Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Szolgáltatás beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2017/PSZ08024


Az Ajánlattételi felhívással kapcsolatos újabb kérdésekkel és azokra adott válaszokkal a felhívás kiegészítésre került. Az Ajánlattételi felhívással kapcsolatosan ajánlattevői kérdések érkeztek, melyekkel és az azokra adott válaszokkal a felhívás kiegészítésre került.

Meghosszabbítva 1. alkalommal!

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: „Médiafigyelés szolgáltatás nyújtása”
Ajánlat sorszáma: SZTE/2017/PSZ08024

Ajánlattételi határidő: 2017. július 12 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: A szerződéskötés időpontjától számított 18 hónapig.

A beszerzés rövid ismertetője:

Újabb ajánlattevői kérdések és az azokra adott válaszok:

  • Kérdés: Kérem erősítse meg, hogy jól értjük azt, hogy a napi sajtószemlét 8.00 órára szállítjuk a teljes témakörben, és 13.00 / 18.00 órakor illetve igény esetén sűrűbben Breaking news szolgáltatást nyújtunk a Szegedi Egyetem saját megjelenéseire.
  • Válasz: A napi sajtószemlét reggel 8 órára várjuk a teljes témakörben, emellett 13/18 órakor - illetve ha a megfigyelés tárgyában hirtelen megugrik a megjelenések száma - Breaking news szolgáltatást kérünk a megadott kulcsszavak alapján.
  • Kérdés: A social médiafigyelés kiterjed-e a nem szegedi témakörökre (egészségnevelés, egészségfejlesztés, egészségmegőrzés, egészségmegelőzés, rehabilitáció, egészségipar, doktori képzés, duális képzés)? Továbbá, hogy az imént felsorolt általános keresőszavak országos vonatkozásban érdekesek az Önök számára, vagy szegedi / regionális vonatkozásban?
  • Válasz: A social média figyelése kiterjed az ajánlattételi felhívás mellékletében szereplő kulcsszavakra, azok szegedi/regionális vonatkozásai a relevánsak számunkra.


Ajánlattevői kérdések és az azokra adott válaszok:

  • Kérdés: A kulcsszólistában megadott egyetemi / főiskolai karok kizárólag a Szegedi Egyetemmel / Szeged vonatkozásában érdekesek, vagy az ország bármely egyetemére vonatkozik?
  • Válasz: Az SZTE karai az érdekesek.
  • Kérdés: Kulcsszóbővítés: a minimum 20 kulcsszó bővítésénél az igény a figyeléshez szorosan illeszkedő témakörre vonatkozik, vagy más témakörben való bővítésre?
  • Válasz: A figyeléshez szorosan illeszkedő témakörökre vonatkozik.
  • Kérdés: Hány órára kell küldeni a sajtószemlét?
  • Válasz: A felhívásban rögzítettek szerint a sajtófigyeléshez kötődő szolgáltatásként a Vállalkozó vállalja a nap közben minimum 3 alkalommal (reggel 8 óráig, 13 óráig, 18 óráig), de szükség esetén óránkénti ún. riasztást (Breaking News). Pl. abban az esetben, ha a megfigyelés tárgyában hirtelen megugrik a megjelenések száma.
  • Kérdés: Kiegészítő információkat (szolgáltatás leírást) a pályázati anyagban milyen módon csatolhatunk?
  • Válasz: A felhívás csatolmányát képező felolvasólap kötelezően benyújtandó. Ezen felül bármilyen szolgáltatás leírás csatolható. Arra kell odafigyelni, hogy amennyiben ajánlattevő több fájlt is kíván az ajánlata részeként feltölteni az „Ajánlattétel” linken keresztül, akkor azt csak egyenként feltöltve a fájlokat tudja megtenni. Egyszerre több fájl csatolása nem lehetséges.
  • Kérdés: Az árajánlatban a médiumok felsorolásánál hivatkozással becsatolhatóak-e a médialistáink, felsorolás helyett?
  • Válasz: Felsorolást kérünk.


Médiafigyelés szolgáltatás nyújtása napi szinten az előre meghatározott kulcsszavak alapján a Szegedi Tudományegyetem számára, az alábbiak szerint:

  • Vállalkozó a sajtófigyelés tárgyát képező kulcsszavak száma, listája alapján nyújtja a szolgáltatást Megrendelő részére. (A minimálisan figyelendő kulcsszavak és médiumok listáját az ajánlattételi felhívás 1. számú melléklete tartalmazza.)
  • Vállalkozó a médiafigyelésbe minél több, a dél-alföldi térségben időszerű, fontos, érdekes témakörökkel foglalkozó médiumot köteles bevonni.
  • Vállalkozó vállalja, hogy a Megrendelő tevékenységéhez illeszkedően szemléz, és a találatokról a következő információkat juttatja el ügyfeleinek: média neve, megjelenés dátuma, cikk címe, (lead) és az üzemeltető által meghatározott link, amire kattintva az SZTE és konzorciumi partnerei az eredeti oldalon tekinthetik meg a cikket. A rádiós szöveget, a videót a médiumra jellemző módon megtekintheti a Megrendelő, ugyanakkor ezeket a „hangzó anyagokat” igény esetén írott változatban is megkapja, az üzemeltető feltételei szerint. A találatokat a vállalkozó a kulcsszó-csoportokhoz kötődő témák alapján, illetve médiumok szerint rendszerezi.
  • A Sajtófigyelő szemlézés formátuma: word + mp3 hang + link videós felületre; illetve külön igény esetén a hangzó anyag (rádió, videó) írott változata is, word formátumban.
  • A Vállalkozónak a szemlézett cikkek teljes szövegéhez, a rádiós hanganyaghoz és a tévés műsorok videós változatához összesen 4 hozzáférést kell biztosítania.
  • A Sajtófigyeléshez kötődő szolgáltatásként a Vállalkozó vállalja a nap közben minimum 3 alkalommal (reggel 8 óráig, 13 óráig, 18 óráig), de szükség esetén óránkénti ún. riasztást (Breaking News). Pl. abban az esetben, ha a megfigyelés tárgyában hirtelen megugrik a megjelenések száma.
  • Vállalkozó köteles vállalni, hogy az u-szeged.hu domaint felveszi a szemlézett médiumok listájára, más felsőoktatási intézmények, illetve a tudományhoz, kutatáshoz, innovációhoz, egészségügyhöz kötődő Megrendelők számára fölajánlja szemlézésre.
  • Vállalkozó köteles vállalni, hogy – forrásmegjelöléssel – a Sajtófigyelésből kiemelt cikkek listáját a Megrendelő a honlapján, kiadványaiban megjelentetheti, illetve egy-egy kiemelt cikkről összefoglalót írhat.
  • Vállalkozónak rendelkeznie kell szolgáltatási portfoliójában kommentfigyeléssel (közösségi média és online sajtó esetében)
  • Vállalkozó köteles biztosítani a Megrendelő számára a szerződéskötést követően bármikor a kulcsszavak listájának bővítését min. 20 db új kulcsszóval előzetes egyeztetés útján.

 

Pályázati forrás: EFOP-3.6.1-16-2016-00008, „Intelligens élettudományi technikák, módszertanok, alkalmazások fejlesztése és innovatív folyamatok, szolgáltatások kialakítása a szegedi tudásbázisra építve” projekt.

Letölthető állományok:
1_sz_melléklet.docx
Felolvasólap.docx

Bírálati szempont: összességében legelőnyösebb ajánlat
bírálati szempont súlyszám leírás
legalacsonyabb összegű ajánlati ár 8

Ajánlati ár (nettó Ft+Áfa) Ajánlatkérő a mindösszesen megadott bruttó árakat fogja értékelni a bírálat során. Ajánlatkérő az ajánlati áron felül egyéb költségtérítést nem nyújt, az ajánlati árnak fedezetet kell nyújtania minden a sajtófigyelési szolgáltatás kapcsán felmerülő költségre.

A legalacsonyabb árat adó ajánlattevő 10 pontot kap, míg a többi az ajánlatához képesti arányosított pontot, mely felszorzásra kerül a súlyszámmal.
Ajánlattevő ajánlatban vállalt, a sajtófigyelés helyét tárgyát képező országos és regionális megjelenésű (print, online, rádió, televízió) médium. 1

Igazolási mód: Ajánlattevő darabszámra adja meg és sorolja fel azokat az országos és regionális médiumokat, melyeknél az ajánlata szerinti szolgáltatást végzi.
































































































































































































































































Minimális elvárás: minimum 100 regionális médium, minimum 100 országos médium, a fentieken belül minimum 50 print, minimum 10 rádió, minimum 10 televízió. (A minimálisan figyelendő országos médiumok listáját az Ajánlattételi felhívás 1. számú melléklete tartalmazza)
































































































































































































































































Figyelem! A fenti minimum elvárásnak nem megfelelő ajánlatokat Ajánlatkérő érvénytelennek nyilvánítja, és nem veszi figyelembe az értékelés során!
































































































































































































































































A legtöbb darabszámot adó ajánlattevő 10 pontot kap, míg a többi az ajánlatához képesti arányosított pontot, mely felszorzásra kerül a súlyszámmal.
Ajánlattevő ajánlatban vállalt, a sajtófigyelés helyét tárgyát képező helyi (szegedi vagy Csongrád megyei) kötődésű vagy megjelenésű (print, online rádió, televízió) médium. 1

Igazolási mód: Ajánlattevő darabszámra adja meg és sorolja fel azokat a helyi kötődésű vagy megjelenésű médiumokat, melyeknél az ajánlata szerinti szolgáltatást végzi.
































































































































































































































































(A minimálisan figyelendő helyi médiumok listáját az Ajánlattételi felhívás 1. számú melléklete tartalmazza)
































































































































































































































































Figyelem! A minimum elvárásnak nem megfelelő ajánlatokat Ajánlatkérő érvénytelennek nyilvánítja, és nem veszi figyelembe az értékelés során!
































































































































































































































































A legtöbb darabszámot adó ajánlattevő 10 pontot kap, míg a többi az ajánlatához képesti arányosított pontot, mely felszorzásra kerül a súlyszámmal.


További információk:

Ajánlattevő az összességében legelőnyösebb ajánlatot hirdeti nyertesnek. Az egyes szempontok szerint kapott pontértékek összeadását követően a legtöbb pontot kapott ajánlattevő a nyertes.


Ajánlattevővel szembeni elvárások:

  • Ajánlattevőnek jogtiszta módon az ajánlattétel tárgyát képező regionális, országos és nemzetközi megjelenésű print, online médium és rádió, televízió, továbbá tudomány-technikával, innovációval és felsőoktatással kapcsolatos médium, illetve internetes közösségi felületek (egyetemi oldalak, Facebook-, Twitter, video megosztó és Blog oldalak) (sajtó) figyelésére szerződött partnernek kell lennie.

Igazolási mód: Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban nyilatkozzon, hogy a fenti típusú médiumok figyelésére jogtiszta módon szerződött partner.

  • Ajánlattevő szolgáltatási portfoliójában rendelkezik kommentfigyeléssel (közösségi média és online sajtó esetében).

Igazolási mód: Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban nyilatkozzon, hogy rendelkezik a fenti szolgáltatással.

  • Ajánlattevő csatoljon referencianyilatkozatot az ajánlattételi felhívás megjelentetését megelőző 12 hónap során minimum 2 db különböző felsőoktatási intézménynek nyújtott sajtófigyelési szolgáltatásról.

Figyelem! A referencianyilatkozat formailag akkor megfelelő, ha tartalmazza legalább a teljesítés idejét (év és hónap), a szerződő felsőoktatási intézmény megnevezését és a részéről információt adó személy nevét, telefonszámát, a szolgáltatás tárgyát.

  • Ajánlattévő rendelkezzen minimum 10 évre visszamenő sajtóarchívummal.

Igazolási mód: Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban nyilatkozzon, hogy rendelkezik a fenti sajtóarchívummal.


Fizetési feltételek: Vállalkozó teljesítésigazolást követően 6 db, számlánként a bruttó vállalkozói díj 1/6-ának megfelelő összegű számla benyújtására jogosult, az alábbiak szerint:

  • Szerződéskötéstől számított 3 havonta az adott 3 hónapban elvégzett sajtófigyelési szolgáltatás után, teljesítésigazolást követően.
A SZTE a számlák összegét, a számla kézhezvételét követően 60 napos fizetési határidővel, átutalással teljesíti.


Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Szikszai Mónika, projekt asszisztens SZTE Rektori Hivatal Pályázati Iroda, tel: +36 (62) 544-838, +36 (62) 544-000/4838

email: szikszai.monika.2@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: IMEDIA Kft., 1027 Budapest, Frankel Leó út 18.
Nyertes ajánlati ár: 1 251 000,-Ft+ÁFA