Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Szolgáltatás beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2016/PSZ06490

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: SZTE Bajai Obszervatórium (6500 Baja, Szegedi út KT. 766.) részére szabadtéri digitális planetáriumi vetítés.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2016/PSZ06490

Ajánlattételi határidő: 2016. május 06 13:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2016. május 13-14.

A beszerzés rövid ismertetője:

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás


További információk:

SZTE Bajai Obszervatórium (6500 Baja, Szegedi út KT. 766.) részére 2 napos szabadtéri digitális planetáriumi vetítés (szakcsillagász vezetéssel, teljes kupolás vetítés) biztosítása, az alábbiak szerint:

 • Időpont: 2016. május 13-14. (péntek és szombat) 12-22 óra
 • Feladatellátás helye:
  • Helyszín: 6500 Baja, Tóth Kálmán u. 19.

 

 • A CSILLAGÁSZAT NAPJA világszerte ugyanebben az időben lebonyolított akciójához csatlakozva bajai helyszínnel a távcsöves bemutatáshoz kapcsolódóan planetáriumi vetítéssel kívánjuk hangsúlyosabbá és látványosabbá tenni a programkínálatunkat.
 • max. 10 vetítés/nap, a vetítések pontos számát Megrendelő a megvalósulást megelőző napon pontosítja.
 • D>6m átmérőjű, kültéri félgömbkupola biztosítása és felállítása a megadott helyszínen a program kezdetére, majd a planetárium felállítva tartása a program végéig.
 • 2 magyar anyanyelvű szakcsillagász műsorvezető biztosítása a verseny planetáriumi feladatainak kivetítéséhez, szakértő asszisztencia a megoldások levezetéséhez, és a kiértékeléshez
 • 2 fővel félóránkénti váltásban nagyközönségi filmek levetítése a kupolára, később pontosítandó számban és időpontban (max. napi 10 alkalom)
 • 2 vetítőfejes (nagy fényerejű, nagy felbontású 2x full HD) planetáriumi vetítő, magyar szinkronú jogtiszta filmek
 • Megrendelő biztosítja a helyszíni áramot és a megfelelő símaságú területet, (kb. 8X8 m-es terület az udvaron)

 

Bírálati szempont: Az előírt műszaki tartalmat megvalósító legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás. Az ajánlatot a teljes fentiekben részletezett szolgáltatásra mindösszesen nettó Ft + Áfa formában kérjük megadni, feltüntetve az Áfa tartalom százalékos mértékét is.

Ajánlatkérő a mindösszesen megadott bruttó díjakat fogja értékelni a bírálat során.

Ajánlatkérő az ajánlati áron felül egyéb költségtérítést nem nyújt, az ajánlati árnak fedezetet kell nyújtania minden a szolgáltatással kapcsolatosan felmerülő költségre.


Számlázási cím:

Szegedi Tudományegyetem

6720 Szeged, Dugonics tér 13.

 

Számlaküldési cím

SZTE Bajai Obszervatórium

6500 Baja, Szegedi út KT. 766.

 

Fizetési feltételek: A szolgáltatás díja átutalással, egy összegben kerül kifizetésre a számla kézhezvételétől számított 60 napos fizetési határidővel, a SZTE Bajai Obszervatórium által igazolt teljesítést követően.
Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Dr. Hegedűs Tibor, igazgató Bajai Obszervatórium, tel: 06-79/424-027

email: hege@electra.bajaobs.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Astrotech Kft.
Nyertes ajánlati ár: 269 200,-Ft+ÁFA