Rendezvénynaptár
-
február 12. 08:00 - május 18. 18:00
-
április 29. 00:01 - május 12. 23:59
-
május 2. 09:00 - 4. 18:00
-
május 4.09:00 - 18:00
-
május 6.00:01 - 23:59
Naponta több tonnányit vesznek le, csak Magyarországon, a polcokról az emberek azokból az állati eredetű élelmiszerekből, amelyeknek a minőségét alapvetően meghatározza a takarmány, amelyet az állatokkal etettek. Nem mindegy, hogy a növénytermesztés tudja-e tartani a lépést például a népességnövekedéssel. Hogyan kerülhető el a globális éhínség, mely takarmányokból lehet többet kihozni a megváltozott körülmények mellett? A Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Karának Kovács Gábor Takarmányvizsgáló Laboratóriumában éppen ilyen kérdésekre keresik a választ a kutatók.