Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Szolgáltatás beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2016/PSZ07176

Meghosszabbítva 1. alkalommal!

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: „Szegedi Tudományegyetem által üzemben tartott gépkocsik gépjárműszerelői –és elektromos munkáinak ellátása, műszaki vizsgáztatása”
Ajánlat sorszáma: SZTE/2016/PSZ07176

Ajánlattételi határidő: 2016. november 18 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2016. december 5-től számított 1 évig. Amennyiben a teljesítés a szerződéses időszak alatt mindkét fél megelégedésére történik, és az 1 éves időszak lejártát megelőző 30 napig írásban történő elégedetlenségi megkeresés egyik fél részéről sem történik, úgy a szerződés automatikusan további 1 évig meghosszabbodik.

A beszerzés rövid ismertetője:

A 2/2015. (IV.16.) sz. rektori-kancellári együttes utasítás alapján a jelen eljárásban – bruttó 1 millió Ft feletti értékű - érvényes szerződés csak az SZTE Gazdasági Szervezet Főigazgatójának jóváhagyásával köthető. Erre tekintettel tájékoztatjuk az ajánlattevőket, hogy jelen eljárásban Ajánlatkérő csak a főigazgatói jóváhagyás megtörténtét követően hirdet eredményt. Ajánlatkérő a főigazgatói jóváhagyás elmaradása esetén az eljárást eredménytelenné nyilvánítja.

 

Szegedi Tudományegyetem által üzemeltetett gépkocsik szervizelése, meghibásodása esetén azok autószerelő műhelyben történő szakszerű javítása, valamint felmerülő igény esetén műszaki vizsgáztatása.

 

Alkalmassági feltételek:

  • Ajánlattevő rendelkezzen a szerződésben foglalt gépjárművek javítási munkáihoz szükséges hatósági engedéllyel.
  • Ajánlattevő rendelkezzen a gyártó által előírt karbantartási ciklushoz kötött munkavégzési előírásokkal, valamint a gyári időnormákkal és alkalmazza azt.
  • Ajánlattevő rendelkezzen a gyártó által kibocsájtott specifikus módosításokkal.
  • Képes legyen teljes körű hibakód és diagnosztika kiolvasására, nyomtatással.
  • Ajánlattevő rendelkezzen fék, lengéscsillapító, futómű, benzin –és dízel gázelemző készülékkel.
  • A javítás során legalább 2 árszintű alkatrész biztosítása szükséges az egyik gyári vagy azzal megegyező minőségű legyen.
  • Munkaidőben telefon, fax és e-mail elérhetőségi kapcsolatot kell biztosítani, valamint soronkívüliséget, előresorolást kérünk. Szükség esetén gépjármű hozom-viszem szolgáltatást kérünk biztosítani.
  • Ajánlattevő rendelkezzen legalább 5 éves vállalkozói gyakorlattal és minimum 1 éves autóflotta szervizelési tapasztalattal, referenciával.
  • Ajánlattevő legyen a birtokában minden olyan célszerszámnak, berendezésnek, számítógépes programnak, szakismeretnek és gyakorlatnak, amely az adott márkához tartozó gépkocsik gyári technológia szerinti karbantartásához, javításához szükséges.
  • Ajánlattevő vállalja a megbízó valamennyi gépjárműjének szervizelését, javítását, műszaki vizsgáztatását. Jelenleg az Egyetem üzemeltetésében az alábbi típusú gépkocsik vannak: Személygépkocsik: Audi A6, Skoda Super B, VW T5, Skoda Octavia, Opel Astra, Opel Vectra, Suzuki Ignis, Suzuki SX4, Citroen Berlingo, Toyota Hiace; Ford Tranzit, Mazda E 2200, IVECO, Opel Movano, Seat Inca, Toyota Dyna, Peugeot Partner, IVECO autóbusz.
  • Ajánlattevő rendelkezzen autószerelő, gépjármű-technikus, valamint autóvillamossági szerelő szakemberrel.

Igazolási mód: Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban nyilatkozzon, hogy megfelel a fenti 11 alkalmassági feltételnek.

  • Szegedi székhelyű legyen és rendelkezzen személy –és tehergépkocsik javításához szükséges, a gépkocsiknak megfelelő méretű fedett szerelő csarnokkal.

Igazolási mód: Ajánlattevő adja meg a szerelőcsarnok címét és elérhetőségét. Ajánlatkérő fenntartja a jogát, hogy a megadott címen helyszíni bejárás alkalmával ellenőrizze szükséges feltételek rendelkezésre állását!

 

Figyelem!!! A megrendelő fenntartja magának azt a jogot, hogy egyes javítási feladatokat nem a szolgáltatóval végeztet.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

Az ellenszolgáltatás összegét az alábbi formában kérjük megadni:

Gépjárműszerelői –és elektromos munkák óradíja: ………,- Ft + Áfa/óra, azaz bruttó ……...,- Ft/óra

Ajánlatkérő a bruttó óradíjakat fogja értékelni a bírálat során.


További információk:

Fizetési feltételek: Vállalkozó minden egyes javítást követően, a kiállított munkalap alapján számlát állíthat ki, melyet a SZTE a számla kézhezvételétől számított 60 napos fizetési határidővel, átutalással fizet ki. Vállalkozó a megadott óradíját a szerződés időtartama alatt nem változtathatja meg. Vállalkozó köteles a megadott óradíja alapján az egyes javításokat követően a javítás tényleges időtartamának megfelelően elszámolni. A javítás tényleges időtartama a munkalapon kerül rögzítésre. Vállalkozó az óradíján felül jogosult leszámlázni a javítás során felhasznált anyagokat, alkatrészeket, melyek szükségességéről és áráról előzetesen köteles egyeztetni a megrendelővel.




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Fliber Csaba, szállítási szakreferens SZTE GSZ Védelmi és Szállítási Iroda, tel: +36 (62) 544-327, +36 (62) 544-000/4327

email: fliber.csaba@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Bekram C Kft.
Nyertes ajánlati ár: 7 800 000,-Ft+ÁFA