Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Szolgáltatás beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2016/PSZ06540

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2015/PSZ05435 számú keret-megállapodás keretében indított negyvenhetedik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
Ajánlat sorszáma: SZTE/2016/PSZ06540

Ajánlattételi határidő: 2016. április 11 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2016. április 28.; 2. részajánlati kör: 2016. május 05.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE Kutatás-fejlesztési és Innovációs Igazgatóság részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Innovációs Nap”
  • Időpont: 2016. április 28.
  • 2016. április 28-án tervezetten 9:30 órától 1 alkalommal kávészünet, és tervezetten 12:20 órától 1 alkalommal svédasztalos ebéd lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 100 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünethez legalább 5 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE TIK Kiállítási tér, és I. emeleti folyosó - Szeged, Ady tér 10.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (zserbó; mini linzer; mini rétes); *10 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *1 adag/fő frissen főzött (nem termoszos) kávé hozzá való cukor, tejszín, csészében (nem műanyag pohárban); *0,5 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Svédasztalos ebéd: *2 fajta leves (zöldségleves tésztával vagy zöldségkrémleves); *3 féle meleg főétel: tartalmaznia kell natúr szárnyas ételt tejszínes mártással, sertésből készült töltött húst rántva; valamint vegetáriánus főtt ételt; *köretek: rizs, burgonya, grill zöldség; *3 féle saláta: franciasaláta, burgonyasaláta, görög saláta; *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel, cukorral; *legalább 2 fajta desszert: somlói galuska, gundel palacsinta; *0,5 l üdítő/fő (Coca Cola/Pepsi Cola, Sprite/Canada Dry, Fanta/Mirinda, min. 25%-os rostos narancs és őszibarack); *0,5 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Virágdísz biztosítása, melynek díja a Vállalkozót terheli, a beárazandó táblázatban szereplő összeg szerint.
  • 2 fő hostess biztosítása a regisztrációhoz személyenként 6 óra időtartamban, mindösszesen 2 fő * 6 óra/fő = 12 óra
  • Vállalkozó feladata a SZTE TIK épület, nagyelőadó terem főasztalának terítővel való felkasírozása.
  • Vállalkozó köteles az étkezést/kávészünetet megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

2. részajánlati kör:

SZTE ÁOK Magatartástudományi Intézet részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Pszichoszomatika miniszimpózium”
  • Időpont: 2016. május 05.
  • 2016. május 05-én tervezetten 15:00 órától 1 alkalommal büfé lebonyolítása tervezetten 30 fő részére
  • Vállalkozónak a büféhez legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: MTA SZAB Székház - 6720 Szeged, Somogyi u. 7.
  • Büfé: *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (pld.: kapros túrós falatkák, csavart mini masnik, apró pogácsa); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *1 pohár pezsgő/fő (Törley, vagy BB száraz, félédes, és alkoholmentes); *0,5 l/fő ásványvíz (szénsavas, és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles a büfét megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mindkét részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2015/PSZ05435 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Vállalkozó teljesítésigazolást követően a megnyert részajánlati kör/körök catering szolgáltatásáról 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 292/B. § (2) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, irodavezető-helyettes SZTE Létesítménygazdálkodási Igazgatóság, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 268 200,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Stefánia Catering Kft., 6771 Szeged, Makai út 164.
Nyertes ajánlati ár: 19 500,-Ft+ÁFA