Bezár

2018

Felhívás a PEME XVI. Konferenciájára

Felhívás a PEME XVI. Konferenciájára

2018. február 23.
2 perc

Felhívás

a

Professzorok az Európai Magyarországért Egyesület

XVI. nemzetközi tudományos konferenciáján való részvételre

 

Megalakulásunk óta kiemelt küldetésünknek tekintjük a tudományos pályájukon elindult PhD-hallgatók, az azt tervező egyetemisták és a fiatal kutatók szakmai segítését. E célból az elmúlt években tizenöt nemzetközi tanácskozást szerveztünk és az azokon elhangzott előadásokat- tizenöt elektronikus könyvben – megjelentettük. (Ezek a PEME honlapján olvashatók).

A sikeres tudományos pálya megalapozását és a jövő vezető kutatói kinevelését ez alkalommal is támogatni kívánjuk azzal, hogy 2018. április 11-én (szerdán) nemzetközi tudományos konferenciát szervezünk a fiatal kutatók számára. Az elhangzott előadások alapján készült tanulmányokat (lektorált, ISBN számmal ellátott) elektronikus kötetben a konferencia után rövid idő múlva most is megjelentetetjük.

A résztvevőket a tudományos pályára való felkészülésben a szekció-elnökségek vezető kutatói szakmai tanácsaikkal, s a jövőre vonatkozó javaslataikkal is segítik a tanácskozás során. Mindezek mellett mentori kapcsolatok kiépítésére is lehetőséget kaphatnak a résztvevők.

E konferencián szívesen látjuk az összes hazai és határon túli fiatal magyar kutatót és doktori cselekményben részt vevő hallgatót, valamint a tudományos pályára készülő mesterszakos diákokat is.

A tervezett tanácskozásra Budapesten, a Villányi út 11-13. alatti konferenciaközpontban

2018. április 11-én /szerdán/ 10-17 óra között kerül sor.

A részletes felhívás ide kattintva letölthető (pdf) >>

A jelentkezési lap ide kattintva letölthető (docx) >>

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek