Ajánlat sorszáma:
SZTE/2020/PSZ10472
Ajánlattételi határidő: 2019. december 06 13:00
Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2019. december 13-14.; 2. részajánlati kör: 2020. január 09.; 3. részajánlati kör: 2020. január 10.; 4. részajánlati kör: 2020. január 16-17.
A beszerzés rövid ismertetője:
1. részajánlati kör:
SZTE ÁOK Bőrgyógyászati és Allegológiai Klinika részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „Biobank workshop”
- Időpont: 2019. december 13-14.
- 2019. december 13-án tervezetten 8:30 és 12:00 órától 1-1 alkalommal (mindösszesen 2 alkalommal) kávészünet, valamint tervezetten 16:30 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 70 fő részére
- 2019. december 14-én tervezetten 8:30 órától 1 alkalommal kávészünet, valamint tervezetten 12:00 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 70 fő részére
- Vállalkozónak az étkezésekhez/kávészünetekhez legalább 3 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
- Helyszín: SZTE ÁOK Szent-Györgyi Albert Oktatási Központ - 6720 Szeged, Dóm tér 13.
-
Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó; fornetti); *10 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
-
Meleg állófogadás: *legalább 3 féle meleg főétel (tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből készült, valamint vegetáriánus ételt); *köretek (rizs, burgonya, angol); *legalább 3 féle saláta (pl. franciasaláta, burgonyasaláta, görög saláta); *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel; *Desszert (pld.: somlói galuska, gundel palacsinta); *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca, vagy pepsi cola, narancs); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
-
Szendvicsebéd: *20 dkg/fő mini szendvicsek; *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
- Vállalkozó köteles az étkezéseket/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
2. részajánlati kör:
SZTE Gazdaságtudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „ÚNKP Kutatási fórum”
- Időpont: 2020. január 09.
- 2020. január 09-én tervezetten 10:00 órától 1 alkalommal kávészünet, valamint tervezetten 12:30 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 40 fő részére
- Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünethez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
- Helyszín: SZTE Gazdaságtudományi Kar - 6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.
-
Meleg állófogadás: *min. 2 fajta meleg leves: min. 0,3 l/fő (pld.: tárkonyos pulykaragu leves; gyümölcsleves); *Főételek min. 15 dkg/fő/össz. fajta, az alábbiak szerint 2/3 része húsos főétel, 1/3 része vegetáriánus főétel: húsos főétel (pld.: milánói morzsabundás hústekercs, grillezett szárnyas húsok, sertés tarja, sült és bundázott zöldségek: szezámos gombafejek, rántott karfiol, brokkoli sörtésztában, mini camembert sajt rántva áfonya öntettel); *köretek min. 7 dkg/fő/fajta: zöldséges rizs, almás burgonyakrokett; *saláta: min. 7 dkg/fő/fajta (idényjellegű saláta); *2 féle desszert fele-fele arányban összesen 1 db/fő (pld. pohárkrém variációk, házi vegyes mini rétes); *1 adag/fő frissen főzött kávé (nem termoszos; Douwe Egberts Omnia kávé); *0,3 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes); *0,3 l/fő üdítő (rostos üdítő: őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: coca-cola, fanta narancs, gyömbér)
-
Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes mini sütemény (nem bolti előre csomagolt, frissen sütött); *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (sós vegyes töltött mini hasék, pogácsa nem bolti előre csomagolt, frissen sütött); *1 adag/fő frissen főzött kávé (nem termoszos); *1 adag/fő tea (filteres fekete és gyümölcs) tejszín/cukor/citromlé/méz; *0,3 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes); *0,3 l/fő üdítő (rostos üdítő: őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: coca cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
-
Tárgyi feltételek:
- Üveg vizes/üdítős talpas poharak
- Tojás és laktózmentes étel biztosítása 1 főnek
- A létszámnak megfelelő számú könyöklő biztosítása
- Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lennie
- Porcelán kis-és nagytányérok biztosítása, hagyományos evőeszközökkel
- Porcelán kávéscsésze, kiskanállal, cukor, tej, és tejszín adagoló/kiöntő
- Frissen főzött kávé, így kávégép
- Megfelelő mennyiségű cséving biztosítása
- Jó minőségű, kétrétegű szalvéta biztosítása, NEM éttermi egyrétegű
- Keletkező hulladék összegyűjtése és elszállítása
- Vállalkozó köteles az étkezést/kávészünetet megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
3. részajánlati kör:
SZTE Közoktatási Vezetőképző és Továbbképző Intézet részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „22. Konzorciumi Tanácsülés”
- Időpont: 2020. január 10.
- 2020. január 10-én tervezetten 10:00-16:00 óra között 1 alkalommal kávészünet, valamint 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 17 fő részére bekészítve a terembe
- Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünethez szükséges számú kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
- Helyszín: SZTE Rektori Hivatal, 5. terem – 6720 Szeged, Dugonics tér 13.
-
Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó; fornetti); *10 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 100 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi Cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
-
Büféebéd: *2 féle leves; *2 féle főétel; *Salátabár; *2 féle desszert *1 adag/fő frissen főzött kávé, vagy tea hozzá való cukor, tejszín, cukormentes édesítőszer (nem termoszos); *Gyümölcstál (10 dkg/fő); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 100 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
- Vállalkozó biztosítson tárolóedényeket az esetleges ételmaradék elszállításához.
- Vállalkozó köteles az étkezést/kávészünetet megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
4. részajánlati kör:
SZTE Közoktatási Vezetőképző és Továbbképző Intézet részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „Záróvizsga”
- Időpont: 2020. január 16-17. 8.00-15.00
- Helyszín: SZTE BTK épület, 2. és 3. sz. terem, illetve az előtte lévő folyosó – 6722 Szeged, Egyetem u. 2.
- 2020. január 16-án tervezetten 7:30 órára történő bekészítéssel 1 alkalommal kávészünet II. és tervezetten 12:00 órára történő bekészítéssel 1 alkalommal svédasztalos büféebéd biztosítása, alkalmanként tervezetten 6 fő részére, valamint tervezetten 7:30 órára történő bekészítéssel 1 alkalommal kávészünet I. biztosítása tervezetten 20 fő részére
- 2020. január 17-én tervezetten 7:30 órára történő bekészítéssel 1 alkalommal kávészünet II. és tervezetten 12:00 órára történő bekészítéssel 1 alkalommal svédasztalos büféebéd biztosítása, alkalmanként tervezetten 6 fő részére, valamint tervezetten 7:30 órára történő bekészítéssel 1 alkalommal kávészünet I. biztosítása tervezetten 8 fő részére
-
Kávészünet I.: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (mini linzer); *10 dkg/fő sós aprósütemény (köményes, sajtos stangli); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín, édesítőszer; *0,5 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
-
Kávészünet II.: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (mini kókuszgolyó, mini rétes); *10 dkg/fő sós aprósütemény (sajtroló, stangli); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín, édesítőszer; *1 adag tea (zöld tea, gyümölcs tea) hozzá való cukor, citromlé, édesítőszer; *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs 100 % gyümölcs tartalmú). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
-
Svédasztalos büféebéd: *2 féle hideg saláta: majonézes burgonyasaláta, cézár saláta; *hidegtálak: sajtkrémes sonkatekercs, mini fasírt, mini kaszinótojás; *3 db szendvics/fő (3 féle: sonkás, Pick szalámis, vegetáriánus); *5 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (mini kókuszgolyó, mini rétes); *5 dkg/fő sós aprósütemény (sajtroló, stangli); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín, édesítőszer; *1 adag tea (zöld tea, gyümölcs tea) hozzá való cukor, citromlé, édesítőszer; *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs 100 % gyümölcs tartalmú). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
- Vállalkozó biztosítson tárolóedényeket az esetleges ételmaradék elszállításához, tálalóasztalt terítővel, evőeszközökkel, szalvétával.
- Vállalkozó köteles az étkezéseket/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mind a négy részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.
Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás
„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2019/PSZ09606 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.
További információk:
Az ellenszolgáltatás megfizetésének módja:
Vállalkozó teljesítésigazolást követően a catering szolgáltatásáról részajánlati körönként 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 6: 130. § (3) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.
Pályázati forrás:
1. részajánlati kör: EFOP-3.6.1-16-2016-00008, „Intelligens élettudományi technológiák, módszertanok, alkalmazások fejlesztése és innovatív folyamatok, szolgáltatások kialakítása a szegedi tudásbázisra építve” projekt.
2. részajánlati kör: UNKP 2019/2020, „UNKP 2019/2020 ösztöndíj program” projekt.
Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.
További információ kérhető:
Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető
szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu
Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, szolgáltatási szakreferens SZTE BI Szolgáltatás, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794
email:
kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.
Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.
A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.
Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 605 500,-Ft+ÁFA
Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 142 000,-Ft+ÁFA
Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Csongrádi sgt. 81.
Nyertes ajánlati ár: 87 550,-Ft+ÁFA
Nyertes ajánlattevő: Waldorf 2000 Kft., 6722 Szeged, Rákóczi tér 1.
Nyertes ajánlati ár: 111 200,-Ft+ÁFA