Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)

Ajánlattételi felhívás SZTE/2020/PSZ10565

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2019/PSZ09606 számú keret-megállapodás keretében indított nyolcvanadik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
Ajánlat sorszáma: SZTE/2020/PSZ10565

Ajánlattételi határidő: 2020. január 22 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2020. január 31.; 2. részajánlati kör: 2020. február 07.; 3. részajánlati kör: 2020. február 14.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE Mérnöki Kar Dékáni Hivatal részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Diplomaátadó Ünnepség”
  • Időpont: 2020. január 31.
  • 2020. január 31-én 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 70 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE TIK I. emeleti előadó terem - 6722 Szeged, Ady tér 10.
  • Meleg állófogadás: *legalább 3 fajta főétel, melynek 2/3-ad része húsos (Cserzy tekercs mandulás bundában /sertéskaraj, füstölt sajt, tarja, mustáros pác/; Hortobágyi palacsinta paprikás selyemmártással; Aranysárgára sült pulykamell sonkával és sajttal töltve; 1/3-ad része vegetáriánus főétel (Rántott camembert falatok áfonya öntettel; Rántott gomba/karfiol); *köretek: rizs, almás burgonyakrokett, párolt zöldségek; *legalább 2 féle saláta/savanyúság: csemegeuborka, kevert zöld saláta; *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos; Douwe Egberts Omnia); *Desszert 1 db/fő: pld.: fahéjas almával töltött palacsinta karamell öntettel; pohárdesszert fagylalttal; *0,2 l pezsgő/fő (fehér száraz és fehér alkohol mentes, BB vagy Törley pezsgő 1/3 és 2/3 arányban);*0,3 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes); *0,3 l/fő üdítő (rostos üdítő: őszibarack, körte minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Tárgyi feltételek:
    • Üveg vizes/üdítős talpas poharak
    • Aranyszélű porcelán kis-és nagytányérok biztosítása, hagyományos evőeszközökkel
    • Porcelán kávéscsésze, kiskanállal, cukor, tej, és tejszín adagoló/kiöntő
    • Frissen főzött kávé, így kávégép
    • A főételeket és köreteket kérjük külön csévingben tálalni
    • Svédasztal felkasírozása
    • Jó minőségű, kétrétegű szalvéta biztosítása, NEM éttermi egyrétegű
    • Keletkező hulladék összegyűjtése és elszállítása
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

2. részajánlati kör:

SZTE Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar Dékáni Hivatal részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Diplomaosztó - fogadás”
  • Időpont: 2020. február 07.
  • 2020. február 07-én tervezetten 12:15 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 30 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE TIK Alagsor I. terem - 6722 Szeged, Ady tér 10.
  • Meleg állófogadás: *Előétel: Hortobágyi húsos palacsinta *legalább 3 féle meleg főétel minimálisan az alábbi tartalommal: tartalmaznia kell szárnyasból, halból készült – pontypaprikás túrós csuszával, valamint vegetáriánus ételt; *Köretek: riz-bizi, texas-burgonya; *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel; *1 dl pezsgő/fő (Törley félszáraz, édes és alkoholmentes vegyesen); *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca-cola, vagy pepsi- cola, narancs); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles a létszámnak megfelelő számú borospoharat is biztosítani a rendezvény idejére.
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

3. részajánlati kör:

SZTE ETSZK részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Oklevélátadó Ünnepség”
  • Időpontok: 2020. február 14.
  • 2020. február 14-én tervezetten 10:45 órától 1 alkalommal kávészünet lebonyolítása tervezetten 60 fő részére.
  • Vállalkozónak a kávészünethez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE TIK – 6722 Szeged, Ady tér 10.
  • Kávészünet: *15 dkg/fő vegyes édes cukrász aprósütemény (pl.: zserbó; mini képviselőfánk, gyümölcsös szelet, mini rétes: almás, meggyes, túrós) - NEM FORNETTI, NEM DOBOZOS TARTÓS SÜTEMÉNY; *10 dkg/fő pogácsa (pl.: sajtos, kapros-túrós, tepertős) - NEM FORNETTI; *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,4 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles a kávészünetet megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mindhárom részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2019/PSZ09606 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Az ellenszolgáltatás megfizetésének módja:

Vállalkozó teljesítésigazolást követően a catering szolgáltatásáról részajánlati körönként 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 6: 130. § (3) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.






Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, szolgáltatási szakreferens SZTE BI Szolgáltatás, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Szabó László egyéni vállalkozó, 6791 Szeged, Vereshomok út 4.
Nyertes ajánlati ár: 269 500,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Csongrádi sgt. 81.
Nyertes ajánlati ár: 83 400,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: HungaroGoods Kft., 6721 Szeged, Lechner tér 14. 2. em. 8.
Nyertes ajánlati ár: 63 000,-Ft+ÁFA