Bezár

2014

Gólya start nap
Gólya Start Nap

Gólya Start Nap

2014. szeptember 05.
1 perc

Sokéves múltra visszatekintő hagyományként az idei tanév kezdete előtt is megrendezésre került az elsőéves hallgatók szegedi és egyetemi beilleszkedését segítő Gólya Start Nap.

A Start Napon az egyetem és a kar hallgatói szervezetei bemutatkozó előadásokkal népszerűsítették a hallgatói öntevékenységet karunkon. A Hallgatói Önkormányzat előadásai mellett bemutatkozott a Szegedi Orvostanhallgatók Egyesülete valamint a Szent-Györgyi Albert Hallgatói Egyesület. A teljes vasárnapi napot felölelő rendezvény részeként az elsőéves hallgatók ünnepélyes esküt tettek egyetemi polgárrá válásuk alkalmából.

A Start Nap célja a szervezetek bemutatása mellett az, hogy útmutatással szolgáljon a vidéki és határon túli hallgatóknak a szegedi közlekedés és fontosabb az egyetemi tanulmányokhoz kapcsolódó intézmények körében. A hallgatóknak lehetősége nyílt a nap végén megismerkedni csoporttársaikkal kötetlen beszélgetések és játékos feladatok formájában. A rendezvényen a magyar hallgatók döntő többsége részt vett, így a hallgatók jelentős részéhez eljutottak a megfelelő tájékoztató anyagok is.

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek