Bezár

2018

avatas_kituntetesek

Kitüntetések az avatásokon

Kitüntetések az avatásokon

2018. július 13.
2 perc

Az Általános Orvostudományi Kar Tanácsa díjat alapított azon külső személyeknek, oktató-kutatóknak, akik kiemelkedő munkásságukkal hozzájárultak a Kar oktató és tudományos tevékenységéhez.

Az idegen nyelvű oktatás szervezésében elért kiemelkedő eredmények elismeréseként a Kar Tanácsa a „SZENT-GYÖRGYI ALBERT EMLÉKÉREM ÉS JUTALOMDÍJ ARANY FOKOZAT”-ában részesítette:

Prof. Dr. Szabó Gyulát, az idegennyelvű oktatás programigazgatóját.

Az orvostanhallgatók gyakorlati oktatása, valamint a szakorvosképzés támogatásában és szervezésében végzett kiemelkedő tevékenysége elismeréseként a Kar Tanácsa a „SZENT-GYÖRGYI ALBERT EMLÉKÉREM ÉS JUTALOMDÍJ EZÜST FOKOZAT”-ában részesítette:

Dr. Kallai Árpádot, a Csongrád Megyei Egészségügyi Ellátó Központ főigazgatóját és

Dr. Svébis Mihályt, a Bács-Kiskun Megyei Kórház főigazgatóját, a Magyar Kórházszövetség elnökét.

Az Általános Orvostudományi Kar Tanácsa a Hallgatói Önkormányzat javaslatára a „KAR KIVÁLÓ KÓRHÁZI OKTATÓJA” címet adományozott:

Dr. Pálinkás Attila címzetes egyetemi tanárnak, a Csongrád Megyei Egészségügyi Ellátó Központ Hódmezővásárhelyi Székhelye Általános Belgyógyászati Osztálya vezetőjének.


avatas_kituntetesek1

Az SZTE ÁOK hallgatói és munkatársai által szervezett International Cultural Evening igen nagy elismerést és népszerűséget élvez. Minden évben ezen az Esten az SZTE hallgatói bemutatják hazájuk kultúráját és gasztronómiáját egymásnak és az egyetem vendégeinek egyaránt. A főszervezői feladatok magas szintű ellátásáért a Kar Tanácsa DÉKÁNI DICSÉRET-ben részesítette Agócsi Lillát, a Dékáni Hivatal munkatársát.

A tanulmányait befejezett Dr. Dani Kristóf Tamás több éves hallgatói közéleti szervező munkájának és tanulmányi eredményének elismeréséül a Kar javaslatára „DISCIPULI PRO UNIVERSITATE” Díjban részesül, amelyet az Egyetem Szenátusa szavazatával megerősített.

Az Általános Orvostudományi Kar Tanácsa a Tudományos Diákköri Tanács javaslatára példás tanulmányi fegyelme, önállóan végzett kutató munka eredményeképpen készített pályamunkája és tudományos diákköri munkája alapján APÁTHY ISTVÁN EMLÉKÉREM ÉS JUTALOMDÍJBAN részesítette a tanulmányait befejezett Dr. Árpádffy-Lovas Tamást.

Az Általános Orvostudományi Kar Tanácsa a Kar kulturális tevékenysége támogatásában végzett kiváló munkája elismeréseként DÉKÁNI DICSÉRET-ben részesítette a tanulmányait befejezett Dr. Borbás Johannát.




Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek