Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Szolgáltatás beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2017/PSZ07719

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: „SZTE Juhász Gyula Pedagógusképző Kar részére, fotók, videofelvételek és interjúk, illetve interaktív DVD-k készítése 2 részajánlati körben”
Ajánlat sorszáma: SZTE/2017/PSZ07719

Ajánlattételi határidő: 2017. április 20 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: Mindkét részajánlati kör esetében a szerződéskötés időpontjától 2017. június 10-ig. Megrendelő mindkét részajánlati kör esetében előteljesítést elfogad.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör: Komplex PR, kommunikációs tevékenység elvégzése a „Sporttudományi tematikus kutató és témalabor kialakítása az SZTE-n” című pályázathoz, az alábbiak szerint:

  • Az SZTE JGYPK Testnevelési és Sporttudományi Intézetben
    • az pályázat során elvégzett kutatómunkáról összesen 3 db 10-15 perces vágott, narrált videoanyag készítése új és korábban elkészült nyers videoanyagok alapján (kutatási és mérési összefoglaló). Az új felvételek elkészítéséhez előzetes időpont egyeztetés szükséges.
    • a pályázati mutatómunkáról egy 2 perces összefoglaló videoanyag készítése új és korábban elkészült nyers videoanyagok alapján (kutatási és mérési összefoglaló).
    • az elkészült kutatási összefoglalóból (3 db) darabonként 30-40 db, 300 dpi felbontású IMAGE kép készítése. A kiszállási események / videofelvétel készítési alkalmak tervezett száma 3 alkalom szegedi helyszínre.
  • A videofelvételnél egy kistotál, egy secund kamera, illetve a vágóképek váltakoznak. A kistotál képnél az előadó mellé a montírozásnál egy 16:9 es formátumú prezentációs kép kerül. A filmek elejére és végére egy-egy 15 mp-es főcímmel és animált alcímmel kezdődő nyitó és impresszum grafikát kell készíteni.
  • A felvételi és a kész videó anyag minőségi követelményei:
    • a filmek száma: 3 különálló film + 1 összefoglaló;
    • a felvétel és a vágott anyag Full HD azaz 1920x1080px-es felbontásúnak kell lennie;
    • a felvételhez VDSLR kamerákat kell használni;
    • a hangsávot dedikált hangrögzítővel kell felvenni;
    • a kész anyagnak H.264/MPEG-4 AVC tömörítésnek kell megfelelni;
  • Utómunka:
    • 15 mp animációs főcím és impresszum készítés minden filmhez;
    • a nyersanyagok összemontírozása, tisztázása, prezentációk behelyezése;
    • stáblista és a mecenatúra lista elkészítése;
    • a kész anyag tömörítése és átadása USB háttértáron
  • Az elkészült videó anyagokból (3 + 1 db) illetve a Megrendelő által átadott dokumentumokból (PDF - Sporttudományi Szakcikkgyűjtemény 4. szám) előzetesen egyeztetett menürendszer alapján 500 db interaktív DVD sokszorosítása (duplaoldalas nyomtatott papírtokkal) előzetes arculati elemek alapján.

 

Pályázati forrás: NTP-FTH-16-0053, „Sporttudományi tematikus kutató és témalabor kialakítása az SZTE-n” projekt.

 

2. részajánlati kör: Komplex PR, kommunikációs tevékenység elvégzése a „Tudományos diákköri munka az SZTE JGYPK-n a 2016/2017-es tanévben” című pályázathoz, az alábbika szerint:

  • Az SZTE JGYPK tudományos és diákköri munkájáról
    • az pályázat során elvégzett kari tudományos munkáról összesen 11 db 12 perces vágott, narrált videoanyag valamint 1 db 20 perces összefoglaló (vágott és narrált) videoanyag készítése előzetes időpont egyeztetés alapján.
    • a pályázati mutatómunkáról 1 db 2 perces összefoglaló videoanyag készítése új és korábban elkészült nyers videoanyagok alapján (kutatási és mérési összefoglaló).
    • az elkészült kutatási összefoglalóból (11+2 db) darabonként 20-25 db, 300 dpi felbontású IMAGE kép készítése. A kiszállási események / videofelvétel készítési alkalmak tervezett száma 4 alkalom szegedi helyszínre.
  • A videofelvételnél egy kistotál, egy secund kamera, illetve a vágóképek váltakoznak. A kistotál képnél az előadó mellé a montírozásnál egy 16:9 es formátumú prezentációs kép kerül. A filmek elejére és végére egy-egy 15 mp-es főcímmel és animált alcímmel kezdődő nyitó és impresszum grafikát kell készíteni.
  • A felvételi és a kész videó anyag minőségi követelményei:
    • a filmek száma: 11 különálló film + 2 összefoglaló;
    • a felvétel és a vágott anyag Full HD azaz 1920x1080px-es felbontásúnak kell lennie;
    • a felvételhez VDSLR kamerákat kell használni;
    • a hangsávot dedikált hangrögzítővel kell felvenni;
    • a kész anyagnak H.264/MPEG-4 AVC tömörítésnek kell megfelelni;
  • Utómunka:
    • 15 mp animációs főcím és impresszum készítés minden filmhez;
    • a nyersanyagok összemontírozása, tisztázása, prezentációk behelyezése;
    • stáblista és a mecenatúra lista elkészítése;
    • a kész anyag tömörítése és átadása USB háttértáron
  • Az elkészült videó anyagokból (11 + 2 db) illetve a Megrendelő által átadott dokumentumokból (PDF - Tudományos diákköri munka az SZTE JGYPK-n a 2016/2017-es rezümé és absztraktkötet) előzetesen egyeztetett menürendszer alapján 100 db interaktív DVD sokszorosítása (duplaoldalas nyomtatott papírtokkal) előzetes arculati elemek alapján.

 

Pályázati forrás: NTP-HHTDK-16-0064, „Tudományos diákköri munka az SZTE JGYPK-n a 2016/2017-es tanévben” projekt.

 

Részekre történő ajánlattétel lehetősége: Lehetséges, minden részajánlati körre külön-külön.

Letölthető állományok:
Vállalkozói szerződés(videó).doc
SZTE Átláthatósági nyilatkozat.docx

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

A legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás részajánlati körönként. Az ellenszolgáltatás összegét az alábbi táblázat kitöltésével kérjük megadni:

 

Ajánlati ár

1. részajánlati kör

Teljes vállalási ár (nettó Ft):

 

Áfa

 

Teljes vállalási ár (bruttó Ft):

 

2. részajánlati kör

Teljes vállalási ár (nettó Ft):

 

Áfa

 

Teljes vállalási ár (bruttó Ft):

 

A táblázatban csak azokat a részajánlati köröket kérjük szerepeltetni, amelyekre az Ajánlattevő pályázni kíván. Azon részajánlati körök sorait kérjük törölni, melyekre az Ajánlattevő nem kíván pályázni.

Ajánlatkérő a részajánlati körönként mindösszesen megadott bruttó ajánlati árakat fogja értékelni a bírálat során és részajánlati körönként a legalacsonyabb összegű ajánlatot adó Ajánlattevőt hirdeti nyertesnek.

Az ajánlati árnak fedezetet kell nyújtania minden a szolgáltatással kapcsolatosan felmerülő költségre.


További információk:

Ajánlattevővel szembeni elvárások:

  • Ajánlattevő nyilatkozzon, hogy kötelezettséget vállal a felhívásban lévő szerződéstervezet megkötésére és teljesítésére, melynek tartalmát megismerte és fenntartások nélkül elfogadja. A szerződéstervezet a felhívás csatolmányaként megtekinthető.
  • Ajánlattevő köteles a technikai kiírásban feltüntetett felvevő eszközöket alkalmazni a felvételek elkészítése során.

Igazolási mód: Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban nyilatkozzon, hogy a technikai kiírásban feltüntetett HD felvevő eszközöket fogja alkalmazni a felvételek elkészítése során.

  • Ajánlattevő rendelkezzen PR filmek, bemutatkozó anyagok gyártásában szerzett tapasztalattal.

Igazolási mód: Ajánlattevő csatoljon referencianyilatkozatot legalább 3 különböző PR film, bemutatkozó videó anyag elkészítéséről.

Figyelem! A referencianyilatkozat formailag akkor megfelelő, ha tartalmazza legalább a teljesítés idejét (év és hónap), a szerződést kötő másik fél megnevezését és a részéről információt adó személy nevét, telefonszámát, a videó anyag megnevezését.

  • Ajánlattevő köteles biztosítani animációkra elkészült stúdióval és stábbal rendelkező utómunka állomást.

Igazolási mód: Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban nyilatkozzon, hogy biztosítani tudja az animációkra elkészült technikával rendelkező utómunka állomást.

  • Ajánlattevő minősüljön átlátható szervezetnek az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. törvény 41.(6) bekezdésében foglaltak alapján.

Igazolási mód: Ajánlattevő csatolja a felhívás csatolmányát képező Nyilatkozatot kitöltve és cégszerű aláírásával ellátva.


Fizetési feltételek:

Vállalkozó a feladatok elvégzését követően, teljesítésigazolás után részajánlati körönként 1-1 db számla benyújtására jogosult, melyeket a SZTE a számla kézhezvételét követő 2016. június 30.-i fizetési határidővel, átutalással egyenlít ki.





Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Molnár Andor dr., egyetemi docens SZTE JGYPK Testnevelési és Sporttudományi Intézet, tel: +36 (62) 546-250

email: andor.h.molnar@gmail.com


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Re-Act Productions Kft., 6763 Szatymaz, I. körzet 6.
Nyertes ajánlati ár: 280 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Re-Act Productions Kft., 6763 Szatymaz, I. körzet 6.
Nyertes ajánlati ár: 205 000,-Ft+ÁFA