Ajánlat sorszáma:
SZTE/2020/PSZ10473
Ajánlattételi határidő: 2019. december 12 13:00
Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 219. december 19.; 2. részajánlati kör: 2020. január 07.; 3. részajánlati kör: 2020. január 07.; 4. részajánlati kör: 2020. január 08.; 5. részajánlati kör: 2020. január 12.; 6. részajánlati kör: 2020. január 24.
A beszerzés rövid ismertetője:
1. részajánlati kör:
SZTE részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „Évzáró party”
- Időpont: 2019. december 19.
- 2019. december 19-én tervezetten 18:00 órától 1 alkalommal svédasztalos hideg állófogadás lebonyolítása tervezetten 130 fő részére
- Vállalkozónak az étkezéshez szükséges számú kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
- Helyszín: JATE Klub - 6720 Szeged, Dugonics tér 13.
-
Hideg állófogadás: *2 féle hideg saláta min. 10 dkg/fő/fajta (francia saláta, görög saláta hagyma nélkül); *hidegtálak minimálisan az alábbi tartalommal min. 20 dkg/fő/össz. fajta: mini fasírtgolyó, mini rántott zöldséggolyó, mini baconba göngyölt csirkemell falatok; *10 dkg/fő vegyes édes sütemény (zserbó, mini linzer, mini rétesek: almás, meggyes; nem bolti előre csomagolt, frissen sütött); *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (kapros túrósfalatkák, sajtos aprópogácsa; nem bolti előre csomagolt, frissen sütött)
- Tárgyi feltételek:
- Porcelán kis-és nagytányérok biztosítása, hagyományos evőeszközökkel
- Svédasztal felkasírozása
- 130 főre könyöklőt biztosítunk, ezekre terítőt kérünk
- Sós és vegyes édes sütemény NEM papír tányéron, hanem, kis kosár, ill. porcelán tányéron történő felszolgálása
- Jó minőségű, kétrétegű szalvéta biztosítása, NEM éttermi egyrétegű
- Keletkező hulladék összegyűjtése és elszállítása
- Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
2. részajánlati kör:
SZTE Juhász Gyula Pedagógusképző Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „Újévi fogadás”
- Időpont: 2020. január 07.
- 2020. január 07-én tervezetten 14:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 130 fő részére
- Vállalkozónak az étkezéshez legalább 5 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
- Helyszín: SZTE JGYPK főépület - 6725 Szeged, Boldogasszony sgt. 6.
-
Meleg állófogadás: *Főételek és köretek: Pikáns töltött sertéstekercs /sajt, szalámi, hagyma, uborka, paprika/ petrezselymes burgonyával, Hortobágyi palacsinta paprikás selyemmártással és házi tejföllel, Roston jércemell „Dübarry” módra, rizi-bizivel, Sertésérmék „Bakonyi módra” magyaros gombaraguval és vajas galuskával, Kemencében sült ropogós kacsacombok aszaltgyümölcsös párolt lila káposztával, Spenótos-fetás lasagne; *Desszert: Fahéjas almával töltött palacsinta karamell öntettel, Somlói galuska pirított mogyoróval; *0,5 l/fő ásványvíz/üdítő vegyesen (Szénsavas üdítők: coca cola, fanta, tonic; Rostos üdítők: narancs, őszilé; Ásványvíz: szénsavas, szénsavmentes); *0,2 l/fő minőségi vörös bor; *1 adag/fő frissen főzött Douwe Egberts Omnia kávé tejszínnel; *1 pohár Törley pezsgő alkoholos/mentes. Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lennie üvegpoharas adagolással.
- A szolgáltatás része kell, hogy legyen a könyöklők biztosítása 130 fő részére.
- Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
3. részajánlati kör:
SZTE Állam- és Jogtudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „ÁJTK újévi fogadás”
- Időpont: 2020. január 07.
- 2020. január 07-én tervezetten 12:00 órától (11 órára legyenek ott, hogy 12-kor elkezdődhessen a fogadás) 1 alkalommal svédasztalos állófogadás lebonyolítása tervezetten 110 fő részére
- Vállalkozónak az étkezéshez szükséges számú kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
- Helyszín: SZTE Gazdaságtudományi Kar, fszt. Aula és a 007. sz. terem - 6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.
-
Állófogadás: *Meleg ételek: Mini töltöttkáposzta + laktózmentes tejföl, Vörösboros marhapörkölt galuskával, Vega-tál: rántott gomba, rántott sajt, rántott hagymakarika + tartármártás; *Savanyúság: hordós savanyúság vegyesen: kovászos uborka, csemege uborka, káposzta, almapaprika, dinnye; *Szeletelt kenyér: kovászos, teljes kiőrlésű vegyesen; *Desszert: mini rétesek /túrós, almás, meggyes-mákos/; *1 adag/fő frissen főzött presszó és hosszú kávé hozzá való cukor, tejszín, édesítőszer, tejszínhab (nem termoszos); *1 pohár/fő Törley pezsgő (félszáraz, édes, és alkoholmentes); *0,5 l/fő hűtött és nem hűtött ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
- A szolgáltatónak biztosítania kell:
- svédasztal felkasírozását,
- felszolgáláshoz üvegpoharakat (vizes, pezsgős, presszó-, és hosszú kávés csésze),
- tányérokat (nem papír, nem műanyag),
- tálaló- és szedőeszközöket, evőeszközöket (nem papír, nem műanyag),
- jó minőségű, minimum kétrétegű szalvétákat,
- kb. 20 db könyöklőt (kb. 16 db Aulába, kb. 4 db 007-es terembe, végleges darabszám a helyszíni egyeztetésen kerül pontosításra),
- könyöklőkre terítőt,
- az esetlegesen megmaradt ételek elcsomagolásához tároló dobozokat,
- keletkező hulladék összegyűjtését és elszállítását.
- Vállalkozó köteles a svédasztalos fogadással kapcsolatos részleteket telefonon történt előzetes időpont egyeztetést követően személyesen egyeztetni az SZTE GTK Aulájában (6722 Szeged, Kálvária sgt. 1., földszint). Kapcsolattartó: Mészáros Zsuzsanna, Tel: 62/54-4197, E-mail: ajtk.dekani@juris.u-szeged.hu.
4. részajánlati kör:
SZTE ÁOK Orvosi Vegytani Intézet részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „Tanszéki évnyitó”
- Időpont: 2020. január 08.
- 2020. január 08-án tervezetten 10:30 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása tervezetten 55 fő részére
- Helyszín: SZTE ÁOK Orvosi Vegytani Intézet, Banga Ilona terem - 6720 Szeged, Dóm tér 8.
- Vállalkozónak az étkezéshez nem kell kiszolgáló személyzetet biztosítania, csak az ételek kiszállítása a feladata.
-
Szendvicsebéd: *4 db mini szendvics/fő (legalább 4 féle: libamájas, szalámis (Pick), pármai sonkás, vegetáriánus- kőrözött vagy sajtos-tojásos) friss bagett kenyérből, díszítéssel; *Gyümölcstál (idényjellegű és déli gyümölcsökből); *sajttál (legalább 4 féle, sima, füstölt, francia, ízesített); *10 dkg/fő vegyes édes sütemény (pld.: zserbó; mini csokis tekercs, mini rétes: almás, meggyes, túrós, mákos); *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (pld.: juhtúrós/sajtos/tepertős pogácsa, csavart mini masnik, mini sajtroló);
- Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
5. részajánlati kör:
SZTE Általános Orvostudományi Kar Dékáni Hivatal részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „SZTE ÁOK Újévi Köszöntő”
- Időpontok: 2020. január 12.
- 2020. január 12-én tervezetten 19:30 órától 1 alkalommal büfé lebonyolítása tervezetten 693 fő részére.
- Vállalkozónak az előkészítést/terítést 18:00 óráig kell teljesítenie.
- Vállalkozónak a büféhez legalább 14 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással (formaruhában).
- Helyszín: Szegedi Nemzeti Színház Nagyszínháza, földszinti és I. emeleti aula - 6720 Szeged, Vaszy Viktor tér 1.
-
Büfé: *2 pohár/fő pezsgő (Hungária extra dry 60%, Hungária édes 20%, alkoholmentes 20%); *5 dkg/fő vegyes édes aprósütemény; *5 dkg/fő vegyes sós aprósütemény; *0,5 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes). Az ásványvíznek kis üveges kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
- Vállalkozó feladata a létszámnak megfelelő és a helyiség méretei által megengedett számú könyöklő biztosítása a pezsgős állófogadás idejére.
- Vállalkozó köteles a büfét megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével
6. részajánlati kör:
SZTE ÁOK Onkoterápiás Klinika és SZTE ÁOK I. sz. Belgyógyászati Klinika részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „Awareness forum”
- Időpont: 2020. január 24.
- 2020. január 24-én 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása tervezetten 54 fő részére
- Vállalkozónak az étkezéshez szükséges számú kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
- Bérelt helyszín: SZAB Székházban 50 fő részére - 6720 Szeged, Somogyi u. 7. A Megrendelő által meghatározott helyszínt a Vállalkozási keret-megállapodás 4.15. pontja alapján a Vállalkozó köteles maga bérelni, arra a megjelölt helyszín képviselőjétől (Pintér Katalin tel.: +36 (30) 457-9495) ajánlatot kérni. Vállalkozó a kapott ajánlat alapján az Egyetem által fizetendő (Egyetem felé továbbszámlázható) bérleti díj összegét a fenti táblázatban az ajánlata részeként tudja megadni.
-
Szendvicsebéd: *3 db szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus) 1 kg-os kiszerelésű formakenyérből; *5 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (nem bolti előre csomagolt, frissen sütött); *1 adag/fő főzött kávé hozzá való cukor, tejszín; *0,3 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
-
Tárgyi feltételek:
- Üveg vizes/üdítős talpas poharak
- Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lennie
- Porcelán tányérok, kínálók biztosítása
- Porcelán kávéscsésze, kiskanállal, cukor, tejszín adagoló/kiöntő
- Tálalóasztal felkasírozása, asztalterítők biztosítása
- Jó minőségű, kétrétegű szalvéta biztosítása, NEM éttermi egyrétegű
- Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mind a hat részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.
Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás
„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2019/PSZ09606 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.
További információk:
Az ellenszolgáltatás megfizetésének módja:
Vállalkozó teljesítésigazolást követően a catering szolgáltatásáról részajánlati körönként 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 6: 130. § (3) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.
Pályázati forrás:
6. részajánlati kör: ROHU397, „New approaches in the prevention and therapy of common cancers” projekt.
Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.
További információ kérhető:
Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető
szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu
Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, szolgáltatási szakreferens SZTE BI Szolgáltatás, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794
email:
kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.
Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.
A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.
Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Csongrádi sgt. 81.
Nyertes ajánlati ár: 357 500,-Ft+ÁFA
Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 442 000,-Ft+ÁFA
Nyertes ajánlattevő: Székely József egyéni vállalkozó, 6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.
Nyertes ajánlati ár: 308 000,-Ft+ÁFA
Nyertes ajánlattevő: Székely József egyéni vállalkozó, 6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.
Nyertes ajánlati ár: 154 000,-Ft+ÁFA
Nyertes ajánlattevő: HungaroGoods Kft., 6721 Szeged, Lechner tér 14. 2. em. 8.
Nyertes ajánlati ár: 887 040,-Ft+ÁFA
Nyertes ajánlattevő: Székely József egyéni vállalkozó, 6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.
Nyertes ajánlati ár: 127 358,-Ft+ÁFA