Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Szolgáltatás beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2016/PSZ07255

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: „Szegedi Tudományegyetem által üzemben tartott gépkocsik gumiabroncsainak szerelése, defektjavítása, valamint futóműveinek szükség szerinti beállítása”
Ajánlat sorszáma: SZTE/2016/PSZ07255

Ajánlattételi határidő: 2016. december 06 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: Szerződéskötés időpontjától számított határozatlan időtartamig. Megrendelő jogosult a szerződést indoklás nélkül, 30 napos felmondási határidővel felmondani.

A beszerzés rövid ismertetője:

A 2/2015. (IV.16.) sz. rektori-kancellári együttes utasítás alapján a jelen eljárásban – bruttó 1 millió Ft feletti értékű - érvényes szerződés csak az SZTE Gazdasági Szervezet Főigazgatójának jóváhagyásával köthető. Erre tekintettel tájékoztatjuk az ajánlattevőket, hogy jelen eljárásban Ajánlatkérő csak a főigazgatói jóváhagyás megtörténtét követően hirdet eredményt. Ajánlatkérő a főigazgatói jóváhagyás elmaradása esetén az eljárást eredménytelenné nyilvánítja.

 

Szegedi Tudományegyetem által üzemben tartott gépkocsik gumiabroncsainak szerelése, defektjavítása, valamint futóműveinek szükség szerinti beállítása. Jelenleg az Egyetem üzemeltetésében az alábbi típusú gépkocsik vannak: Audi A6, Skoda Super B, VW T5, Skoda Octavia, Opel Astra, Opel Vectra, Suzuki Ignis, Suzuki SX4, Citroen Berlingo, Toyota Hiace; Ford Tranzit, Mazda E 2200, IVECO, Opel Movano, Seat Inca, Toyota Dyna, Peugeot Partner, IVECO autóbusz.

Figyelem!!! Megrendelő fenntartja magának a jogot, hogy egyes feladatokat nem a szolgáltatóval végeztet.



Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

Az ellenszolgáltatás összegét az alábbi táblázat kitöltésével kérjük megadni:

 

Ajánlati ár (bruttó Ft)

Gumiabroncs szerelés díja/db:

 

Defekt javítás díja/db:

 

Futómű beállítás díja/autó:

 

Mindösszesen:

 

Ajánlatkérő a mindösszesen megadott bruttó díjakat fogja értékelni a bírálat során.


További információk:

Alkalmassági feltételek:

  • Ajánlattevő rendelkezzen a kiírás szerinti feladatok végzéséhez szükséges hatósági engedéllyel.
  • Munkaidőben telefon, fax és e-mail elérhetőségi kapcsolatot kell biztosítani, valamint soronkívüliséget, előresorolást kérünk.
  • Ajánlattevő rendelkezzen szegedi telephellyel és a feladatok elvégzéséhez szükséges/előírt szerszámokkal/gépekkel.
Igazolási mód: Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban nyilatkozzon, hogy megfelel az alkalmassági feltételeknek, valamint adja meg a telephelye címét és elérhetőségét. Ajánlatkérő fenntartja a jogát, hogy a megadott címen helyszíni bejárás alkalmával ellenőrizze a szükséges feltételek rendelkezésre állását!

Fizetési feltételek: Vállalkozó minden egyes munkát követően, a kiállított munkalap alapján számlát állíthat ki, melyet a SZTE a számla kézhezvételétől számított 60 napos fizetési határidővel, átutalással fizet ki. Vállalkozó köteles a megadott egységárai alapján az egyes munkákat követően a tényleges darabszámoknak megfelelően elszámolni. A tényleges darabszámok a munkalapon kerülnek rögzítésre. Vállalkozó az egységárain felül jogosult leszámlázni a szerelés/javítás során felhasznált anyagokat melyek szükségességéről és áráról előzetesen köteles egyeztetni a megrendelővel.



Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Fliber Csaba, szállítási szakreferens SZTE GSZ Védelmi és Szállítási Iroda, tel: +36 (62) 544-327, +36 (62) 544-000/4327

email: fliber.csaba@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Marso-Alföld Kft., 6724 Szeged, Vásárhelyi Pál u. 20-22.
Nyertes ajánlati ár: gumiabroncs szerelés: bruttó 889,- Ft/db

defekt javítás: bruttó 1.905,- Ft/db

futómű beállítás: bruttó 3.810,- Ft/autó