Bezár

2018

FELASA_resztvevok

Nemzetközi FELASA kurzus Karunkon

Nemzetközi FELASA kurzus Karunkon

2018. január 26.
1 perc

Az Általános Orvostudományi Karon második alkalommal került megrendezésre a legmagasabb, C szintű nemzetközi akkreditációval rendelkező angol nyelvű FELASA kurzus

Az Általános Orvostudományi Karon második alkalommal került megrendezésre a legmagasabb, C szintű nemzetközi akkreditációval rendelkező angol nyelvű FELASA (Federation of European Laboratory Animal Science Associations) tanfolyam - Animal experiments theory and practice „C level” - 2018. január 15. és 24. között.


Az oktatók között a Sebészeti Műtéttani Intézet, az Orvosi Fizikai és Orvosi Informatikai Intézet, a Biokémia Intézet, a Neurológia Klinika, a Népegészségtani Intézet, a Kórélettani Intézet és az ELI Sugárbiológiai Kutatócsoport munkatársai szerepeltek. A résztvevők Németországból, Olaszországból, Portugáliából, Lengyelországból és Ausztriából érkeztek, mellettük a PTE, a DE és az SZBK intézeteiből kínai, indiai, szíriai, iráni és magyar kutatók, összesen 16-an vettek részt a tanfolyamon. A 80 órás képzést záró elméleti és gyakorlati vizsgák után 14-en szereztek a világ összes országában elismert jogot laboratóriumi állatok felhasználásra épülő kísérletek és projektek tervezésére.

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

  • *
    jún
    27
    SZTE TIK Kongresszusi terem
    09:30 - 17:00
    SZTE TIK Kongresszusi terem
    09:30 - 17:00

Kapcsolódó hírek