Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Szolgáltatás beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2016/PSZ07010

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: "Történeti szakszöveg fordítása magyar nyelvről angol nyelvre"
Ajánlat sorszáma: SZTE/2016/PSZ07010

Ajánlattételi határidő: 2016. szeptember 27 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: A szerződéskötés időpontjától számított 60 napig. Az esetlegesen szükséges (de az átadott kézirat szövegéhez igazodó) javítások elvégzése további 7 naptári nap.

A beszerzés rövid ismertetője:

Történeti szakszöveg fordítása magyar nyelvről angol nyelvre az MTA BTK és az SZTE BTK Középkori és Kora Újkori Magyar Történeti Tanszék által OTKA pályázat keretében kiadandó kötetbe.

Előzetesen tervezett leütés szám mindösszesen: 157000 karakter (szóközökkel)

A fordítandó tanulmányokat a szerződéskötés után doc formátumban küldjük meg a Vállalkozónak.

Figyelem! Amennyiben a szakmai lektori vélemény miatt lenne szükséges a kézirat átdolgozása, akkor ennek fordítása már nem képezi a jelen kiírás alapján kötött szerződés tárgyát. Amennyiben a kézirat kiadója olyan nyelvi hibák miatt adja vissza a kéziratot javításra, amely nyelvi hibákat a Vállalkozó által átadott fordítás tartalmazott, akkor ezen hibák javítása a Vállalkozó kötelezettsége!

Pályázati forrás: OTKA K 109070, „Hétköznapok és birodalmi politika a Köprülü restauráció idején” projekt.



Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

Az ellenszolgáltatás összegét az alábbi táblázat kitöltésével kérjük megadni:

 

 

Ajánlati ár

Fordítás díja (nettó Ft/1 leütés):

 

Mindösszesen (nettó Ft/tervezetten 157.000 leütés):

 

Áfa

 

Mindösszesen (bruttó Ft/tervezetten 157.000 leütés):

 

 

Ajánlatkérő az előzetesen tervezett 157.000 leütésre mindösszesen megadott bruttó árakat fogja értékelni a bírálat során.

A megadott leütés szám előzetesen tervezett, így változhat. A felek a ténylegesen megrendelt leütés számot a teljesítésigazolásban rögzítik.

A Vállalkozó köteles a ténylegesen megrendelt leütés számnak megfelelően, az egy leütésre megadott egységára alapján elszámolni.


További információk:

Az Ajánlattevővel szembeni elvárások:

  • Ajánlattevő fordítást végző szakembere rendelkezzen legalább 5 éves történelem területén szerzett fordítási tapasztalattal (magyar-angol).

Igazolási mód: Ajánlattevő csatolja a koraújkori történelem területén szerzett fordítói tapasztalatát igazoló dokumentumát egy kiadvány szerkesztőjétől.

  • A fordítást végző szakember köteles a szerződéses időszak alatt konzultálni a kutatócsoport vezetőjével, aki folyamatosan figyelemmel kíséri a fordítást.

Igazolási mód: Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban nyilatkozzon, hogy vállalja a szerződéses időszak alatti konzultációt.

  • Ajánlattevő csatoljon referenciát: a fordítást végző szakember által készített, minimum egy ív terjedelmű, történelem témájú fordítást (magyar-angol).

 

Fizetési mód:

A Vállalkozó a fordítási feladatok elvégzése után, az SZTE BTK Középkori és Koraújkori Történelem Tanszék vezetőjének teljesítésigazolását követően, 1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla kézhezvételétől számított 60 napos fizetési határidővel, banki átutalással teljesít.


Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kruppa Tamás dr., egyetemi docens SZTE BTK Történeti Intézet, tel: +36 (30) 457-1623

email: kruppat@gmail.com


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Palimpszeszt Bt., 1021 Budapest, Tárogató u. 96/C. fsz. 2.
Nyertes ajánlati ár: 314 000,-Ft+ÁFA