagy folyamatban lévő minimum három különböző e-learning, life long learning vagy online oktatási referenciát.
    • Továbbá adjon meg az ajánlattételi felhívás megjelentetését megelőző 36 hónap során teljesített, vagy folyamatban lévő minimum három különböző MOOC vagy SPOOC vagy online oktatási nemzetközi projekt referenciát, amelyben részt vett/vesz.
    • Figyelem! A 6 kötelezően megadandó referencia esetében kötelező megadni a teljesítés idejét (év és hónap), a szerződést kötő másik fél megnevezését és a részéről információt adó személy nevét, elérhetőségét, valamint a szolgáltatás tárgyát.
  • Ajánlattevő csatolja a teljesítésben résztvevő minimum három szakembere önéletrajzát, mely szakemberek közül legalább két fő részt vett valamelyik referencia projektben.



Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Farkas Zsóka, oktatásszervező SZTE GTK Dékáni Hivatal, tel: +36 (62) 544-213, +36 (62) 544-000/4213

email: fzsoka@eco.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Webuni Kft., 2462 Martonvásár, Dózsa György út 2.
Nyertes ajánlati ár: 14 400 000,-Ft+ÁFA