Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Szolgáltatás beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2016/PSZ07183

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Kar Testnevelési és Sporttudományi Intézete (6725 Szeged, Hattyas utca 10.) hallgatói és oktatói részére, téli terepgyakorlat lebonyolítása.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2016/PSZ07183

Ajánlattételi határidő: 2016. november 18 12:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2017. február 12. - február 18., 2017. március 5. - március 11.

A beszerzés rövid ismertetője:

Letölthető állományok:
1. Kurzusleírás_S-REGRm066_S-REGRLm066_havas_tábor.doc
2. Kurzusleírás_TO-TES-T012 Téli tábor.doc
3. Kurzusleírás_B-TESTm242_B-TESTLm242 Sportszakmai tábor_sí.doc

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás


További információk:

A 2/2015. (IV.16.) sz. rektori-kancellári együttes utasítás alapján a jelen eljárásban – bruttó 1 millió Ft feletti értékű - érvényes szerződés csak az SZTE Gazdasági Szervezet Főigazgatójának jóváhagyásával köthető. Erre tekintettel tájékoztatjuk az ajánlattevőket, hogy jelen eljárásban Ajánlatkérő csak a főigazgatói jóváhagyás megtörténtét követően hirdet eredményt. Ajánlatkérő a főigazgatói jóváhagyás elmaradása esetén az eljárást eredménytelenné nyilvánítja.

 

Letölthető állományok:

S-REGRm066 Havas tábor

B-TESTm242_B-TESTLm242 Sportszakmai tábor sí

TO-TES-T012 Téli tábor

 

Bírálati szempont: legalacsonyabb összértékű ellenszolgáltatás

 

További információk:

 

A beszerzés ismertetése:

A Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Kar Testnevelési és Sporttudományi Intézete a testnevelő-edző, valamint rekreációszervezés-egészségfejlesztés szakos hallgatói részére (turnusonként ~54 fő), valamint turnusonként 6 fő oktató számára a kötelező, kredites, diploma megszerzésének feltételeként előírt, téli terepgyakorlat lebonyolítása. A terepgyakorlat időtartama 7 nap, 6 éjszaka szállással, 5 nap sízéssel!

 

1. turnus: 2017. február 12. - február 18., vasárnapi indulás, szombati hazaérkezés,
Szlovénia, Triglav Nemzeti Park, Vogel

Feladatok:

Szállás biztosítása: Stara Fužina településen, legalább 3 csillagos apartmanban, Az egyetemi oktatóknak 2-3 fős apartmanokat, a diákoknak 5-10 fős apartmanokat kell biztosítani.

Résztvevők utaztatása:

Szeged – Stara Fužina, Apartman – Szeged útvonalon oda-vissza

Résztvevők részére felnőtt síbérlet biztosítása 5 napra a Vogel sípályán

Résztvevők szállítása a szállás és a sípálya között

 

2. turnus: 2017. március 5. - március 11., vasárnapi indulás, szombati hazaérkezés,
Szlovénia, Triglav Nemzeti Park, Vogel

 

Feladatok:

Szállás biztosítása: Stara Fužina településen, legalább 3 csillagos apartmanban, Az egyetemi oktatóknak 2-3 fős apartmanokat, a diákoknak 5-10 fős apartmanokat kell biztosítani.

Résztvevők utaztatása:

Szeged – Stara Fužina, Apartman – Szeged útvonalon oda-vissza

Résztvevők részére felnőtt síbérlet biztosítása 5 napra a Vogel sípályán

Résztvevők szállítása a szállás és a sípálya között.

 

A tanulmányi út részletes specifikációja, valamint a részletes programja a csatolt 1. sz. és a 2. sz. mellékletben megtekinthető.

 

Mindkét turnus esetén naponta este 19 és 21 óra között a létszám elhelyezésére alkalmas terem, laptop, és projektor biztosítása szükséges.

 

Ajánlattevővel szembeni elvárások:

  • Ajánlattevő köteles biztosítani a két turnus idejére, helyi kapcsolattal és szakképzettséggel rendelkező, magyarul, angolul és szlovénul is beszélő kapcsolattartót.

 

Igazolási mód:

  • Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban nyilatkozzon, hogy a három turnus idejére biztosítja, a helyi kapcsolattal és szakképzettséggel rendelkező, magyarul, angolul és szlovénul is beszélő kapcsolattartót.

A kért kapcsolattartó feladata: a tábor ideje alatt felmerülő különböző esetek megoldására azonnali intézkedést tesz (pl.: baleset, sérülés, betegség ellátásában közreműködik). Ha fentebb megnevezett sípályán nincs megfelelő mennyiségű és minőségű, oktatásra alkalmas hó a kapcsolattartó megszervezi a legközelebbi alkalmas sípályára történő eljutást és annak használatba vételét, melyek költsége az ajánlattevőt terheli.

 

  • Ajánlattevő vállalkozás rendelkezzen felsőoktatás sporttudományi képzésében résztvevők számára szervezett téli terepgyakorlatban (sí- és havas tábor) legalább ötéves, igazolható tapasztalattal a kurzus helyszínére vonatkozóan.

 

Igazolási mód:

  • Ajánlattevő köteles azon felsőoktatási intézmény nyilatkozatát csatolni, amely minden kétséget kizáróan igazolja, hogy rendelkezik sporttudományi képzésben résztvevők számára szervezett téli terepgyakorlatban (sí- és havas tábor) ötéves, igazolható tapasztalattal a kurzus helyszínére vonatkozóan.

 

Ajánlattevő rendelkezzen korszerű képrögzítési eszközzel (mozgáselemzésre alkalmas), melyet a szakmai tábor számára biztosít.

Ajánlattevő biztosítson igény szerint besízési lehetőséget.

A terepgyakorlat idejére a szállás önellátó legyen. Az ajánlattevő az apartmanokban főzési lehetőségről köteles gondoskodni.

 

A terepgyakorlat idejére síoktatót az ajánlatkérő biztosít.

 

A terepgyakorlaton résztvevők (oktatók, hallgatók) saját sífelszerelést hoznak magukkal.

 

Bírálati szempont: A legalacsonyabb összértékű ellenszolgáltatás.

 

A szállás eltérő jellege miatt az ellenszolgáltatás bruttó összegét 1 főre kérjük megadni külön az egyetemi oktatók és külön a hallgatók vonatkozásában.

 

Ajánlatkérő az ellenszolgáltatás bruttó összértékét fogja értékelni a bírálat során. Az ellenszolgáltatás bruttó összértékének számítási módja: (~54 fő hallgató részére megadott bruttó ár + 6 fő egyetemi oktatók részére megadott bruttó ár)

 

Fizetési feltételek:

Turnusonként 6 fő költségeit az egyetemi oktatóknak megajánlott egységáron a Szegedi Tudományegyetem viseli.

Ajánlattevő a 6 fő egységár alapján számított költségéről a szerződés tárgyát képező feladatok elvégzését követően, teljesítés igazolás után 1 db számla benyújtására jogosult, melyet a SZTE, a számla kézhezvételétől számított 60 napon belüli fizetési határidővel átutalással fizet ki.

 

A turnusonként tervezett ~54 fő hallgató költségeit a hallgatók viselik.

 

A sítúrán ténylegesen résztvevő hallgatók a nyertes utazási irodával közvetlenül intézik a költségek kiegyenlítését készpénzben. Részletfizetési lehetőséget biztosítani kell a hallgatók számára 2016. november, 2016. december, 2017. január hónapokra.

 

 

Számlázási cím: Szegedi Tudományegyetem

6720 Szeged, Dugonics tér 13.

 

Számlaküldési cím:

Szegedi Tudományegyetem

Juhász Gyula Pedagógusképző Kar

Testnevelési és Sporttudományi Intézet

(6725 Szeged, Hattyas u. 10.)




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Győri Ferenc dr., főiskolai docens SZTE JGYPK Testnevelési és Sporttudományi Intézet, tel: +36 (62) 546-289, +36 (62) 544-000/6289

email: gyori@jgypk.szte.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: SUB-Tropical Utazási iroda
Nyertes ajánlati ár: 1 020 000,-Ft+ÁFA