Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Szolgáltatás beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2016/PSZ07182

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: Szegedi Tudományegyetem részére telefon alközponti szolgáltatás
Ajánlat sorszáma: SZTE/2016/PSZ07182

Ajánlattételi határidő: 2016. november 21 10:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2016.12.01

A beszerzés rövid ismertetője:

A vállalkozó az általa leszállított és telepített telefon alközpont és alközponti hálózat igénybevételével, távközlési szolgáltatásokat biztosít a Megrendelő részére a 6724 Szeged, Horváth Mihály utca 1/B. címen, oly módon, hogy a biztosított eszköz műszaki és szolgáltatási szintje megfelel a megrendelő igényeinek. A megrendelő tulajdonában lévő Ericsson MD110TSW alközponttal és annak szolgáltatásaival homogén rendszerben együtt kell működnie. Kezelnie kell az egy szolgáltatási kapcsolódási pontot és az egységes számmezőt. Az alközpont rendelkezzen 1db GJUG4 interface-vel, 48 db analóg telefonvonal működését biztosító interface-vel, 8 db digitális telefonvonal működését biztosító interface-vel. Biztosítsa az alközponti kapcsolódáshoz szükséges ERICSSON MD110TSW licens-t.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

Megnevezés

Ajánlati ár (nettó ár)

Havidíj

 

………………………Ft+ ÁFA

 

 

Az ajánlat benyújtásához szükséges minimális feltételek:

 

  • Az Ajánlattevő rendelkezzen referenciával az elmúlt 3 éven belül legalább 6 hónapig minimum 1 db ISDN30, 48 db analóg mellék, 8db digitális telefonvonal szolgáltatás biztosításával.

 

Amennyiben ajánlatkérő a futamidő lejárta előtt legalább 30 nappal írásban jelzi az ajánlattevő biztosítja a futamidő végén havidíj 50 %-nak megfelelő összegért maradványértéken történő értékesítést.

 

A 1/2015. (I.30.) sz. rektori-kancellári együttes utasítás alapján a jelen eljárásban érvényes szerződés csak az SZTE Kancellár jóváhagyásával köthető, az eredményhirdetés még nem jelent kötelezettségvállalást. Erre tekintettel tájékoztatjuk az ajánlattevőket, hogy a kancellári jóváhagyás elmaradása esetén az eredményhirdetést ajánlatkérő módosítja és az eljárást eredménytelennek nyilvánítja.

 

A szerződéses feltételeket részletesen a mellékelt „Vállalkozási szerződés tervezet” tartalmazza.

Ajánlattevőnek az ajánlatát a fenti formában, a táblázat egyes tételeinek beárazásával kell megadnia.

Az a beérkezett Ajánlat, mely nem tartalmazza az Ajánlattételi felhívásban szereplő valamennyi tételre az egységárat, érvénytelennek minősül.

Egymillió Ft feletti ajánlatokat (jelen esetben ez a keretösszeget figyelembe véve annak minősül) Ajánlatkérő csak a webra felületre feltöltve fogad el. Azon ajánlatokat, melyek nem a webrára feltöltve érkeznek Ajánlatkérő érvénytelennek minősíti.

Ajánlatkérő az összességében a legalacsonyabb összegű ajánlatot hirdeti nyertesnek.

 



Letölthető állományok:
SZTE_2016_Telefonközpont bérlet_Ajánlattételi felhívás tervezet.doc
SZTE_2016_Szerződéstervezet Telefonközpont bérlés.doc

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás



Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Donkó Attila, távközlési szakreferens SZTE GSZ Létesítménygazdálkodási Igazgatóság Beszerzési és Szolgáltatási Iroda Távközlés, tel: +36 (62) 545-001, +36 (62) 544-000/5001

email: donko.attila@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Az aktuális beszerzési eljárás értékelés alatt áll.