Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)

Ajánlattételi felhívás SZTE/2020/PSZ10572

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2019/PSZ09606 számú keret-megállapodás keretében indított nyolcvanhetedik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
Ajánlat sorszáma: SZTE/2020/PSZ10572

Ajánlattételi határidő: 2020. február 12 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2020. február 21.; 2. részajánlati kör: 2020. február 27.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE TTIK HÖK részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Természettudós Bál”
  • Időpontok: 2020. február 21.
  • 2020. február 21-én tervezetten 20:00-21:00 óra között 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 450 fő részére.
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 25 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE JATIK – 6722 Szeged, Ady tér 10.
  • Meleg állófogadás: *3 féle saláta, preferált saláták pl. bulgur saláta, tojássaláta, sajtos tészta saláta; *8 féle hideg étel, preferált ételek pl. sajttekercs, sonkatekercs, csibemáj, kacsamáj, gomba, falafel húsgolyó, sajtválogatás, szárnyas hústekercs (csirkemell vagy pulykamell); *7 féle meleg étel, mely csirke, pulyka és sertés húsból készült fogásokat is tartalmaz, preferált ételek:
    Napon szárított paradicsommal-fetával-sült paprikával töltött csirkemell, szerecsendiós burgonyapürével, Batyus pulykamell gazdagon paprikás selyemmártással (szalámi, főtt tojás, paprika, uborka, gomba), Burgonya gratin talpakra helyezett szűzérme falatok burgundi mártással, Mangós csirkemell churry kardamonnal, indiai fűszerekkel, hosszúszemű basmata rizslabdákkal, Kemencében sült búbos sertésérmék /sonka, gomba, bacon, zöldborsó, sajt/ párolt zöldkörettel, Mozzarellás csirkecombfilé, tepsis burgonyával, 1 féle vegetáriánus étel, preferált étel:
    pl. zöldségekkel töltött rántott palacsinta, tartármártással; *3 féle desszert, preferált desszertek pl. tiramisu, túrófelfújt, tortaválogatások; 1 pohár minőségi pezsgő/fő
  • Egyéb:
    • 450 főre teríték biztosítása: tányér, evőeszköz, pohár, asztalterítő
    • 300 db boros pohár biztosítása
    • 15 db 10 fős kerekasztal biztosítása
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével:
    • Kitelepülés, ki- és bepakolás: TIK Kongresszusi központot vezető Miskolczi Ágnessel (rendezveny@tik.u-szeged.hu; +36 (30) 384-0933)
    • Menüsor: Kovács Fanni SZTE TTIK HÖK képviselő (+36 (30) 915-8551)

 

2. részajánlati kör:

SZTE ÁJTK Nemzetközi Magánjogi Tanszék részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Könyvbemutató - Prof. Dr. Várady Tibor”
  • Időpont: 2020. február 27.
  • 2020. február 27-én tervezetten 12:00-12:30 óra között 1 alkalommal kávészünet, valamint tervezetten 13:15 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 35 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünethez szükséges számú kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: MTA SZAB Székház II. emelet 217. terem előtti tér - Szeged, Somogyi u. 7.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (sós pogácsa, sajtos stangli); *1 adag/fő frissen főzött presszó és hosszú kávé hozzá való cukor/édesítő, tejszín/tej/tejszínhab (nem termoszos); *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca-cola, vagy pepsi- cola, narancs); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  •  Szendvicsebéd: *3 db szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus); *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény; *10 dkg/fő mini rétesek: almás, meggyes, túrós; *1 adag/fő frissen főzött presszó és hosszú kávé hozzá való cukor/édesítő, tejszín/tej/tejszínhab (nem termoszos); *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca-cola, vagy pepsi- cola, narancs); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • A szolgáltatónak biztosítania kell:
    • felszolgáláshoz üvegpoharakat (vizes, presszó-, és hosszú kávés csésze alátéttel),
    • lapostányért (szendvicsekhez), desszertes tányért (nem papír, nem műanyag),
    • tálaló- és szedőeszközöket, evőeszközöket (nem papír, nem műanyag),
    • terítőket és szalvétákat,
    • az esetlegesen megmaradt ételek elcsomagolásához tároló dobozokat
  • Vállalkozó köteles az étkezést/kávészünetet megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mindkét részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2019/PSZ09606 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Az ellenszolgáltatás megfizetésének módja:

Vállalkozó teljesítésigazolást követően a catering szolgáltatásáról részajánlati körönként 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 6: 130. § (3) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.






Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, szolgáltatási szakreferens SZTE BI Szolgáltatás, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Waldorf 2000 Kft., 6722 Szeged, Rákóczi tér 1.
Nyertes ajánlati ár: 1 620 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Székely József egyéni vállalkozó, 6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.
Nyertes ajánlati ár: 96 250,-Ft+ÁFA