Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Szolgáltatás beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2017/PSZ07456

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: „A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása”
Ajánlat sorszáma: SZTE/2017/PSZ07456

Ajánlattételi határidő: 2017. február 03 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2017. március 7-től 2018. március 7-ig (+ 12 hó). Megrendelő a szerződés hatálybalépését (2017. március 7.) megelőzően 2017. február 15-től jogosult a keret-megállapodás terhére 2. fordulós árajánlatkérést indítani a keret-megállapodás első fordulójában nyertesnek hirdetett 7 Vállalkozó között, amennyiben a felmerülő konkrét igényének a teljesítési határideje a keret-megállapodás hatálybalépését követő időpontra esik.

A beszerzés rövid ismertetője:

A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás (terem bérlés, díszítés/virágdísz, hostess) nyújtására 1 éves (+12 hó) időtartamú keret-megállapodás, az alábbi feltételek szerint:

1. Ajánlatkérő jelen eljárás eredményeként a 12 hónapos időszakra 7 nyertest hirdet, akikkel keret-megállapodást köt. Ajánlatkérő jogosult a 12 hónapot további 12 hónappal meghosszabbítani abban az esetben, ha a 12 hónap időszak alatt a beszerzett szolgáltatás mindösszesen ellenértéke nem éri el a hatályos közbeszerzési törvény (Kbt.) közösségi értékhatárát, figyelemmel a Kbt. 2015. évi CXLIII. törv. 111. § c) pontjában rögzített kivételre is. Ajánlatkérő sem a 12 hónap alatt, sem az esetlegesen meghosszabbított 12 hónap alatt nem rendelhet meg olyan szolgáltatást, amellyel a közbeszerzési értékhatár feletti összes ellenérték kerülne megrendelésre. Ajánlatkérő az eljárást lezáró szerződések megkötését követő 12 hónap (+12 hónap) időszakban felmerülő catering és egyéb kapcsolódó szolgáltatási igények esetében 2. fordulós árajánlatkérést indít az első körben nyertesként hirdetett 7 ajánlattevő felhívásával. Az ajánlatkérő fenntartja a jogot, hogy egyes megrendeléseket akár nyilvános felhívás, akár közbeszerzési eljárás formájában is lebonyolítson, ebben az esetben köteles a 7 nyertes szervezetet erről értesíteni.

2. Ajánlatkérő azon ajánlattevő ajánlatát automatikusan érvénytelennek nyilvánítja és nem veszi figyelembe az értékelés során, akivel a korábban megkötésre került keret-megállapodásaiban az igénylő szervezeti egységek teljesítményértékelése alapján többszöri rossz minősítés miatt szerződést bontott.

3. Rendezvények időpontja:

A 12 hónapos (+ 12 hónap) időszakban felmerülő konkrét igények szerint.

4. Személyi feltételek:

Vállalkozónak minden felmerülő igény esetén kávészünetek esetében 50 főnként minimum 1 fő kiszolgáló személyzetet és minimum 1 db kávéfőzőt, az állófogadások esetében 50 főnként minimum 1 fő kiszolgáló személyzetet, és ültetett tányérszervizes fogadások esetében 25 főnként minimum 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania a kiszolgálás, felszolgálás idejére, amennyiben a konkrét igényben a fentitől eltérő létszámú személyzetet nem jelöl meg Megrendelő. Vállalkozó köteles a catering szolgáltatás helyszínének rendezéséhez, terítéshez, esetleges díszítéshez, valamint a helyszín eredeti állapotba visszarendezéséhez az étkezés típusonként minimálisan meghatározott kiszolgáló személyzeten felül akkora létszámú személyzetet biztosítani, amely alkalmas az előírt időpontokra elvégezni a szükséges feladatokat.

5. Tárgyi feltételek:

A felszolgáláshoz Vállalkozó köteles üvegpoharakat, porcelán tányérokat (nem papír, nem műanyag), tálaló- és szedőeszközöket (nem papír, nem műanyag), terítőket és szalvétákat biztosítani. Ettől csak Megrendelő konkrét igénye alapján térhet el. Vállalkozó köteles térítésmentesen könyöklőket is biztosítani az állófogadáshoz, amennyiben az igénylő részéről a konkrét catering szolgáltatás kapcsán felmerül ennek az igénye. Főszabályként Vállalkozó köteles elvégezni – amennyiben a konkrét igény kapcsán releváns – a regisztrációs asztal, az elnöki asztal, valamint a svédasztal kasírozását. Vállalkozó köteles a catering szolgáltatáshoz kapcsolódó minden asztalt és könyöklőt terítővel ellátni. Főszabálytól való eltérés csak a konkrét ajánlatkérésben megadott egyéb igény esetén lehetséges.

6. Egyéb feltétel:

Minden 2. fordulós árajánlatkérést követően a nyertesként kihirdetett vállalkozó a szolgáltatás megkezdése előtt legalább 1 munkanappal (a rendezvény jellegétől függően akár ezt megelőzően is) köteles személyesen legalább 1 alkalommal (a rendezvény jellegétől függően akár több alkalommal is) megtekinteni a szolgáltatás helyszínét, és személyesen egyeztetni a szolgáltatás pontos részleteit az igénylő képviselőjével. Amennyiben a 2. fordulós árajánlatkérés során a megrendelőtől egyéb kapcsolódó igény is érkezik, úgy a Vállalkozó köteles azokat is teljesíteni:

  • Catering szolgáltatás egyetemi helyszínét – egyéb rendelkezés hiányában – köteles maga bérelni, a Megrendelő által meghatározott fix használati díjért. Megrendelő az Egyetem által fizetendő (Egyetem felé továbbszámlázható) használati díj összegét a konkrét igényre indított 2. fordulós árajánlatkérése során megadja a beárazandó táblázatban. A táblázatban megadott használati díj összegéről Megrendelő 1 db számlát jogosult kiállítani, melyet Vállalkozó a számla kézhezvételét követő 60 napon belül köteles átutalással teljesíteni, vagy
  • Catering szolgáltatás Megrendelő által meghatározott helyszínét – egyéb rendelkezés hiányában – köteles maga bérelni, arra a megjelölt helyszín képviselőjétől ajánlatot kérni. Vállalkozó a kapott ajánlat alapján az Egyetem által fizetendő (Egyetem felé továbbszámlázható) bérleti díj összegét a konkrét igényre a 2. fordulós árajánlatkérés során a beárazandó táblázatban az ajánlata részeként tudja megadni.
  • Catering szolgáltatás helyszínét a Megrendelő által meghatározott fix díjért, Megrendelő konkrét igényének megfelelően köteles díszíteni/díszíttetni, főasztalt virágdísszel ellátni. Megrendelő a díszítés/virágdísz Egyetem által fizetendő (Egyetem felé továbbszámlázható) díját a konkrét igényre a 2. fordulós árajánlatkérés során megadja a beárazandó táblázatban.
  • Catering szolgáltatás helyszínén szükség szerint köteles olyan közreműködő személyt (hostess) bevonni, aki a rendezvény szervezése, a vendégek fogadása, irányítása, regisztrációja körében a Megrendelővel együttműködve, a Megrendelő segítségére van. Vállalkozó a közreműködő személy Egyetem által fizetendő (Egyetem felé továbbszámlázható) díját a konkrét igényre a 2. fordulós árajánlatkérés során a beárazandó táblázatban az ajánlata részeként tudja megadni.

7. Teljesítmény értékelés:

Megrendelő a Vállalkozási keret-megállapodás szerződésszerű teljesítése körében az alábbiak szerint teljesítményértékelést alkalmaz:

A Vállalkozó nem tesz eleget a keret-megállapodást lezáró szerződés szerződéses kötelezettségének, amennyiben a

  • keret-megállapodás megkötése után a 2. fordulós árajánlatkérés során a konkrét igények alapján összeállított és részére megküldött 3 egymást követő ajánlattételi felhívásra nem tesz ajánlatot, vagy
  • a keret-megállapodás teljes időtartama alatt mindösszesen 6 alkalommal nem tesz ajánlatot.
  • mindösszesen 2 alkalommal a „Kitelepüléses catering szolgáltatás teljesítésének részletes értékelése” (a kiírás 6. sz. mellékleteként megtekinthető) dokumentumban a nyújtott catering szolgáltatására összességében 3-as, vagy annál rosszabb minősítést kap.

A fentiek megvalósulása esetén Megrendelő a Vállalkozóval kötött keret-megállapodást azonnali hatállyal rendkívüli felmondással megszüntetheti.

Megrendelő köteles a „Kitelepüléses catering szolgáltatás teljesítésének részletes értékelése” dokumentumot a Vállalkozóval ellenjegyeztetni, amennyiben azt összességében 3-as, vagy annál rosszabb minősítéssel értékeli.

Továbbá a Vállalkozó nem tesz eleget a keret-megállapodást lezáró szerződés szerződéses kötelezettségének, amennyiben a

  • a SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központban, valamint a SZTE Regionális Tudástranszfer és Szolgáltató Központban lebonyolításra kerülő rendezvények esetében a konkrét szolgáltatás teljesítése alkalmával a Megrendelő részéről tartott ellenőrzés során mindösszesen 2 alkalommal nem felel meg az adott épületre vonatkozó „SZTE Minősített Cateringpartnerség Feltételei” és/vagy a „Catering szolgáltatások, kitelepülések esetén szükséges tudnivalók” c. dokumentumnak.

A fentiek megvalósulása esetén Megrendelő a Vállalkozót az adott épületből a keret-megállapodás még hátralévő időtartamára kitilthatja. Ez esetben Megrendelő a Vállalkozót azon catering szolgáltatások esetében, melynél az igénylő a lebonyolítás helyszínéül azt az épületet nevezi meg, ahonnan a Vállalkozó kitiltásra került a továbbiakban nem kéri fel ajánlattételre.

  • a SZTE bármely épületében lebonyolításra kerülő rendezvények esetében a konkrét szolgáltatás teljesítése alkalmával a Megrendelő részéről tartott ellenőrzés során mindösszesen 2 alkalommal nem felel meg a „SZTE Minősített Cateringpartnerség Feltételei” c. dokumentumnak.

A fentiek megvalósulása esetén Megrendelő a Vállalkozót a SZTE épületeiből a keret-megállapodás még hátralévő időtartamára kitilthatja. Ez esetben Megrendelő a Vállalkozót azon catering szolgáltatások esetében, melynél az igénylő a lebonyolítás helyszínéül a SZTE valamely épületét nevezi meg a továbbiakban nem kéri fel ajánlattételre.

8. Minta, catering szolgáltatás műszaki tartalma, bírálati szempontok:

Az ajánlattevőnek az alábbi menüsort kell beárazni. A jelen eljárásban az alkalmassági minimumkövetelményeknek megfelelő, a menüsor beárazása után első 7 legalacsonyabb árú ajánlattevővel köt az ajánlatkérő keret-megállapodást.

Az alább megadott minta ellenértékét az alábbi mennyiségi adatokkal kell megadni:

  • Résztvevők száma: 80 fő
  • 1 alkalommal kávészünet, 1 alkalommal szendvicsebéd, 1 alkalommal svédasztalos hideg állófogadás, 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás, 1 alkalommal ültetett, tányérszervizes, háromfogásos konferencia-ebéd lebonyolítása étkezésenként 80 fő részére

 

a) Kávészünet:

*5 dkg/fő vegyes édes sütemény (zserbó, mini linzer, mini rétesek: almás, meggyes; nem bolti előre csomagolt, frissen sütött);

*5 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (kapros túrósfalatkák, csavart mini masnik, stanglik, sajtos aprópogácsa; nem bolti előre csomagolt, frissen sütött);

*1 adag/fő frissen főzött kávé, tea vegyesen (kávé: Douwe Egberts Omnia, nem termoszos);

*0,3 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: Theodora, vagy Naturaqua szénsavas és mentes, rostos üdítő: őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: Coca, vagy Pepsi cola, narancs)

Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.

Tárgyi feltételek:

  • Porcelán kávéscsésze, kiskanállal, cukor, tej, és tejszín adagoló/kiöntő
  • Üveg vizes/üdítős talpas poharak
  • porcelán kistányérok biztosítása
  • Frissen főzött kávé, így kávégép
  • Svédasztal felkasírozása
  • 10 db könyöklő biztosítása (oda és visszaszállítása)
  • Könyöklőkre terítő biztosítása
  • Sós és vegyes édes sütemény NEM papír tányéron, hanem, kis kosár, ill. porcelán tányéron történő felszolgálása
  • Jó minőségű, kétrétegű szalvéta biztosítása, NEM éttermi egyrétegű
  • Keletkező hulladék összegyűjtése és elszállítása

Személyi feltételek:

  • min. 2 fő pincér biztosítása, formaruhában

 

b) Szendvicsebéd:

*3 db/fő mini szendvics (6 féle, bagett méret):

Húsos: frissen sütött fehér és teljes kiőrlésű bagett, kenővaj (nem margarin), sonkás, téliszalámis (pick), saláta, díszítés

Vegetáriánus: frissen sütött fehér és teljes kiőrlésű baget, kenővaj (nem margarin), padlizsánkrémes, juhsajtos, camember sajtos; saláta, díszítés

Vállalkozó igény esetén glutén és laktóz mentes szendvicseket is köteles biztosítani (max. 5 főre)!

*5 dkg/fő vegyes édes sütemény (zserbó, mini linzer, mini rétesek: almás, meggyes; nem bolti előre csomagolt);

*5 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (kapros túrósfalatkák, csavart mini masnik, stanglik, sajtos aprópogácsa; nem bolti előre csomagolt);

*1 adag/fő frissen főzött (nem termoszos) kávé, tea vegyesen (kávé: Douwe Egberts Omnia);

*0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: Theodora, vagy Naturaqua szénsavas és mentes, rostos üdítő: őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: Coca, vagy Pepsi cola, narancs)

Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.

Tárgyi feltételek:

  • Porcelán kávéscsésze, kiskanállal, cukor, tej, és tejszín adagoló/kiöntő
  • Üveg vizes/üdítős talpas poharak
  • porcelán kistányérok biztosítása
  • Frissen főzött kávé, így kávégép
  • Svédasztal felkasírozása
  • 15 db könyöklő biztosítása (oda és visszaszállítása)
  • Könyöklőkre terítő biztosítása
  • Sós és vegyes édes sütemény NEM papír tányéron, hanem, kis kosár, ill. porcelán tányéron történő felszolgálása
  • Jó minőségű, kétrétegű szalvéta biztosítása, NEM éttermi egyrétegű
  • Keletkező hulladék összegyűjtése és elszállítása

Személyi feltételek:

  • min. 2 fő pincér biztosítása, formaruhában

 

c) Svédasztalos hideg állófogadás:

*hideg saláták (3 féle: min. 8 dkg/fő/fajta): görög saláta, orosz hússaláta, kapros zöldség saláta;

*hidegtálak (összesen: min. 20 dkg/fő): csabai töltött karaj, gyümölcsös csirkemell, krémmel töltött sonkatekercs, mini kaszinótojás, mini fasírt;

*frissen sütött házi fehér és teljes kiőrlésű kenyér (személyenként 2 szelet);

*5 dkg/fő vegyes édes sütemény (zserbó, mini linzer, mini rétesek: almás, meggyes; nem bolti előre csomagolt, frissen sütött);

*5 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (kapros túrósfalatkák, csavart mini masnik, stanglik, sajtos aprópogácsa; nem bolti előre csomagolt, frissen sütött);

*1 adag/fő frissen főzött (nem termoszos) kávé, tea vegyesen (kávé: Douwe Egberts Omnia);

*0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: Theodora, vagy Naturaqua szénsavas és mentes, rostos üdítő: őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: Coca, vagy pepsi cola, narancs)

Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.

Tárgyi feltételek:

  • Üveg vizes/üdítős talpas poharak
  • porcelán kis-és nagytányérok tányérok biztosítása, hagyományos evőeszközökkel
  • Porcelán kávéscsésze, kiskanállal, cukor, tej, és tejszín adagoló/kiöntő
  • Frissen főzött kávé, így kávégép
  • Svédasztal felkasírozása és svédasztalon virágdísz biztosítása
  • 20 db könyöklő biztosítása (oda és visszaszállítása)
  • Könyöklőkre terítő biztosítása
  • Sós és vegyes édes sütemény NEM papír tányéron, hanem, kis kosár, ill. porcelán tányéron történő felszolgálása
  • Jó minőségű, kétrétegű szalvéta biztosítása, NEM éttermi egyrétegű
  • Keletkező hulladék összegyűjtése és elszállítása

Személyi feltételek:

  • min. 2 fő pincér biztosítása, formaruhában

 

d) Svédasztalos meleg fogadás ültetett formában:

*hideg saláták (3 féle: min. 8 dkg/fő/fajta): francia saláta, cézár saláta, majonézes tojássaláta;

*hideg előételek (3 féle összesen: min. 20 dkg/fő): jérce finomfalatok, frankfurti töltött pulykatekercs, mini kaszinótojás;

*Főételek (összesen: 15 dkg személyenként, az alábbiak szerint ¾ része húsos főétel, ¼ része vegetáriánus főétel)

Húsos főételek (3 féle): csirkemell óvári módra, bakonyi borda, fűszeres nyakas Pékné módra;

Vegetáriánus főételek (2 féle): rántott gomba, rántott sajt,

*köretek (összesen 24 dkg: 8 dkg/fő/fajta és egyenlő arányban): zöldséges rizs, Texas burgonya, galuska;

*frissen sütött házi fehér és teljes kiőrlésű kenyér (személyenként 2 szelet);

*desszert (2 féléből összesen személyenként 1 db): mini képviselőfánk, csokoládé torta;

*1 adag/fő frissen főzött (nem termoszos) kávé (Douwe Egberts Omnia);

*0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: Theodora, vagy Naturaqua szénsavas és mentes, rostos üdítő: őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: Coca, vagy pepsi cola, narancs)

Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.

Tárgyi feltételek:

  • Üveg vizes/üdítős talpas poharak
  • porcelán kis-és nagytányérok tányérok biztosítása, hagyományos evőeszközökkel
  • Porcelán kávéscsésze, kiskanállal, cukor, tej, és tejszín adagoló/kiöntő
  • Frissen főzött kávé, így kávégép
  • megfelelő mennyiségű cséving biztosítása
  • Svédasztal felkasírozása és svédasztalon virágdísz biztosítása
  • 4 személyes asztalokra fehér abrosz biztosítása, összesen: 20 db
  • Sós és vegyes édes sütemény NEM papír tányéron, hanem, kis kosár, ill. porcelán tányéron történő felszolgálása
  • Jó minőségű, kétrétegű szalvéta biztosítása, NEM éttermi egyrétegű
  • Keletkező hulladék összegyűjtése és elszállítása
  • az ételek megnevezése kis táblákon

Személyi feltételek:

  • min. 3 fő pincér és 1 fő szakács biztosítása, formaruhában

 

e) Ültetett, tányérszervizes, háromfogásos konferencia-ebéd:

*tárkonyos pulykaragu leves csészében (3 dl/fő);

*sajttal-sonkával töltött rántott pulykamell (14 dkg/fő) petrezselymes burgonyával (20 dkg/fő);

*uborkasaláta (3 dkg/fő);

*somlói galuska (2 dl-es kiszerelésben/fő);

*1 adag/fő frissen főzött (nem termoszos) kávé (Douwe Egberts Omnia);

*0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: Theodora, vagy Naturaqua szénsavas és mentes, rostos üdítő: őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: Coca, vagy pepsi cola, narancs)

Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.

Tárgyi feltételek:

  • Üveg vizes/üdítős talpas poharak
  • porcelán kis-és nagytányérok tányérok biztosítása, hagyományos evőeszközökkel
  • Porcelán kávéscsésze, kiskanállal, cukor, tej, és tejszín adagoló/kiöntő
  • Frissen főzött kávé, így kávégép
  • 4 személyes asztalokra fehér abrosz biztosítása, összesen: 20 db
  • Sós és vegyes édes sütemény NEM papír tányéron, hanem, kis kosár, ill. porcelán tányéron történő felszolgálása
  • Jó minőségű, kétrétegű szalvéta biztosítása, NEM éttermi egyrétegű
  • Keletkező hulladék összegyűjtése és elszállítása

Személyi feltételek:

  • min. 4 fő pincér biztosítása, formaruhában

Figyelem! Megrendelő igénye esetén Vállalkozó köteles glutén, laktóz mentes ételt is biztosítani!

 

9. Ajánlattevővel szembeni elvárások:

a) Pénzügyi alkalmasság:

  • A pályázó cégnek/vállalkozásnak, jogelődjének, illetve a pályázó ügyvezetőjének bármely korábbi cégének/vállalkozásának, amelyben ügyvezetőként eljárt és az ügyvezetői tisztsége időszakában nem lehet fennálló 60 napot meghaladó tartozása a SZTE felé.

Igazolási mód: Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban nyilatkozzon, hogy a cégnek/vállalkozásnak, jogelődjének, az ügyvezető bármely korábbi cégének/vállalkozásának amelyben ügyvezetőként eljárt és az ügyvezetői tisztsége időszakában nincs bármely jogcímen fennálló 60 napot meghaladó tartozása a SZTE felé. Ajánlatkérő fenntartja a jogát, hogy ellenőrizze a nyilatkozat valóságtartalmát.

b) Műszaki alkalmasság:

  • Ajánlattevő alkalmatlan, ha nem rendelkezik az ajánlattételi felhívás megjelentetését megelőző 24 hónap során kitelepüléssel (tehát nem saját üzlethelyiségben) lebonyolított catering szolgáltatási referenciával az alábbiak szerint:
  • egy zártkörű protokoll rendezvényen, legalább 100 fő meghívott részvételével kávészünet, vagy legalább nettó 80 ezer forint ellenértékű kávészünet, és
  • egy zártkörű protokoll rendezvényen, legalább 100 fő meghívott részvételével svédasztalos állófogadás (hideg, vagy meleg), vagy legalább nettó 300 ezer forint ellenértékű svédasztalos állófogadás (hideg, vagy meleg), és
  • egy zártkörű protokoll rendezvényen, legalább 100 fő meghívott részvételével ültetett, tányérszervizes vacsora/ebéd, vagy legalább nettó 500 ezer forint ellenértékű ültetett, tányérszervizes vacsora/ebéd, és

A referenciák körében nem értékelhető a magánszemélyek által megrendelt pl. lakodalom, személyes program.

Figyelem! A referencianyilatkozat formailag akkor megfelelő, ha tartalmazza legalább a teljesítés idejét (év, hónap, nap), a szerződést kötő másik fél megnevezését és a részéről információt adó személy nevét, elérhetőségét, a szolgáltatás tárgyát, a szolgáltatás kitelepüléssel való ellátásának a helyét, címét, továbbá az étkeztetett létszámot, vagy az ellenszolgáltatás összegét. Ajánlatkérő fenntartja a jogot arra, hogy a referenciamunka minőségét a megadott személy útján ellenőrizze és negatív kritika esetén érvénytelenné nyilvánítsa az ajánlatot. Referencianyilatkozat minta a felhívás 1. sz. mellékleteként csatolva.

  • Ajánlattevő – az SZTE épületeiben lebonyolításra kerülő rendezvények esetében - feleljen meg a „SZTE Minősített Cateringpartnerség Feltételei” megnevezésű dokumentumnak, mely az eljárás 2. sz. mellékleteként megtekinthető.

Igazolási mód: Ajánlattevő csatolja az aláírásával ellátott 2. sz. melléklet szerinti dokumentumot, mellyel vállalja, hogy a szerződéskötés időpontjára megfelel a feltételeknek.

  • Ajánlattevő a SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központban, valamint a SZTE Regionális Tudástranszfer és Szolgáltató Központban lebonyolításra kerülő rendezvények esetében feleljen meg a „Catering szolgáltatások, kitelepülések esetén szükséges tudnivalók” c. dokumentumoknak, melyek az eljárás 3., és 4. sz. mellékleteiként megtekinthetőek.

Igazolási mód: Ajánlattevő csatolja az aláírásával ellátott 3., és 4. sz. mellékletek szerinti dokumentumokat, mellyel vállalja, hogy a szerződéskötés időpontjára megfelel a feltételeknek.

  • Ajánlattevő rendelkezzen az ételek elkészítéséhez szükséges saját tulajdonú, vagy bérelt – a hatályos törvények és rendeletek által előírt szakhatósági engedélyekkel rendelkező – háttérkonyhával.

Igazolási mód: Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban nyilatkozzon, hogy rendelkezik a fentiek szerinti háttérkonyhával, valamint adja meg a konyha címét, elérhetőségét.

  • Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban nyilatkozzon, hogy szükség esetén a tárgyi feltételeket (evőeszköz, porcelán tányérokat és kávés csészéket, üveg poharakat, meleg ételeknél, sülteknél csévingeket, kasírozást és az asztalok, könyöklők textil abrosszal történő felterítését) 300 fő részére is tudja biztosítani.

 10. Második fordulós eljárás szabályai:

Ajánlatkérő a 2. fordulós árajánlatkérés során a 7 nyertes Ajánlattevő részére e-mailben megküldi a konkrét igényt tartalmazó ajánlattételi felhívást. A beérkező ajánlatok közül a legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatást megajánló Ajánlattevő ajánlatát hirdeti nyertesnek, mely Ajánlattevővel a konkrét igényre a keret-megállapodás kiegészítéseként szerződést köt. Ajánlatkérő több azonos ajánlati ár esetén felkéri az egyező árat adó ajánlattevőket egy új ajánlat adására és a kedvezménnyel csökkentett ajánlati árak közül az alacsonyabbat hirdeti nyertesnek. Amennyiben a kedvezménnyel csökkentett ajánlati árak is egyezőséget mutatnak, akkor Ajánlatkérő sorsolással állapítja meg a nyertest, mely sorsolás helyéről és időpontjáról Ajánlattevőket előre értesíti, hogy igényük esetén jelen tudjanak lenni a sorsoláson. Ajánlatkérő a konkrét igények 2. fordulós árajánlatkérése során, minden esetben megadja az adott kávészüneten, étkezésen résztvevők tervezett számát, mely létszámok esetében fenntartja a változtatás jogát. Ajánlatkérő a résztvevők létszámában történt eltérést minden igény esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a nyertes Ajánlattevő felé. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.



Letölthető állományok:
1. sz. melléklet.docx
2. sz. melléklet.docx
3. sz. melléklet.docx
4. sz. melléklet.docx
5. sz. melléklet.doc
6. sz. melléklet.docx

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

Az ellenszolgáltatás összegét az alábbi formában kérjük megadni:

 

Ajánlati ár

a) Kávészünet díja (nettó Ft/fő):

 

b) Szendvicsebéd díja (nettó Ft/fő):

 

c) Svédasztalos hideg állófogadás díja (nettó Ft/fő):

 

d) Svédasztalos meleg fogadás díja (nettó Ft/fő):

 

e) Ültetett, tányérszervizes, háromfogásos konferencia-ebéd díja (nettó Ft/fő):

 

Mindösszesen (nettó Ft/80 fő):

 

Áfa

 

Mindösszesen (bruttó Ft/80 fő):

 

Ajánlatkérő a 80 főre mindösszesen megadott bruttó árakat fogja értékelni a bírálat során.

Az ajánlati árnak fedezetet kell nyújtania az étkeztetéssel kapcsolatban felmerülő minden költségre a specifikációban előírtak szerint.

A reprezentációs adó mértékének megfizetése Ajánlatkérő kötelezettsége.


További információk:

Fizetési mód: Vállalkozó teljesítésigazolást követően catering szolgáltatásonként 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 292/B. § (2) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.

 

Szerződéses feltételek: A jelen felhívásban előírtak és az Ajánlattételi felhívás 5. sz. mellékleteként megtekinthető tervezett szerződéses feltételek szerint.


Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, szolgáltatási szakreferens SZTE GSZ Létesítménygazdálkodási Igazgatóság Beszerzési és Szolgáltatási Iroda, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 653 228,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Waldorf 2000 Kft., 6722 Szeged, Rákóczi tér 1.
Nyertes ajánlati ár: 664 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 668 400,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: NAHATI Szociális Szövetkezet, 6792 Zsombó, Andrássy út 71.
Nyertes ajánlati ár: 675 200,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Szabó László egyéni vállalkozó, 6723 Szeged, Pille u. 18.
Nyertes ajánlati ár: 680 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Székely József egyéni vállalkozó, 6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.
Nyertes ajánlati ár: 880 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: HundaroGoods Rendezvényszervező és Vendéglátó Kft., 1203 Budapest, Kossuth L. u. 9.
Nyertes ajánlati ár: 708 400,-Ft+ÁFA