Ajánlat sorszáma:
SZTE/2020/PSZ10574
Ajánlattételi határidő: 2020. február 14 13:00
Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2020. február 21.; 2. részajánlati kör: 2020. február 28.; 3. részajánlati kör: 2020. március 06.; 4. részajánlati kör: 2020. március 12-13.
A beszerzés rövid ismertetője:
1. részajánlati kör:
SZTE Mérnöki Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „A duális és kooperatív képzésben résztvevő hallgatók féléves beszámolója I. / szakmai workshop”
- Időpont: 2020. február 21.
- 2020. február 21-én tervezetten 10:15 órától 1 alkalommal kávészünet, valamint tervezetten 12:00 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 25 fő részére.
- Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünethez legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
- Helyszín: SZTE MK, Tanácsterem - 6724 Szeged, Mars tér 7.
-
Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény, 3 féle (sajtos roló; magvas pogácsa; tepertős pogácsa); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25% gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
-
Svédasztalos szendvicsebéd: *hideg saláták (2 féle; pld.: francia saláta, cézár saláta); *3 db szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus) 1 kg-os kiszerelésű formakenyérből, egy szelet kenyér legyen 1 szendvics; *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény, 3 féle (mini rétesek: almás, meggyes, túrós); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25% gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
- Vállalkozó köteles az étkezést/kávészünetet megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
2. részajánlati kör:
SZTE Mérnöki Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „A duális és kooperatív képzésben résztvevő hallgatók féléves beszámolója II. / szakmai workshop”
- Időpont: 2020. február 28.
- 2020. február 28-án tervezetten 10:15 órától 1 alkalommal kávészünet, valamint tervezetten 12:15 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 25 fő részére.
- Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünethez legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
- Helyszín: SZTE MK, Tanácsterem - 6724 Szeged, Mars tér 7.
-
Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény, 3 féle (sajtos roló; magvas pogácsa; tepertős pogácsa); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25% gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
-
Svédasztalos szendvicsebéd: *hideg saláták (2 féle; pld.: francia saláta, cézár saláta); *3 db szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus) 1 kg-os kiszerelésű formakenyérből, egy szelet kenyér legyen 1 szendvics; *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény, 3 féle (mini rétesek: almás, meggyes, túrós); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25% gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
- Vállalkozó köteles az étkezést/kávészünetet megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
3. részajánlati kör:
SZTE Mérnöki Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „A duális és kooperatív képzésben résztvevő hallgatók féléves beszámolója II. / szakmai workshop”
- Időpont: 2020. március 06.
- 2020. március 06-án tervezetten 10:45 órától 1 alkalommal kávészünet, valamint tervezetten 12:30 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 30 fő részére.
- Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünethez legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
- Helyszín: SZTE MK, Tanácsterem - 6724 Szeged, Mars tér 7.
-
Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény, 3 féle (sajtos roló; magvas pogácsa; tepertős pogácsa); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25% gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
-
Svédasztalos szendvicsebéd: *hideg saláták (2 féle; pld.: francia saláta, cézár saláta); *3 db szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus) 1 kg-os kiszerelésű formakenyérből, egy szelet kenyér legyen 1 szendvics; *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény, 3 féle (mini rétesek: almás, meggyes, túrós); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25% gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
- Vállalkozó köteles az étkezést/kávészünetet megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
4. részajánlati kör:
SZTE Frankofón Egyetemi Központ részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „Unity and Union of Body and Mind ” c. konferencia
- Időpontok: 2020. március 12-13.
- 2020. március 12-én tervezetten 11:30 órától 1 alkalommal kávészünet I., tervezetten 16:30 órától 1 alkalommal kávészünet II., valamint tervezetten 13:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 16 fő részére.
- 2020. március 13-án tervezetten 11:00 órától 1 alkalommal kávészünet I., valamint tervezetten 13:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 16 fő részére.
- Vállalkozónak az étkezésekhez/kávészünetekhez legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
- Helyszín: SZTE Frankofón Egyetemi Központ – 6720 Szeged, Dugonics tér 2.
-
Kávészünet I.: *10 dkg/fő pogácsa; *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tej/tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
-
Kávészünet II.: *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tej/tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
-
Meleg állófogadás: *Előételek: 1 féle hideg és 1 féle meleg előétel fele-fele arányban; *Főételek: szárnyasból készült fogás (nem rántott és nem pörkölt jellegű) 8 főre, sertésből készült fogás (nem rántott és nem pörkölt jellegű) 4 főre, vegetáriánus fogás (nem rántott) 4 főre; *Köretek: rizs, steak burgonya fele-fele arányban; *Görög saláta; *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (mini rétesek: almás, meggyes, túrós); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tej/tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz és rostos üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25% gyümölcstartalmú). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
- Vállalkozó feladata 4 db könyöklő biztosítása a rendezvény idejére.
- Vállalkozó köteles az étkezést/kávészünetet megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mind a négy részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.
Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás
„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2019/PSZ09606 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.
További információk:
Az ellenszolgáltatás megfizetésének módja:
Vállalkozó teljesítésigazolást követően a catering szolgáltatásáról részajánlati körönként 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 6: 130. § (3) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.
Pályázati forrás:
1-3. részajánlati kör: EFOP-3.5.1-16-2017-00004, „Duális és kooperatív képzések és azokat támogató szolgáltatások fejlesztése a Szegedi Tudományegyetemen” projekt.
Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.
További információ kérhető:
Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető
szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu
Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, szolgáltatási szakreferens SZTE BI Szolgáltatás, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794
email:
kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.
Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.
A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.
Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 56 250,-Ft+ÁFA
Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 56 250,-Ft+ÁFA
Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 67 500,-Ft+ÁFA
Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Csongrádi sgt. 81.
Nyertes ajánlati ár: 127 360,-Ft+ÁFA